2023.02.28-ig  Kupon ajánlatunk! Itt ne hagyja! Luciferlove kuponkóddal  -850ft adunk! A kupont 8000ft feletti vásárlás esetén tudja beváltani. 

Ügyfélszolgálati email cím; luciferlove.hu@gmail.com

Csillapító síkosító gél (130 ml)
Csillapító síkosító gél (130 ml)
4 500 Ft

Csillapító síkosító gél (130 ml)

Pozitívumok
Ejakuláció késleltetése – hosszabb kitartás szex közben
Csillapító hatás
Pompásan csúszik – kellemes
Vízbázisú – remekül felszívódik
Cseh gyártó – minőségi kivitelezés
Állatokon nem tesztelt
Negatívumok
A csillapító hatás minden férfinál más lehet
EAN
87132218469199
4 500 Ft
Részletek
Enyhe zsibbadást érzett, miután a péniszének hegyére felvitte a csillapító kenőgélt. Lucca hüvelyének néhány dudora után is tudta, hogy ma egy kicsit tovább élvezik a szexet.
Az elégedettség új érzése csodálatos volt mindkettőjük számára.
A Csillapító síkosító gél nedvesítő hatású, és szex közben kiválóan siklik. Ezzel elkerülhető a kellemetlen és néha fájdalmas, száraz súrlódás érzése a hüvely elégtelen nedvességéből eredően. A síkosító vaginális és anális szexhez egyaránt alkalmas, de több gélt fog használni az anális játékokhoz, mert nem rendelkezik olyan kenőképességgel, mint az anális szexhez készült síkosító gélek.

A vízbázisú síkosító géllel élvezheti a szenvedélyes pillanatokat az óvszerrel való szex és az erotikus játékokkal végzett maszturbáció során. Összetétele nem károsítja a szólójátékokhoz való eszközök felületét.

Fontos számunkra a minőség, ezért elefántgéljeink alacsony áruk ellenére is összevethetők ismert márkák más, lényegesen drágább termékeivel.

A kíméletes gyártásnak is örülünk, mert a gélt nem tesztelték állatokon. Nem terheli sem egészségüket, sem környezetünket.

A csillapító síkosító gél a nő hüvelyére is hathat, és részben érzéstelenítheti. Óvszer vagy hosszabbító köpeny használatával azonban elkerülhető ez a kisebb hátrány.

Az érzéstelenítő hatás minden férfira másként hat, így a szex hossza és a pénisz zsibbadása egyéni lehet. Kínálatunkban azonban csak bevált és működőképes termékeket találhatók, ezért hiszünk benne, hogy ennek ellenére egy kicsit hosszabb szórakozásban lesz része.

Gél, olaj alap :Víz
Gél, olaj cél: Érzéstelenítő
Hordozható: Nem
Játék típusa: Masszírozó
Kinek :Férfi, Nő, Páros
Méret használható hosszúság: (cm) 11
Méret teljes hosszúság (cm): 15
Mit izgat Pénisz, Vagina
Segédeszköt típusa: Síkosító gél, olaj
Segédeszköz anyaga: Gél
Segédeszköz kivitelezése: Vegán
Segédeszköz mérete :Kis
Szín: Kék
Szituáció: Ejakuláció késleltetése
Tömeg (kg) :0.16

Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek