2023.03.31-ig  Kupon ajánlatunk!  Itt ne hagyja! Luciferlove6 kuponkóddal  -859ft adunk! A kupont 6000ft feletti vásárlás esetén tudja beváltani. 

Ügyfélszolgálati email cím; luciferlove.hu@gmail.com

9'' Squirt Extreme Dildo - Black extrém spriccelő fekete dildó
9'' Squirt Extreme Dildo - Black extrém spriccelő fekete dildó
12 000 Ft

9'' Squirt Extreme Dildo - Black extrém spriccelő fekete dildó

Átmérő (cm) :4,5
Hossz (cm) :23
Szín :Fekete
Anyag :PVC
Speciális jellemző :herés, vízálló, letapasztható


Puha, rugalmas, pénisz formájú, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású anyagból készült, motor nélküli, herékkel kiegészített, erezett felületű dildó. Tapadókorongja segítségével sík felűletre rögzíthető. Pumpa segítségével folyadék kibocsátására is alkalmas. ( meleg víz, hígított intim tisztítószer, vagy hígított vízbázisú sikosító). Kb. 1,6 dl. folyadék tölthető bele.
Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt.
EAN
6970260909440
12 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 120 Ft
Részletek
9'' Squirt Extreme Dildo - Black

A szexuális segédeszközöket minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel kell lemosni, majd öblítés után az erre kifejlesztett segédeszköz tisztítóval kell befújni. A befújást követően ajánlatos várni 1 percet és újra le kell öblíteni. Csak teljes száradás után használja, ahol ez lehetséges, száraz, puha anyaggal letörölni. Az elemeket tartalmazó segédeszközöknél tisztítás előtt az elemeket el kell távolítani! Nem vízálló termékek esetében nagyon vigyázzunk arra, hogy az elektromos részeket nem érheti víz!
A speciális, bőrszerű anyagokból készített segédeszközök esetében ajánlatos a terméket használat után és tárolás előtt, miután megszáradt, hintőporral is beszórni, így az anyag élettartalma tovább növelhető.
A szexuális segédeszközök használatakor elengedhetetlen a megfelelő síkosítás, ugyanis síkosítás nélkül akár sérüléseket is okozhatnak, illetve veszíthetnek élvezeti hatásukból.
Nagyon fontos: anális eszközöknél a síkosítás soha nem maradhat el!
A szexuális segédeszközökhöz mindig vízbázisú síkosító használata javasolt, semmilyen más egyéb síkosítót TILOS használni. Egyrészt fertőzéseket okozhatnak, másrészt károsíthatják a segédeszközt.
A síkosítást a behelyezés előtt kell elvégezni.
A nem elektromos segédeszközök döntő többsége vízálló, de első használat előtt ellenőrizni kell, hogy a termék vízálló vagy nem. Amennyiben nem az, vízben használni TILOS!
Csak kifogástalan állapotú, alaposan megtisztított segédeszközt szabad használni, s kerülni kell az esetleg sérült nyálkahártyával és bőrfelülettel történő érintkezést!
A dildók és dongok általában realisztikusan utánozzák a péniszt és vibrációval nem rendelkeznek, de természetesen vannak egyedi kialakítású termékek is.
A tapadókoronggal rendelkező eszközök a pózok változatosságát is biztosítják.
Használat és alapos tisztítás után a szexuális segédeszközöket száraz, hűvös helyen, egymástól külön, gyermekektől elzárva, külön dobozban vagy tároló tasakban kell elhelyezni.
Mindig tiszta kézzel ajánlott használni minden szexuális segédeszközt!
A segédeszközöket csak funkciójuknak megfelelően szabad alkalmazni, minden egyéb más felhasználási mód TILOS! Ez különösen fontos az egyes testnyílásokba helyezhető és a mozgás korlátozására alkalmas (kötözők, bilincsek, hámok, nyakörvek, pórázok) termékeknél!
A segédeszközöket nem szabad hőhatásnak kitenni, elégetni!
Használat közben ajánlott elkerülni a hirtelen és erős mozdulatokat.
Adatok
Gyártó:
Lovetoy
Hossz (cm):
23
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek