Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán! 

Ügyfélszolgálati email cím 0-24h; luciferlove.hu@gmail.com

 

DUREX SENSITIVO SUAVE ÓVSZER – ULTRA VÉKONY ÓVSZER 1 db
DUREX SENSITIVO SUAVE ÓVSZER – ULTRA VÉKONY ÓVSZER 1 db
313 Ft

DUREX SENSITIVO SUAVE ÓVSZER – ULTRA VÉKONY ÓVSZER 1 db

A Durex Sensitivo ultravékony, elit óvszer biztosít az igazi ínyenceknek maximális intimitást és természetes érzést közösülés közben. Az Easy-On technológiával létrehozott latex óvszerek tökéletes illeszkedést és kényelmet nyújtanak. Ezek lehetővé teszik, hogy még pontosabban érezze magát vaginális és anális szex alatt is. A hidratáló kiegészítő mennyisége kivételes élvezetet biztosít a közösülés során. Az óvszer tartállyal a végén.

 

EAN
1232133322789
Raktáron: 6 db
313 Ft
A vásárlás után járó pontok: 13 Ft
Részletek

Gyártó: Durex

KIMUTATÁS:
-Anyag: Latex (természetes kaucsuk)
- Szín: átlátszó
- Névleges átmérő: 56 mm
- Hossz: 205 mm
- Falvastagság: 0,055 mm
- Hidratáló szer: Igen ( többlet mennyiség maximális örömre)
- Tartály: Tartállyal
- Funkciók: Ultre vékony Easy-On óvszerek, több mennyiségü nedvesítőszerrel
- Mennyiség: 1 darab

A Durex óvszerről

A különleges Durex Love Collection óvszerekkel az együttlét kellemesebb lesz. Semmi nem fog zavarni, csak lazuljatok el, és élvezzétek az intim együttlétet. Az optimális biztonság érdekében a terméket hűvös és száraz helyen tárold, közvetlen napfény ne érje.

A Durex óvszerek első osztályú természetes latexből készülnek, és kiváló védelmet nyújtanak. Megfelelő használat mellett a latex és a nem latex alapú óvszerek segítenek a nem kívánt terhesség megelőzésében, és csökkentik a HIV/AIDS és egyéb, nemi úton terjedő betegségek kockázatát.

A Durex óvszerek kifejezetten tartósak, erősek és rugalmasak.

Durex

A Durex nem csak a világszerte érvényben lévő minőségi elírásoknak felel meg, hanem túl is szárnyalja azokat, termékeivel a szex mindig élvezetes lesz. A Durex szigorúbb minőségi előírásokkal dolgozik, hogy valamennyi szabályozásnak megfeleljen.

A Durex a világ egyik legjobb óvszergyártója. A bordázott és pontokkal kialakított felülettől a megerősített Extra Safe óvszerig a cég több mint 80 év tapasztalatával állít elő minőségi, biztonságos és kényelmes óvszereket. Minden nap szerelmesek millió bízzák magukat a Durexre.

Adatok
Gyártó:
Durex
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!