Ügyfélszolgálati email cím; luciferlove.hu@gmail.com

Prosztata teszt PSA
Prosztata teszt PSA
6 199 Ft
ÚJ

Prosztata teszt PSA

Prosztata teszt az elváltozások korai felismerésére.


A prosztata egy férfi nemi mirigy, amely a hólyag alatt fekszk és körülveszi a húgycsövet. A 45 és 75 év közötti férfiak gyakran prosztata -problémákat tapasztalnak, amelyek például csökkent vizeletáramot eredményeznek, és a vizelés a szokásosnál tovább tart.

A Prosztata teszt egy otthoni használatra kialakított gyors teszt, amely felismeri a PSA-szintet a vérben. A PSA azaz a prosztata-specifikus antigén a prosztata sejtjeiben képződik, és fő feladata a sperma cseppfolyósítása. A normál PSA-szint a vérben 0 és 4 ng/ml között mozog, azaz csak nyomokban észlelhető. Prosztatával összefüggő betegség esetén sokkal több PSA kerül a véráramba.

A teszt felismeri a 4 ng / ml-nél magasabb PSA-koncentraciót a vérben. A normálisnál magasabb PSA-szint a vérben prosztatával kapcsolatos elváltozásokra utal (jóindulatú hipertrófia azaz a prosztata megnagyobbodása, prosztatagyulladás azaz prosztatitisz, prosztatarák stb.).Otthoni használatra kialakított prosztata teszt - pontos eredmény mindössze 10 perc alatt.


Az Prosztata teszt készlet 1 teszt elvégzéséhez szükséges felszerelést tartalmaz:

1 tartály csepegtetővel, amely 1 ml higítószert tartalmaz,
1 steril lancetta,
1 zárt boríték, amelyben 1 tesztlemez, 1 műanyag pipetta és 1 szárítószer található.


A vizsgálat elvégzése előtt készítsen elő egy időmérő eszközt (pl. óra, telefon ...).

EAN
87132218469162
6 199 Ft
A vásárlás után járó pontok: 62 Ft
Részletek

A Prosztata teszt előnyei:

a teszt a nap bármely szakában elvégezhető, bizonyos kivételekkel (24 órával kerékpározás után, 24 órával megömlés után, 2-3 nappal a prosztata masszázs után),
a teszt rendkívül pontos,
segítségével könnyen meghatározható, hogy a vér PSA-szintje normális vagy magas,
a vér PSA-szintje ismerete lehetővé teszi a prosztata fiziológiai állapotának felmérését.


Az 50 év feletti férfiaknak, vagy a családban előforduló prosztataproblémák esetén ajánlott évente egyszer prosztata vizsgálatot végezni.A teszt elvégzése és az eredmény leolvasása:

Vegye ki a készletben található eszközöket és helyezze őket tiszta, száraz és sík felületre, pl. asztalra.
Közvetlenül a teszt elvégzése előtt alaposan mosson kezet szappannal, öblítse le vízzel és szárítsa meg.
Vegye ki a tesztlemezt és a műanyag pipettát a fóliából.
Távolítsa el a szürke kupakot a lancettáról. Alkohollal átitatott pamutpárnával fertőtlenítse gyűrűsujját vagy középső ujját. Az ujjhegy masszírozásával növelheti a vérkeringést. Helyezze a lancettát a fertőtlenített ujjhegyre, és aktiválja. A lancetta pengéje biztonságosan visszahúzódik.
Gyűjtse a vért a pipettába. A pipettát a fekete jelig kell feltölteni.
Vigye fel a vérmintát a tesztlemezen található mezőbe és várjon 30-40 másodpercet, amíg a minta teljesen felszívódik.
Ugyanabba a mezőbe cseppentsen 4 csepp higítószert 2-3 másodperces időközön belül.
A teszt eredményét 10 perc eltelte után olvassa le. Több mint 15 perc elteltével az eredmény nem megbízható, ezért ez után annak leolvasásának nincs értelme.


Negatív eredmény: Az eredménymezőben csak a C kontroll vonal jelenik meg, a T teszt mező üres. A negatív eredmény azt jelenti, hogy a vér PSA szintje normális.

Pozitív eredmény: Az eredménymezőben két rózsaszín vonal jelenik meg - T teszt vonal és C kontroll vonal. A T teszt vonal tisztább lehet a C kontroll vonalnál. A pozitív eredmény azt jelenti, hogy a vér PSA szintje a normálisnál magasabb. Forduljon orvoshoz.

Érvénytelen eredmény: Az eredmény mező üres (nincs egy vonal sem), vagy csak a T teszt vonal jelenik meg. A teszt eredménye ez esetben nem értelmezhető. A vizsgálatot meg kell ismételni új vérmintával és új tesztlemezzel.

Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek