2023.02.28-ig  Kupon ajánlatunk! Itt ne hagyja! Luciferlove kuponkóddal  -850ft adunk! A kupont 8000ft feletti vásárlás esetén tudja beváltani. Ország boltja verseny szavazás: https://www.orszagboltja.hu/szavazas/22578

Ügyfélszolgálati email cím; luciferlove.hu@gmail.com

NAC 500 mg - antioxidáns
NAC 500 mg - antioxidáns
7 650 Ft

NAC 500 mg - antioxidáns

NAC kapszula formájában - népszerű kiegészítő a test átgofó támogatásához.


A N-acetil-cisztein (N-Acetyl-Cysteine), rövidítve NAC, a feltételesen esszenciális cisztein aminosav acetil formája, amely más proteinogén aminosavakhoz hasonlóan a fehérjék fontos építőköve. Ezenkívül a cisztein a szervezetben a glutation prekurzoraként is működik, amely a test minden sejtjében jelen van.

A FutuNatura márkájú NAC kapszulák ezért sok okból nélkülözhetetlenek, és mindenekelőtt alkalmasak a szervezetbe való cisztein további bevitelére. A NAC acetil formájában lévő cisztein hatékonyan felszívódik és metabolizálódik a szervezetben.Magas NAC tartalom a napi adagban - akár 500 mg!


A NAC 500 mg kapszula formájában nagyon praktikus fogyasztani, és a csomagolás 3 hónapra elegendő rendszeres szedés esetén. Minden személy számára alkalmas, különösen ajánlott:

olyan személyeknek, akik további NAC bevitellel szeretnék támogatni testüket,
az idősek számára, mivel a cisztein természetes termelése a szervezetben az életkor előrehaladtával lelassul,
aktív személyeknek, akik nagy mennyiségű fontos anyagot választanak ki a szervezetből a fokozott fizikai aktivitás során,
kiegyensúlyozatlan étrendet követő személyeknek,
alkohol fogyasztása során,
olyan személyeknek, akik különböző környezeti tényezők hatásának vannak kitéve.


A N-acetil-cisztein kapszula nagyszerű választás a hidegebb hónapokban.
EAN
56567766
7 650 Ft
Részletek
Ajánlott napi adag: 1 kapszula. Étkezés közben vegyen be egy teljes kapszulát elegendő folyadékkal.1 kapszula (ajánlott napi adag)
N-acetil-cisztein 500


Összetevők: N-acetil-cisztein, hidroxi-propil-metil-cellulóz (HPMC, kapszulahéj), magnézium-sztearát (tapadásgátló), mikrokristályos cellulóz (töltőanyag).

Zabot, árpát, búzát, diót, halat, tojást, tejet és szóját tartalmazó termékeket feldolgozó üzemben van előállítva.

Tartalom: 90 kapszula

Nettó mennyiség: 56,25 g


Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget vagy adagot nem szabad túllépni. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot. Tartsa távol gyermekektől! Fénytől és nedvességtől védve, legfeljebb 25°C-on tárolandó.

Adatok
Gyártó:
FutuNatura
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!