Ügyfélszolgálati email cím; luciferlove.hu@gmail.com

Satisfyer 2 Next Generation érintésmentes csiklóstimuláló.
Satisfyer 2 Next Generation érintésmentes csiklóstimuláló.
15 600 Ft
ÚJ

Satisfyer 2 Next Generation érintésmentes csiklóstimuláló.

Eredeti Satisfyer termék - Satisfyer 2 Next Generation érintésmentes csiklóstimuláló. Ennek a csiklóizgatónak köszönhetően olyan gyönyörben lesz része, amilyet korábban még soha nem élt át.

A Satisfyer termékeit az egyedülálló élmény jellemzi. A vibrotojásokkal, kis töltényekkel, vibrációs pillangókkal vagy más szexuális segédeszközökkel szemben, amelyek vibrációk vagy különböző pulzációk segítségével elégítik ki a csiklót, ez a Satisfyer 2 Next Generation újfajta élvezetet biztosít.
A Satisfyer 2 Next Generation szívórendszert használ, ami az orális kielégítéshez hasonlít, csak annyi a különbség, hogy a Satisfyer használatával nem lesz senkire sem szüksége :)

A Satisfyer 2 Next Generation 11 fokozatú szívóerővel rendelkezik. A vezérlés sokkal kifinomultabb, mint az alacsonyabb kategóriába tartozó termékeknél. Külön be/kikapcsoló gombbal rendelkezik, valamint az intenzitásfokozatokat is két különálló gomb segítségével lehet vezérelni.

A régi klasszikus változattal ellentétben az új generációt a lényegesen erősebb motor, jóval csendesebb működés jellemzi. A kikapcsolásához elengedő lenyomva tartani a kikapcsoló/bekapcsoló gombot.

Az alacsonyabb kategóriába tartozó Satisfyer 1 Next Generation -el összehasonlítva a Satisfyer 2 Next Generation 3 cm-rel nagyobb, aminek köszönhetően jobban illeszkedik a kézbe. A szívófej jobban hajlított, így még egyszerűbben illeszkedik a csiklóra. A motor erősségét tekintve a Satisfyer 2 Next Generation egy észrevehetően erősebb motorral rendelkezik, mint az alacsonyabb, 1-es kategória.

Használat
Segítsen az ujjaival, és hagyja, hogy előbukkanjon a csiklója. Majd a másik kezével tegye a szívófejet a csiklójára úgy, hogy a csikló a szívófejen belül legyen. Szükség esetén nyomja a fejet egy kissé a csiklóra, hogy teljesen beszívja azt. Lehetséges, hogy az első használat során meg fog kelleni keresnie a stimuláló megfelelő helyzetét, de ha a csikló megfelelően be van helyezve, akkor ez az érintésmentes stimuláló rendkívül csendes!

Síkosítás
Ha még érzékenyebbé kívánja tenni a csiklóját, és ezáltal még intenzívebb gyönyört szeretne átélni,
akkor használjon legalább egy kisebb mennyiségű síkosítót. Figyeljen azonban az összetételére. Mivel a szívófej szilikonból készül, a síkosító kizárólag vízbázisú lehet. Egy ilyen síkosítóval megakadályozhatja az anyag károsodását.

Víz
A Satisfyer 2 Next Generation érintésmentes stimulálóval nem kell elkerülnie sem a zuhanyzót, sem a fürdőkádat. Ez a csiklóizgató 100%-ban vízhatlan, így közvetlenül vízbe merítve is használhatja.

Ezt a különleges Satisfyer 2 Next Generation -t méretének köszönhetően nyugodtan elcsomagolhatja a poggyászába, és kirándulásra is magával viheti, vagy akár a kézitáskájában is elrejtheti ezt a titokzatos segédeszközt, így akármikor használhatja, amikor csak kedve tartja :)

Teljesítmény
Ebben az észrevétlen segédeszközben a teljesítmény a legcsodálatosabb. Egy bekapcsolásra akár 120 percig üzemképes. Használat közben gondoljon arra, hogy a jóból is megárt a sok, ezért max. 20 percig használja ezt az érintésmentes csiklóizgatót.
EAN
2412432012520
15 600 Ft
A vásárlás után járó pontok: 312 Ft
Részletek
PLUSZOK:
  • Új generáció még erőteljesebb teljesítménnyel
  • Jelentősen csendesebb működés, jobb vezérlés
  • Érintésmentes csiklóizgatás
  • Akár 11 fokozatú intenzitás
  • Akár 120 perces üzemidő
  • 100%-ban vízhatlan
  • Szilikon anyagból készült szívófej
MÍNUSZOK:
  • Az elemeket a csomagolás nem tartalmazza
Adatok
Gyártó:
Satisfyer
Anyag:
Szilikon
Tömeg:
79 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!