Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán! 

Fleshjack Boys Brent Corrigan Dildo 17,8cm

Fleshjack Boys: Brent Everett Butt

Hasonlóan rendkívül sikeres Fleshlight Girls® termékünkhöz, minden Fleshjack Boys® darabunk is egyedülálló megmintázása a sztárok intim testrészeinek! Ha te is Brent Everett farkáról fantáziálsz, most itt az alkalom, hogy valóra váljon az álmod! A Fleshjack Butt Brent Everett leggusztusosabb szervének utánzásával lett kiképezve.

Tulajdonságok:
-egyedülálló USA minőség
-élethű forma
-realisztikus anyag
-víz alatt is használható
-Teljes hossza: kb. 22 cm, behelyezhető hossz 17,8cm
-Átmérő: kb. 4,5cm
-Anyaga: 100% Szilikon(Eu-rendeletnek megfelelő, Phthalat-mentes)
EAN:
810476017958
31 799 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 272 Ft
Részletek
Használati utasítás:
Melegítse fel a Fleshlight betétet meleg vízbe áztatva. (Megjegyzés: Ne forralja fel és ne tegye mikrohullámú sütőbe a betétet.) Rázza le róla a vizet és helyezze be a betétet a Fleshlight tartóba. Állítsa be a szorítás erősségét a kupak alján, a behatolás szívóerejének szabályozásához, és végezetül, adjon hozzá tetszőleges mennyiségű síkosítót (csak vízbázisút használjon, mivel az olaj alapú síkosítók lassan elpusztítják a betétet). A Fleshlight készen áll a használatra.

Tisztítás:
Egyszerűen öblítse le a Fleshlight betétet meleg vízzel, és hagyja megszáradni tárolás előtt. Ne használjon szappant a tisztításhoz. Az alaposabb tisztításhoz a gyártó egy kevés izopropil-alkohol használatát javasolja. A puha tapintás megőrzéséhez szórjon tetszőleges mennyiségű kukoricakeményítőt a betétre, és rázza ki a felesleges port. A gyártó nem javasolja talkum vagy hintőpor használatát. Rázza ki az összes lehetséges vizet és helyezz jól szellőző helyre, például az ablak közelébe vagy ventillátor mellé. A gyorsabb száradásért, csúsztasson be egy vékony szálmentes ruhát/ törülközőt. Amikor visszahelyezi a tartóba a betétet, hagyja a záróelemeket lazán, hogy a levegő továbbra is keringeni tudjon.

Tartós ez a termék?
A puha, hajlékony, nem vibráló Real Feel Super Skin® hüvelyt egy szabadalmaztatott, kiváló minőségű anyagból tervezték, hogy utánozza a behatoló szex érzését. Az öntött hüvely egy vonzó és stabil fémdobozban kapható, amely egy közönséges zseblámpára hasonlít, lehetővé teszi az egyszerű és diszkrét tárolást. Könnyen kezelhető és tisztítható, és 100 százalék biztonságos. A megfelelő használattal a Fleshlight egy életre szóló élvezet!
Adatok
Gyártó:
Fleshjack
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Fleshjack Boys Brent Corrigan Dildo 17,8cm
Fleshjack Boys Brent Corrigan Dildo 17,8cm
31 799 Ft
Webáruház készítés