2023.02.28-ig  Kupon ajánlatunk! Itt ne hagyja! Luciferlove kuponkóddal  -850ft adunk! A kupont 8000ft feletti vásárlás esetén tudja beváltani. 

Ügyfélszolgálati email cím; luciferlove.hu@gmail.com

Dr. Joel Silicone Beaded Prostate análkúp
Dr. Joel Silicone Beaded Prostate análkúp
9 890 Ft
ÚJ

Dr. Joel Silicone Beaded Prostate análkúp

Dr. Joel Kaplan által tervezett anális kúp/dugó a férfi prosztata stimulálására, aki 1993-tól segíti a férfiakat az intim területen. Kutatásának és erotikus segédeszközök fejlesztésének köszönhetően a férfiak jobb teljesítményt, hosszabb kitartást érnek el és általában javíthatják a szexuális egészségüket is.

A kúp orvosi szilikonból készül, amelynek alakja ergonómikusan igazodik a prosztata pontos és célzott stimulálásához. A gömbfelület hozzájárul a jobb élvezethez, az alján lévő tapadókorong gyakran arra szolgál, hogy a kúpot egy sima, nem porózus felülethez rögzítse, és ugyanakkor ez a meghosszabbítás biztonsági dugóként szolgál, megakadályozva a végbélnyílásba való teljes behatolást.

A szilikon anyag nagyon gyorsan alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez, az anyagnak nincs szaga és nem tartalmaz ftalátokat, és megfelelő karbantartás esetén az ilyen erotikus segédeszköz sokáig kitart.
9 890 Ft
Részletek
Szín: Fekete
Hosszúság: 10,5 cm
Használható hosszúság: 9,5 cm
Átmérő: 1,8 - 3,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Tagolt
Rugalmasság: Hajlított
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!