2023.02.28-ig  Kupon ajánlatunk! Itt ne hagyja! Luciferlove kuponkóddal  -850ft adunk! A kupont 8000ft feletti vásárlás esetén tudja beváltani. 

Ügyfélszolgálati email cím; luciferlove.hu@gmail.com

X-core pénisznövelő ragtapaszok
X-core pénisznövelő ragtapaszok
21 000 Ft

X-core pénisznövelő ragtapaszok

Az Xcore forradalmi tapaszok több mint 15 kifejezetten hatékony összetevőt tartalmaznak. Ezek bizonyítottan megnövelik a péniszbe jutó vér mennyiségét, megoldják a merevedési gondokat és kihatnak a pénisz vastagságára és hosszára! (további információk a folytatásban)

Tudományosan bizonyított, hogy az Xcore tapaszokat alkotó összetevők három lépésben hatnak ki a pénisz növekedésére.

Az első fázisban megemelik a tesztoszteron szintjét a testében, a másodikban megnövelik a péniszbe áramló vér mennyiségét, a harmadikban pedig felgyorsítják a pénisz szöveteinek a regenerálódását, hogy alkalmazkodni tudjon a nagyobb térfogathoz.

A tudósok tesztelték a különböző hagyományos összetevőket és ezeknek a kombinációit. Több éves kutatómunka után sikerült létrehozni az összetevők kombinációját, amely gyorsan hat, nincsenek mellékhatásai és hosszantartó a hatása.

 Az eredmények hihetetlenek! Az X-core tapaszok használói arról számoltak be, hogy a pénisz hossza 6 cm-rel nőtt, körfogata pedig 73%-kal.

1. Vegyen ki egy Xcore tapaszt a csomagból, amely egy hónapra elegendő mennyiséget tartalmaz.
2. Minden 24 óra elteltével tegyen fel egy új tapaszt egy szőrtelen és egyenes bőrfelületre (a karja belső oldala, a hónalja alatt).
3. A bőre 24 órán át fogja a tapasz összetevőit a testébe vonni.

6 cm-rel hosszabb pénisz!

Az Xcore tapasz felhasználói kiváló eredményekről számoltak be, amelyek közül sok tényleg fantasztikus volt!

A folytatásban néhány vásárlónk véleménye olvasható. Ezek alapján meggyőződhet arról, hogy mennyire elégedettek voltak a termékkel!

73%-kal vastagabb pénisz!

A pénisz alakja három egymástól elkülönülő szivacsos szövetből áll. A Sarsaparilla (Smilax) egy természetes összetevő, amely a kutatások alapján segít a prosztata növekedését megakadályozni, emellett pedig jó hatása van a tesztoszteron és progeszteron szintjére is.

A pénisz szövetei a tesztoszteron és progeszteron segítségével gyorsabban regenerálódnak és fokozatosan alkalmazkodik a nagyobb vérkeringéshez.Az első eredmények már 3 hét után láthatók!

A felhasználók szerint az X-core hatása rendkívül gyorsan látható a legújabb technológia és a hagyomás összetevőknek köszönhetően. A tapasz ragadós részét több mint 10 évig fejlesztették és bizonyítottan több mint 18 különböző összetevőt tartalmaz, amelyek a bőrön át szivódnak fel a testbe. Az egyik legfontosabb összetevő a Maca (Lepidium meyenii). A Maca bizonyítottan növeli a szexuális funkciót, emellett pedig afrodiziákumként hat és segíti a merevedési problémáknál 

Az erekció kőkemény!

Az évek teltével csökken a tesztoszteron szint a testben, lelassul a vérkeringés, amely kihat a merevedési problémákra is. Az Xcore egyik összetevőjéről, a Muirau Puamuról a tudósok bebizonyították, hogy akár egyedül is javíthatja az erektilis diszfunkciót.

A tesztelések során a résztvevők 51% csak ezt az összetevőt használta és sokat javult a merevedésük. Önnek is olyan erekciója lehet mintha 17 éves lenne ismét! 

VIGYÁZAT: Az eredmények tartósak!

A pénisz növekedése után átalakulnak a szövetek, tehát az eredmények tartósak és maradandóak! Nem kell többé a nagyobb péniszről álmodoznia, hiszen ez már az Ön valósága!

Ellenőrizze, hogy a különböző médiumokban hogy reklámozták az X-core tapaszokat!

Az ágyban olyan lehet mint egy állat - tökéletes merevedéssel!

Blikk: “A péniszméret növelésének az egyik legújabb módja a tapaszos megoldás. Az egyik legismertebb tapaszok közé tartoznak az X-core tapaszok, emiatt pont ezeket szerettük volna bemutatni.

A használata pofon egyszerű - úgy kell használni mint az egyszerű nikotintapaszokat. A férfi a tapaszt a bőrére ragaszthatja (lehet ez a mellkasa vagy karja) és a teste akkor elkezdi felszívni a benne lévő összetevőket. Az említett összetevők hatással vannak az erek tágítására és több vérrel látják el a péniszt.

A használata egy vagy több havi folyamatot jelent (egy csomagban egy hónapra elegendő tapasz található) és az eredmények maradandóak - a pénisz hosszabb és vastagabb, az erekció pedig kőkemény! A felhasználók első reakciói nagyon biztatóak és bebizonyították, hogy a tapasznak nincsenek mellékhatásai és az idősebbek is gond nélkül használhatják.”

Origo: “Rendszeresen használjuk a tapaszokat a nagyobb libidó és a jobb kitartás elérése érdekében. Fellépések előtt is magáncélra is szoktam használni.

Az Xcore tapaszok használata egyszerű - sima bőrfelületre kell ragasztani (a bicepsz alatt nem feltűnő) és 24 órán át ott tartani. Ez idő alatt a bőr magába szívja a benne lévő összetevőket, amelyek teljesen természetes afrodiziákumok.

A 24 óra elteltével a tapaszt ki kell cserélni és újat ragasztani. Az első eredmények már néhány héten belül látszódni fognak, de javasoljuk a 2-3 havi rendszeres használatot, hiszen így elegendő mennyiségű összetevő jut a testébe. A tapasz összetevői javítják a testében a vérkeringést, növelik a tesztoszteron szintjét és a szexuális funkciót.”

24.hu: "Az erekciós problémák leküzdésének legújabb módszere a különféle tapaszok használata. A leghatékonyabbnak (a legtöbb összetevővel) az amerikai X-core tapaszokat tartják, amelyeket Magyarországon is meg lehet vásárolni. Ezek a dohányzás elleni, nikotinos tapaszhoz hasonlóan működnek. A férfi felragasztja a tapaszt a bőrére (a kar belső oldalára) és a szervezete a bőrön át felszívja a tapasz ragasztójában lévő összetevőket, amelyek hatnak az erek tágulására és a péniszt nagyobb mennyiségű vérrel látják el."

EAN
2345676543212
21 000 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!