Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán!

Információk segédeszközök használatáról

A szexuális segédeszközök használatára vonatkozó általános utasítások


A szexszuális segédeszközök használata során nagyon fontos , hogy betartsa a higeniára , a megfelelő használatra, az anyagról való gondoskodásra, a töltésre és a tárolásra vonatkozó szabályokat. Az alábbi irányelvek betartásával a szexuális segédeszközök hosszú távú élvezetet fognak nyújtani , és a használatuk biztonságos és higiénikus lesz. További kérdésével kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal. Szívesen adunk önnek tanácsot , és ha bármilyen kétsége van, örömmel válaszolunk önnek.

pecsét

1. Vigyázzon , ha allergiás
Annak ellenére , hogy az általunk kínált összes szexuális segédeszköz teljesen biztonságos, és a gyártásuk során higénialiag ártatalmatlan anyagokat használtak, időnként előfordulhat, hogy a szervezet allergiás reakciót vált ki a külömböző specifikus anyagokkal szemben. Leggyakrabban latexre vagy különféle fémekre allergiásak az emberek . Ha a szexuális segédeszköz használata során bármilyen allergiás tünetet észlelt, azzonal hagyja abba a segédeszköz használatát.

2.Higiénia
Minden egyes használat előtt alaposan mossa meg a segédeszközt meleg vízben, gyengéd szappannal(semleges pH-értékekkel, kifejezetten intim higiéniára szánt szappannal,babaszappannal stb.) Ideális esetben azt javasoljuk, hogy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett fertőtlenítőszerrel tisztítsa. A fertőtlenítés megakadályozza a baktériumok elszaporodását a segédeszköz felületén. Ezt követően a segédeszközt újra öblítse le meleg vízzel.
Abban az esetben , ha a segédeszköz nem vízhatlan , ügyeljen rá, hogy a víz ne kerüljön az elektronikai alkatrészekbe , mivel a termék megrongálódhat. Tisztításhoz soha ne használjon vegyszereket , oldószereket,különféle olajokat, vagy ipari szappanokat.
Az anális stimulációra használt segédeszközöket , higéniai okokból, ne használja egyidejüleg hüvelyi stimulációra , vagy orálisan.

3.Az erotikus játékot síkosítóval együtt használja
Javasoljuk , hogy az erotikus játékokat síkosítóval együtt használja. Különösen a behatoláskor (beleértve pl: a vibrátorokat, dildókat, maszturbátorokat és egyebeket) fontos a síkosító használata, mivel az bíztosítja a kellő nedvességet. Soha ne hatoljon be a hüvelyi vagy az anális nyílásba erővel és /vagy ha az fájdalmat okoz. Abban az esetben , ha a segédeszköz használata fájdalmat okoz, akkor nem használja megfelelően a szexuális segédeszközt, vagy pedig az alakja nem megfelelő az ön számára.

4.Használjon megfelelő síkosítót
Egyes anyagok esetében el kell kerülni bizonyos típusú síkosítók használatát . Az esetleges kockázatokra mindig felhívjuk a figyelmet a termék leírásában , amelyet a www.luciferlove.hu szexshopunkban találhat meg. A szilikonos segédeszközökre soha ne használjon szilikonos síkosítót. A szilikonos szexuális segédeszközöket kizárólag vízbázísú síkosítóval használja.

5. Az első használat előtt alaposan próbálja ki a segédeszközt
Az első használat előtt ajánlatos kipróbálni a szexuális segédeszközt, különösen a "vibráló" segédeszközök esetében . Próbálja ki a rezgés intenzítását és módját a tenyerén , és próbálja meg ismételten kikapcsolni/bekapcsolni a segédeszközt . Ezt követően a használata egyszerűbb lesz,és nem fogja zavarni a vezérlés ismeretének hiánya :).

6.Áramellátás
A megfelelő működés érdekében számos szexuális segédeszköznek elemekre van szüksége.
Olyan típusú elemeket használjon, amelyek fel vannak tüntetve a csomagoláson vagy a termékleírásban. Annak érdekében ,hogy a segédeszköz megfelelően működjön, az elemeket fel kell tölteni. A segédeszköz használata után vegye ki az elemeket, és száraz , sötét helyen tárolja őket. Ügyeljen rá , hogy a segédeszköz belsejében található érintkezések ne szennyeződjenek be. A környező területek nedvessége a szexuális segédeszköz elértéktelenédését vagy teljes megsemmisülését okozhatja.
A lehető legjobb teljesítmény elérés érdekében jó mináségű alkáli elemek használatát javasoljuk amelyek megfelelő teljesítményt nyújtanak, valamint hosszú távon is megfelelően működnek. Az olcsó (nem márkás) elemek sok esetben arra sem elegendőek , hogy bekapcsolja a segédeszközt , még annak ellenére sem, hogy teljesen újak! Ha a segédeszköz tölthető , előfordulhat , hogy az első használat előtt fel kell tölteni.

7. A segédeszközöket mindig biztonságosan használja
Nem javasoljuk , hogy a segédeszközöket olyan tevékenységre használja , amelyekre azok nem hivatottak . Ha például a vibrátor nem vízhatlan , ne használja azt a kádban. Ha bármilyen segédeszköz használata közben fájdalmat érez, vagy kellemetlen a használata , győződjön meg róla , hogy kellő mennyiségű és megfelelő típúsú síkosítót használt. Ha a fájdalom továbbra is fennál, próbálja meg másképp használni a segédeszközt , vagy esetleg a méretét tekintve nyúljon egy megfelelőbb típus után.

8. A szexuélis segédeszközök tárolása
Ahhoz , hogy az ön által választott szexuális segédeszköz a lehető legtovább megőrizze a legjobb állapotát, rendkívül fontos a megfelelő tárolás biztosítása.Soha ne tárolja a segédeszközt hőforrás (pl.radiátor) közelében. Ez az anyag olvadáshoz vezethet, és ezálltal teljesen értéktelenné válhat.A szexuális segédeszközöket tiszta, sötét és száraz helyen tárolja, mindegyiket külön, egy arra tervezett tároló táskában. A tárolásra alkalmas tasak megtalálható a kínálatunkban. A segédeszközöket ne tárolja abban a műanyag csomagolásban , amelyben az kiszállításra került.

9. Síkosítók , orális síkosítók gélek és masszázsolajok
Síkosítók , masszázsolajok , stimuláló gélek és hasonlók használata előtt először vigyen fel egy kis mennyiségű terméket a bőrére. Ha bármilyen allergiás reakciót tapasztal, ne használjatovábba gélt/olajat.
Az orális síkosító gélek orális használatra is alkalmasak, de nem javasoljuk , hogy nagyobb mennyiségben fogyasszon belőlük.

10. Tabletták
Nem javasoljuk , hogy bármilyen tablettát alkohollal vagy más gyógyszerekkel vegye be. Abban az esetben se vegye be a tablettákat , ha magas a vérnyomása

11. Spanyol cseppek
A spanyol csppek étrend -kiegészítők és vitaminok , amelyekből 10-20 cseppet ajánlunk a szájba csepegtetni. Ha a cseppeket italba keveri, akkor megduplázhatja a mennyiséget.

12. Péniszgyűrűk és péniszköpennyek
Nem ajánljuk , hogy a péniszgyűrűket , a péniszköpenyeket és a péniszmandzsettákat szüntelenül, 20 percnél hosszabb ideig használja.

Webáruház készítés