Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán! 

Ügyfélszolgálati email cím 0-24h; luciferlove.hu@gmail.com

Telefonszám: 06(21) 252-4064 Hívjon minket (H-P:10:00-12:00h)

Parókák

Ha szeretne változást vinni az életébe, és megújítani a külső megjelenését, akkor érdemes kipróbálni a parókákat. A Lucifer Love weboldalán található "Párokak" kategória kínálja azokat a stílusos és divatos parókákat, amelyekkel gyorsan és egyszerűen megváltoztathatja a hajszínét és frizuráját.

Az előnye a parókáknak az, hogy azonnali hatást érhet el velük, és a lehetőségek szinte végtelenek. Választhat a természetes színű parókáktól a merész és élénk színekig, a rövidtől a hosszúig, és mindenféle stílusban. Így könnyedén kipróbálhatja azokat a frizurákat, amelyeket eddig még sosem mert kipróbálni.

Nézzen körül a kategóriában, és válassza ki a neki tetsző parókákat. Ha pedig segítségre van szüksége a kiválasztásban, akkor ne habozzon kérni a szakértő csapatunk segítségét. Változtassa meg a külső megjelenését, és érezze magát még vonzóbbnak és magabiztosabbnak a parókáink segítségével!


23termék