Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán! 

Ügyfélszolgálati email cím 0-24h; luciferlove.hu@gmail.com

 

Eredeti TITAN GEL GOLD – ERŐSEBB GÉL A HÍMVESSZŐ NAGYITÁSÁHOZ – LIMITELT KIADÁS – 50 ML
Eredeti TITAN GEL GOLD – ERŐSEBB GÉL A HÍMVESSZŐ NAGYITÁSÁHOZ – LIMITELT KIADÁS – 50 ML
13 100 Ft  
12 000 Ft

Eredeti TITAN GEL GOLD – ERŐSEBB GÉL A HÍMVESSZŐ NAGYITÁSÁHOZ – LIMITELT KIADÁS – 50 ML

Eredeti Titan Gel GOLD - limitált kiadás, erősebb hatású - hímvesszőnövelő gél 50 ml.

A hímvessző-nagyobbítás értékesítésének világméretű sikere. A legerősebb gél a nagyításhoz, az erekcióhoz és a magömléshez.
A hidratáló gél maximális kényelmet, tökéletes csúszást és hidratálást nyújt a magas hialuronsav koncentrációnak köszönhetően.
Nem foltozza meg a ruhákat, vízzel könnyen eltávolítható, nem ragad. A gél szagtalan és nem tartalmaz parabéneket.
Alkalmazható intim közeledésekhez és szexuális játékokhoz, valamint „jelqinghez” - egy sor speciális gyakorlathoz, amelyek a hímvessző megnagyobbodását célozzák.


A Titan Gel Gold hatékony és biztonságos módszer a hímvessző méretének növelésére. A vásárlói vélemények szerint sokkal hatékonyabb, mint a piacon elérhető műtétek és egyéb gyógyszerek.
Ha ciklikusan használja a gélt - 3-7 cm-re növeli a hímvessző szélességét és hosszát; erősíteni fogja erekcióját; növeli az érintés érzékenységét a közösülés során, amely hosszabb ideig tart, és erősebb orgazmust kap. Sőt, a magömlésed sokkal bőségesebb lesz, összehasonlítva a pornósztárok orgazmusos robbanásával.

A TITAN GEL GOLD hímvessző nagyobbító gél növeli a hímvessző hosszát és térfogatát, hatékonyságát minden korosztályú férfiban bizonyították! Ez egy kivételesen természetes termék, amely erős és aktív összetevőket tartalmaz. Biztosítja az összes vitamint és nyomelemet, amely szükséges a férfi hormon természetes termelésének aktiválásához. Javítja a nemi szervek vérkeringését is. A Titan Gel gyorsan és egyszerűen működik, és a hatásuk állandóak!

Az őseink által már használt természetes összetevők felelősek a látványos fellépésért:

Epimedium kivonat - Ez a növény természetes afrodiziákum, javítja a közösülés minőségét és növeli a szex iránti vágyat.

Macy kivonata - Sok országban ezt a növényt általában a férfiak teljesítményének növelésére használják. Őseink szívesen használták, és ma még nem veszített hatékonyságából.

Bogáncs kivonat - Ez a természet szúró ajándéka megkönnyíti a tesztoszteron férfihormon termelődését a szervezetben. Amint a hormon hatással van a férfi testre, a kivonat sok szempontból keményebb és erősebb erekciót garantál.

Elasztin - Ez az egyetlen fehérje, amely képes gyógyítani a szöveteket. Sőt, figyelemre méltó képessége van a hímvessző érzékenységének növelésére és növekedésének serkentésére. Ilyen hatásokat a hatóanyagok, köztük az aminosavak segítségével érhet el.


A TITAN GEL GOLD fekete csomagolásban, csak az eredetiséget megerősítő hologrammal készül.

Hogyan kell használni: Kenje fel a gélt a hímvesszőre naponta kétszer, legalább 1 hónapig.
A hatások felgyorsítása érdekében masszírozza a géllel bekent hímvesszőt. Ideális esetben a TITAN GEL-et olyan gyakorlatok során használják, mint a "Jelqinq", vagy hímvessző nagyobbító szivattyúk használata esetén. A gél támogatja az étrend-kiegészítők használatát a hímvessző megnagyobbodásában is. A kezelés teljes időtartama 3 hónap.

Összetétel: Aqua, nátrium-poliakrilát, dimetikon, ciklopentasiloxán, tridecet-6, PEG / PPG-18/18 dimetikon, propilénglikol, Poloxamer 184, Verbena Officinalis (Vervain) virág / levélkivonat, nátrium-hialuronát, borostyánkősav, Fragaria vesca (eper) gyümölcs kivonat, mentol, fenoxietanol, gliceril-laurát, nátrium-hidroxid

EAN
4630017970933
Rendelhető
8
Kezdete: 2024.03.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 100 Ft
12 000 Ft
13 100 Ft  
A vásárlás után járó pontok: 336 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
1+  db
-5 %
11 400 Ft/db
Részletek

https://luciferlove.hu/TITAN-GEL-penisz-nagyobbito

 

- Típus: Gél
- Csomagolás: Tubus
- Művelet: Hímvessző nagyobbítás
- Férfiaknak tervezték
- Térfogat: 50 ml

Adatok
Gyártó:
HENDEL LLC
Tömeg:
60 g/db
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek