Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán! 

Blog

2024.05.07 12:29

Műpunci használata!

Élvezd a tökéletesen formált csikló és szeméremajkak látványát, hozd izgalomba magad, majd megfelelően bő síkosítást követően hatolj bele a szűk érzésű punciba, mely lágyan öleli körbe hímtagod.
Fontos, hogy vízbázisú síkosítót használj, ugyanis más készítmények károsíthatják az anyagot.

Mozgasd fel-le és élvezd az élethű kéjélményt. Markoddal erősebben rászorítva még szűkebb érzetet érhetsz el, ahogy a szilikon műpunci szánkázik farkadon.
Hogy érzésre milyen a műpunci, nagyban függ a változatos belső felszíntől is, ami lehet puha gömbös, redős, bordás, illetve cirógató tüskés, vagy ezeknek az egyvelege - tovább fokozva az ingert, ugyanis ezek még erőteljesebb élményt, masszázst nyújtanak a hímvesszőn mozgáskor.

Ha zárt a punci vége az plusz gyönyört jelenthet makkodnak, ahogy minden egyes lökésnél hozzáütődik, viszont cserébe nehezebb tisztítani.
A nyitott végű műpuncin, ha végigér péniszed, mit sem veszít élvezeti értékéből és ráadásul még extra könnyen tisztán is tarthatod.
Plusz tipp, ha rövidebb a maszturbátor, mint péniszed, akkor használd zuhany alatt és élvezd, ahogy az erős vízsugár újra és újra, minden lökésnél megcélozza szerszámod csúcsát!


Részletek
www.luciferlove.hu 2024.05.04 16:17

A Gruppen és a Használatos Eszközök

A gruppen, vagy más néven csoportszex, egy olyan szexuális élmény, amelyben több mint két ember vesz részt. Az ilyen együttlétek gyakran új és izgalmas tapasztalatokat nyújthatnak a résztvevőknek, azonban a sikeres élmény érdekében érdemes néhány fontos szempontot figyelembe venni, ideértve az eszközök kiválasztását is.

gruppen

Részletek
www.luciferlove.hu 2024.03.13 14:42

A modern online vásárlási élmény alapvető eleme a gyors és diszkrét szállítás, különösen olyan intim termékek esetében, mint amilyeneket a szexshopok kínálnak. A LuciferLove.hu, egy előremutató online szexshop, jól ismeri vásárlói igényeit és elvárásait, ezért választotta az Express One futárszolgálatot partnereként, hogy az online megrendeléseket gyorsan és biztonságosan kézbesítse. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy ez a partnerség hogyan szolgálja a vásárlók legjobb érdekeit, és milyen előnyökkel jár az Express One választása a LuciferLove.hu számára.

Részletek
luciferlove.hu 2024.01.30 21:41

Romantikus Valentin Nap: Három Tipp a Szerelmeseknek

Ahogy közeleg a Valentin nap, számtalan lehetőség nyílik arra, hogy még különlegesebbé tegyük ezt a szerelmes ünnepet. Ha szeretnéd, hogy ez az év emlékezetes legyen, nézd meg ezeket a romantikus tippjeinket.

 

Részletek
www.luciferlove.hu 2024.01.13 10:51

Honnan tudod, hogy tetszel neki?

Másképp viselkedik a jelenlétedben. Ha egy fiúnak tetszel és a környezetedbe kerül, akkor a legtöbb esetben megváltozik a viselkedése. Időnként idegesnek, zavartnak tűnhet, de olyan is van akiból a macsó bújik ilyenkor elő. Gondol rád. Ajándékot ad, nem kell nagy dologra  gondolni, a szándéka a fontos, ezzel a kezdeményezéssel azért él hogy te is gondolj rá, és elinduljon valami köztetek.

Ha hozzászólsz, vagy kérdezel tőle valamit, észrevehetsz némi idegességet, tétovázást vagy bizonytalanságot a hangjában, mozgásában, esetleg mindezek mellett az arcán is látod.

Ha másképp viselkedik veled, mint a többi emberrel, kedvesebb, sokat mosolyog rád az egyértelmű jele annak, hogy Te kivételezett személy vagy a számára!

Mit tehetek, ha bejön? Ha úgy érzed te is többet szeretnél tőle, jelezz vissza a számára! Akár arra, amikor ő kezdeményez, vagy ha úgy érzed, készen állsz rá, kezdeményezhetsz te is.

A visszanézés, visszamosolygás, a figyelmesség fogadása, a beszélgetés elindítása mind-mind arról szól, hogy nyitott vagy közelebb kerülni hozzá, és szeretnél vele jobban megismerkedni.

Ezeket a lépéseket nem mindig olyan könnyű megtenni, főleg, ha előbb te fejezed ki a tetszésedet, vagy nem vagy benne biztos , hogy a másik fél is meleg.

Van, amikor pedig csak úgy magától jön: bele sem gondolsz, és a közelében máshogy viselkedsz, ami nem igazán tudatos.

A legfontosabb, hogy azt és úgy csináld, ami neked is kényelmes,és természetes. www.luciferlove.hu

Részletek
luciferlove.hu 2023.09.18 07:48

Online flört vagy erotikus chat?

Bár sok mindenre igaz, hogy ez régen nem volt... ez biztosan nem, hiszen az egész napos chatelés, erotikus (videos) chat munka nem olyan régi keletű. Pár éve még erotikus telefonhívás, szextelefon és hasonló volt a módi, de az okos telefonokkal ez egy új dimenzióba lépett, hiszen itt már nem kell a perceket és a kapcsolási időket számolni, hanem akár egész napos, vagy több órás folyamatos chatelés, erotikus tartalmú üzenetek továbbítása a cél. Itt is fontos ugyan a folyamatosság, sokkal nagyobb intervallumok amik jellemzik ezt a különleges elektronikus világot. Lányok akikkel vagy fiúkkal akkikkel flörtölni lehet, vagy éppen erotikusan chatelni sok esetben csak szöveges formában léteznek. Erika az egyik online chat oldalon dolgozik, mint online erotikus chat partner.

Online flörtölés, erotikus chatelés egy új világ, amit mindenki saját magának épít fel

"Új szelek fújnak az online erotikus munkában, mivel egyre nagyobb népszerűségnek örvednek az online chat oldalakon dolgozó chat modellek, itt sok esetben csak online erotikus chatről van szó..."
Részletek
2023.08.17 16:59

Az Anális Síkosító: Miért fontos és miért ragacsosabb mint a Sima vízbázisú síkosítónál?

Az intim kapcsolatokban a síkosítók szerepe és jelentősége nem elhanyagolható tényező. Az egyik ilyen speciális típus a anális síkosító, melynek fontosságát és egyediségét nem lehet figyelmen kívül hagyni. De vajon miért van szükség az anális síkosítóra, és miért érezhető ragacsosabbnak, mint a hagyományos vízbázisú síkosítók?

Részletek
2023.07.16 12:39

Kétféle pénisz típus létezik - Te tudod mi a különbség?

A férfiak nemi szervét méretét tekintve alapvetően két típusba szoktuk sorolni – hallottál már a vérpénisz és a húspénisz fogalmáról?

Nem minden az, aminek elsőre látszik

A férfiak nemi szervéről, illetve annak méretéről és kvalitásairól hajlamosak vagyunk első látásra véleményt alkotni. Pedig a képlet korántsem annyira egyszerű, mint amilyennek az elsőre tűnhet – előfordulhat, hogy új szeretőnk pénisze az első vetkőzésnél sokkolóan kicsinek hat, pedig az az elsőre miniatűrnek tűnő nemi szerv komoly meglepetést is tartogathat.

Egy első látásra kicsinek tűnő férfi nemi szerv még tartogathat meglepetéseketEgy első látásra kicsinek tűnő férfi nemi szerv még tartogathat meglepetéseket

Típustól és izgalmi állapottól függően a pénisz elképesztő átalakulásokra képes – ezt az átalakulási képességet figyelembe véve szoktuk a férfi hímtagot alapvetően két típusba sorolni.

Részletek
2023.07.12 14:52

A meztelenség egy olyan pillanat, amikor mindenkinek erősnek kell éreznie magát, és nincs miért szégyenkeznie – vallja a milánói modell, Jhonatan Mujica.

A milánói modell szerint a meztelenség nem az alakról szól

Jól érzem magam meztelenül, mert szeretem a testem minden formában, a legjobban és a legrosszabban is!
 

A meztelenség nem az alakról szól, hanem arról, hogy szeresd és megértsd teljes énedet – nyilatkozta egy interjúban nemrég a nagyon szexi modell.

pucér
Részletek
Jún 24
2023.06.24 07:44

Ma egy olyan módszert mutatunk be, ami tulajdonképpen a körülmetélés alternatívája.

 

Nemcsak higiénikus, tisztább és szárazabb érzés, de szexuális hozadéka is van a fitymádat állandóan hátrahúzva tartod

 
Jó pár férfi van, aki tizenéves vagy felnőtt korában élvezni szeretné az állandóan szabadon levő makk előnyeit
 

Sok férfi állandóan hátrahúzva-tartja a fitymáját, ez legtöbbször úgy kezdődik, hogy serdülőkorban egyszerűen kinövik a fitymát, ami magától – félig vagy akár egészen – hátrahúzódik a makkról.

 

A makk egyébként a férfiak 32%-nál részben fedett és 23% esetében teljesen fedetlen, míg a férfiak 45%-nál marad teljesen fedett. Lássuk náluk milyen előnyöket jelent a hátrahúzott fityma, és hogyan érdemes belekezdeni.

Részletek
Dr. Tamási Béla 2023.04.29 08:40

 

 

Dr. Tamási Béla érthetően elmondja a lenti videóban hogy a HPV milyen kellemetlenséget okoz.

A #HPV fertőzés az egyik leggyakoribb és leginkább félreértett nemi úton terjedő fertőzés. A humán #papillómavírus nemi szemölcsöt (#kondilóma), és daganatot is tud okozni, mégis kevesen tudnak róla - úgy, hogy tényleg ez a leggyakoribb nemi úton terjedő fertőzés. Nőknél és Férfiaknál is. De van rá megoldás, méghozzá az oltás.

2023.05hó ma Magyarországon a HPV oltás felnőtt korban akár férfi akár nő az illető aki be szeretné adatni magának Gardasil 9 oltást kapja, annak az ára 50 ezer ft, az állam tb-nem támogatja. 3 adagos oltásra van szükség hogy védett legyen a páciens! Ha úgy dönt hogy szeretné az oltást háziorvosánál lehet kérni, aki felírja Önnek, majd a patikában kiváltva adja be az orvos.

 

 

Részletek
2023.06.07 08:47

Hatást gyakorol, elbűvöl, ingerel, emlékezetbe vésődik, migrént okoz, nyugtat, vonz és taszít, izgat és undort kelt, kifejezi a személyiséget ugyanakkor teljesen mellé is lehet fogni vele. Ez pedig nem más, mint az illat, amiből nem árt kiválasztani azt, amelyik a legjobban illik hozzád.

Mi az illat?

 

Információ. Amikor az agy regisztrálja valakinek az illatát, akkor az adott személy kémiai információját dekódolja, ilyeneket például, hogy nő, fiatal, nyugodt, az én típusom. Az illat elárulja, ha valaki ideges, siet vagy valótlant állít. Vagyis az illat érzelmeket közvetít. Komplex összetétel, amelynek a végső formája az életkortól, nemtől, kortól, étrendtől és a parfümtől függ.

 

Milyen szerepet játszanak az illatok az életünkben?

 

Az őskorban segített az embereknek élelemhez jutni, beazonosítani a veszélyt, de ez alapján választottak szexuális partnert is. Ezért van az, hogy az illatot időnként az élet érzékének tartják. Legtöbbünk mintegy 10.000 illatot ismer fel, mivel az illatok a hosszú távú memóriában raktározódnak el, érzelmeket váltanak ki. Sokunk azonnal képes előhívni a hozzá kapcsolódó emlékeket, akár a gyerekkorból is. Például, mire gondolsz először, ha azt hallod, hogy fahéj? Valószínűleg a karácsony jut eszedbe.

Mindenkinek saját illata van?

 

Természetesen. Mindenkinek saját, egyedi illata van, tehát ez olyan, mint az ujjlenyomat. Tavasszal érezzük legintenzívebben az illatokat. Ezért van az, hogy többnyire ehhez az évszakhoz kötik a szerelmet, hiszen az emberek illat alapján kezdenek el egymáshoz vonzódni. A szeretett személy illata mind fiziológiai mind pszichológiai reakciókat is kiválthat, ettől ver szaporábban a szív.

 

Az illatok gyógyítanak?

 

Igen. Az elme- és testgyógyító képességüket az úgynevezett aromaterápiás kezelés során használják. Az olyan illatok, mint a zsálya és a szantálfa pihentetnek. A legnyugtatóbb illatok a levendula, a rózsa, a menta és a boróka. A rozmaring, citrom, muskátli és a grépfrút antidepresszánsként is hatásos. Az illatok jelentősen meg tudják változtatni a hangulatunkat, energiával töltenek fel, vagy otthon érezzük tőlük magunkat.

Az illatok vonzanak embereket?

 

Az emberek nemcsak a kinézet alapján tartanak valakit vonzónak, hanem az egyedi illatok alapján is - a feromonok, természetes vegyi összetevők, az emberi testből választódnak ki és elősegítik a szexuális kommunikációt. A jól összeillő parfümök erősíthetik ezt az hatást.

 

Milyen illatjegyek tehetnek bennünket még vonzóbbá?

 

Már az ókori emberek is tudták, hogy néhány illóolaj és gyógynövény vágykeltőként is használható - vagyis megvan az a tulajdonságuk, hogy serkentik a szexuális vágyat. Hosszú időn át parfümként, fürdőelixírként és masszázsolajként használták. Az érzéki illatok között, amelyek a szexuális vonzalmat táplálják, említhetjük még a borostyánt, pacsulit, pézsmát, kardamomot, csillagánizst, vetivert, szegfűszeget, szantálfát és a rózsaolajat. A fűszerek is kiváló vágykeltők: gyömbér, fahéj, vanília vagy kardamom. Ezek közül a vanília a legerősebb férfivonzó illatjegy.

Randira készülve hogyan lehet tartóssá tenni az illatot?

 

A leghatékonyabb módszer az illatrétegezés technikája, ami ugyanazon illatjegyeket tartalmazó testápoló, dezodor és parfüm együttes használatát jelenti. Szórd a parfümöt bizonyos testrészekre, mint például a nyakra, csuklók belső felére, fülcimpa mögötti területre. Az egyes testrészeken a bőr eltérően reagál az illatokra és eltérő mértékben árasztja azt, hosszantartóvá téve így az illatot. Ezek azok a pulzuspontok, amelyek hőt adnak le, ezáltal az illat fokozatosan kerül a levegőbe a nap során, így meghosszabbodik a tartósságuk is.

Részletek
Dec 13
2022.12.13 21:11

Manapság, a sokszínűség korában egyre több mindent tudunk meg magunkról - és egymásról is. Ahogy fokozatosan lejjebb ásunk az önismeretünkben, úgy fedezhetünk fel érdekesebbnél érdekesebb dolgokat a preferenciáinkban és a személyiségünkben is. Tudta például, hogy még a hetero- és a homoszexualitás között is van átmenet - ami nem (csak) a biszexualitás? Na és a sapioszexuális jelentését ismeri? Jöjjön velünk, és fedezze fel mélyebben a szexualitás izgalmas világát! Alább tisztázzuk a téma legizgalmasabb fogalmait, és jelentésüket.

Részletek
2023.05.27 10:47

Az önkielégítés, (idegen szóval maszturbálás, férfiaknál tévesen onanizálásnak is nevezik) a saját nemi szervek kézzel vagy szexuális segédeszközökkel történő ingerlése, melynek során a férfi vagy nő közösülés nélkül jut el az orgazmusig. Célja lehet a meglévő szexuális vágyak különféle technikákkal való levezetése, amikor valaki nem tud vagy nem kíván másokkal szexuális kapcsolatot kialakítani, de öncélúan is előfordul.

 

Részletek
2023.05.05 11:39

Szinte minden férfi előtt ismerős testének a címben említett reggeli reakciója. A reggeli merevedés már 6-8 éves korban előfordulhat, szintúgy a spontán merevedés, amit meglepő módon már fiú magzatoknál is megfigyeltek az anyaméhben. Ebből is látszódik, hogy nincs összefüggés a reggeli merevedés és a szexuális álmok között, természetesen járhat együtt a két eset, de az alvás közbeni vagy a reggeli merevedés egy erotikus álom nélkül is bekövetkezhet. Vajon miért? Miért pont reggel? Miért fontos ez a férfiak szempontjából? Mit jelent a reggeli merevedés elmaradása? Ezekre a kérdésekre fogunk válaszolni cikkünkben, tarts velünk, ha szívesen olvasnál naprakész információkat ezzel a témával kapcsolatban.

Fő kérdéseink:

Mi az a merevedés, hogyan jön létre és milyen formái vannak?

Mi az oka a reggeli merevedésnek? Bizonyított és megcáfolt orvosi magyarázatok.

 1. Biológiai, kémiai magyarázat – a hormonok szerepe
 2. A reggeli merevedés összefüggései az álmokkal
 3. A véletlen bekövetkező fizikai inger hatása a reggeli merevedés során
 4. A szervezet védekezési mechanizmusának hatása a hajnali merevedés kapcsán
 5. A vizelési inger összefüggése a reggeli erekció kapcsán

Mire utal, a reggeli merevedés hiánya egy férfinál?

Mit lehet tenni, hogy visszahozzuk az elmaradt reggeli erekciót?

reggeli merevedés

Részletek
Ápr 22
www.luciferlove.hu 2023.04.22 14:27

Ha eddig kérdésed merült fel, hogy milyen síkosítót válassz, vagy egyáltalán szükséged van-e rá, úgy most megkapod a gyors segítséget tőlünk.

Ebben a rövid és tömör útmutatóban információkat, tippeket és tanácsokat adunk, hogy a számodra legtökéletesebb síkosítót tudd választani. Mert a megfelelő síkosítóval a jó szex, nagyszerű szex lesz! 

Részletek
Ápr 20
2023.04.20 13:09

Érdekes kérdés a szex-kérdés. Nemcsak magát az aktust vizsgálva, hanem a hozzá kapcsolódó szavainkat és a szex szinonimáit nézve is. Főleg azért, mert akár bevalljuk, akár nem, vannak olyan szavak a magyar nyelvben, amik beindítanak és őrült, csatakos kefélésre sarkallnak, míg mások alaposan alávágnak a romantikának.

Nézzük például rögtön a szexet, hányféle szinonimát használunk csupán egyetlen – bár igen élvezetes – tevékenységre. Ott van példának okáért a szeretkezés, a kamatyolás, a kufircolás, a prütykölés, a pöckölés és a töcskölés.

Eggyel magasabb fokozatra kapcsolva már mondhatjuk a toszást, a hanyatt döntést, a döngölést, a megfarkalást, a szexelést és a dugást is. Ha pedig az igazán kemény szexre szeretnénk utalni, akkor a baszás, a kúrás és a kefélés közül is válogathatunk.

Úgyhogy, ha a szex szinonimáiról van szó, akkor nemcsak a bőség zavarával szembesülhetünk, hanem a kifejezések között még egy fokozatossági sorrendet is felállíthatunk a gyengédebb aktusoktól kezdve az erőteljes menetekig bezárólag. Te milyen sorrendet kultiválnál?

 

Részletek
Ápr 14
2023.04.14 12:10
Szexgép infók és vásárlás itt. Szexgép, dugógép, szabad nyelvezetben baszógép nem túl diszkrét játékszer. Nagy méretük miatt nem igazán férnek el az éjjeliszekrény fiókjában, szállításuk sem egyszerű. A szexgépek szerelmese között, többek között az okoz élvezetet, hogy mindenféle kézi erő mellőzésével, a gép elvégzi a dolgát, fáradhatatlanul rezeg és lököd, végeérhetetlen orgazmusban részesítve ezzel a felhasználót.

A szexgépek használata, amely korábban csak pornó nézésekor volt megtalálható, ma már mindenütt jelen van. Ha Ön a felnőtt termékek iparágának rajongója, ez az eszköz nem mehet el mellette.

MI AZ A SZEXGÉP?

A szó legtágabb értelmében ez az eszköz lehetővé teszi a legmegbízhatóbb szexuális kapcsolat szimulálását. Számos fajtában megtalálhatók, és férfiak és nők számára egyaránt elérhetőek. Azonban leggyakrabban az, hogy kinek a rendeltetése az eszköz használata, csak a mellékleten múlik. De a választás során még mindig érdemes tisztázni ezt a részletet, mivel a mechanizmus sajátosságai miatt tisztességes számú termék használható csak nők számára.

Egy ilyen „játék” joggal tekinthető a szexipar létrehozásának koronájának, ezen a területen a maximális természetesség és hatékonyság szempontjából.

Miután kitalálta, hogyan kell használni a szexuális gépet, a legerősebb orgazmusokat kaphatja, és folyamatosan egymás után. Ezenkívül a tartozékok széles választéka lehetővé teszi, hogy teljesen különböző érzéseket kapjon egymástól.

Részletek
Ápr 14
2023.04.14 11:25

Verejtékben úszom. Úgy érzem szétszakad a vállam és a karizmaim. Kezem ökölbe szorítom, majd szétfeszítem az ujjaim, közben kiszakad belőlem a rettentő fájdalom kiáltása. Kétségbeesetten nézek fel a megfeszített kezeimre, de ez nem segít. Fejem csüggedten lehullik, hosszú hajam előreesik. Így a farkam bámul az arcomba. Mintha nem is az enyém lenne. Egy ideje külön életet él, nem vesz tudomást a testem szenvedéséről. Lábaim terpeszben, térdeim felhúzva, guggoló helyzetben lógok a kereszten, talpaim a gerendát tapossák. Ágyékom a körülöttem állók szemmagasságában szélesre tárva. Testem folyamatos kíntáncát járva kéjjel teli tekintetük össztüzében metronómként himbálódzik erektált farkam. A természetellenesen mélylila, kidülledt erekkel tarkított, égnek álló farkam lengése hipnotizálja őket. Alig kapok levegőt, egyre jobban fulladozok, valahogy fel kell állnom. Muszáj.

ZADO ANDREASKREUZ - BDSM KERESZT

Részletek
Ápr 09
2023.04.09 14:41

L-arginin és Macca: A szexuális teljesítmény csúcsra járatása természetes úton.

L-arginin:

Erefit - libidó és erekció

A modern életmód stresszes és kimerítő lehet, ami negatívan befolyásolhatja a szexuális teljesítményt. Azonban mostantól nem kell aggódnia a szexuális problémák miatt, mert az L-arginin és a Macca kiegészítők természetes módon javítják a szexuális teljesítményt és növelik az ön magabiztosságát.

Az L-arginin egy aminosav, amely fontos szerepet játszik a nitrogén-oxid termelésében. A nitrogén-oxid segít kitágítani az ereket, javítja a véráramlást, és csökkenti az artériás magas vérnyomás kialakulásának kockázatát. Az L-arginin kiegészítők széles körben elérhetőek, és rendszeres fogyasztása számos előnnyel járhat az egészségre.

Például egy 2010-es tanulmányban a résztvevők az L-arginin szedésével csökkentették a vérnyomásukat és javították az érrendszeri funkciót. Egy másik tanulmány szerint az L-arginin fogyasztása növelheti a sportolók teljesítményét, javíthatja az izomépítést és csökkentheti a testzsír százalékot.

Az L-arginin fogyasztása azonban nem ajánlott bizonyos betegségek esetén, például a herpeszvírus-fertőzések, az asztma és a terhesség esetén. Az L-arginin kiegészítőket mindig csak orvosi tanácsadás és ellenőrzés mellett szabad alkalmazni.

L-arginin: Az L-arginin egy esszenciális aminosav, amely számos egészségügyi előnnyel jár, különösen a szexuális funkciók terén. Az L-arginin kiegészítők segítenek a vérellátás javításában, így a pénisz véráramlása is javul, amelynek következtében erősebb, hosszabb és intenzívebb erekciót érhet el. Az L-arginin emellett javítja a szexuális vágyat és az általános egészségi állapotot is.

 

 

Részletek
Ápr 05
luciferlove.hu 2023.04.05 17:03

Annak ellenére, hogy a homoszexualitást kultúrákon és történelmi időszakokon átívelően dokumentálták – igen, már az ősemberek körében és az ókori birodalmakban egyaránt ismert volt ez a szexuális irányultság - jelentése és elfogadottsága a társadalmi kontextustól függően nagy mértékben változik. Noha a meleg, illetve LMBTQ+ közösségek ma már láthatóbbak és elfogadottabbak mint korábban, tagjaik még gyakran ki vannak téve homofób megnyilvánulásoknak.

Sok LMBTQ+ ember számára jelentős lépés, hogy felfedje szexuális irányultságát, azaz előbújjon (coming out) a család, a barátok, a külvilág ítélőszéke előtt. Éppen ezért érdemes megvizsgálni a kérdést, hogy a homofób attitűdök vajon miből táplálkoznak? Az ismeretlentől való félelemből? A saját identitási válságból?

Vagy attól félnek, hogy a homoszexualitás olyan betegség, amit el lehet kapni? (Igen, még ma is vannak ilyen tévhitek.) Úgyhogy itt az ideje egy kicsit a homoszexualitás mélyére ásni. Nézzük meg, hogy mi az és mi NEM az, betegség-e vagy sem és hogyan alakult ki.

 

Részletek
Ápr 03
luciferlove.hu 2023.04.03 11:51

2-3 órája még leszaggattad volna a párodról a ruhát, de mire oda juttok, elillan a vágy? Ez korántsem olyan ritka jelenség, mint ahogy gondolnád. Főleg akkor, ha közben beiktattatok egy kis vacsorát vagy közösen nassoltatok valamit, ami kellőképpen visszavetette a libidót. Mert nemcsak vágyfokozó alapanyagok és ételek léteznek, hanem kifejezetten libidógyilkos ételek, úgynevezett anti-afrodiziákumok is. Most ezek közül mutatunk be néhányat.

Mindannyian szeretnénk önfeledten és spontán szexelni, de néha egyszerűen nem érezzük magunkban azt a bizonyos pluszt, ami miatt máris fejest ugranánk a párnák közé. De miért van ez? Még mindig odavagy a párodért, esetleg ezt tervezted az egész randi alatt, mégis inkább a legújabb Netflix-sorozat epizódjainál kötöttetek ki. Na igen, ez egy merőben más típusú Netflix & chill.

Szerencsére nem kell rögtön a legrosszabb forgatókönyvre gondolni

Nem feltétlenül áll a szexmentes végkifejlet mögött megcsalás, elmúló érzelmek vagy unalom. Utóbbi szintén gyakori oka a szexuális étvágy csökkenésének, de ezen akár új szexpózok és helyszínek, némi szexting, esetleg egy párvibrátor, bilincsek vagy a mindkét fél örömét fokozó vibrációs péniszgyűrű közreműködésével is lehet segíteni.

 

Részletek
Febr 24
2023.02.24 14:39

Nem csak a guminők azok amiket a férfiak gyönnyörére gyártottak. Van más is a guminőn kívül! :)

Guminő egy legénybúcsún? Igen, lehet!

Van olyan termék is amit kifejezetten a férfiak kielégítésére fejlesztettek ki. Erről szól a mai blog.

Akár hetero kapcsolatban akár más milyen kapcsolatról van szó és tegyük fel hogy a férfi szexuálisan boldog és kiegyensúlyozott és sok gyöngyör éri akkor valószínű hogy kiegyensújozott , jó lesz a lapcsolatuk. Egymást tükrözzük és egymásra nagy hatással vagyunk.

A férfi maszturbátorokról lesz szó. Álltalában a férfi maszturbátorokról kevés szó esik. A közhiedelemben jelen van hogy egy nő vesz magának, vibrátort, dildót, stb. De a férfiakról kevés szó esik , és csak a férfiaknak güminő van, és csak gumi nőt tudnak venni, és hogy az mennyire gáz..  Ez szokott lenni az alap gondolat. Közben pedig számtalan nagyon jó önkielégítési eszköz létezik  férfiak számára is! 

 

Részletek
Febr 14
2023.02.14 13:22

Az óvszer eredete

Ma már az óvszert a szexuális élet normális részének tekintjük. Ez a legolcsóbb és leggyakrabban használt mechanikus védelem, nagy hatékonysággal ( ha helyesen használják). Csökkenti (egyes esetekben teljesen kiküszöböli) a nemi betegségek, például a kankó, a HIV, az AIDS és sok más betegség átvitelének kockázatát. Az óvszer azonban, ahogyan mi ismerjük, hosszú utat tett meg a feltalálása óta. 

Mi áll az óvszer története mögött?

Részletek
Febr 14
2023.02.14 13:12

7 tipp, hogyan javíthatja a szexuális életét (nem csak) 2023-ban

Ahhoz, hogy minőségi és kielégítő szexuális életet élhessünk annak teljes időtartama alatt, meg kell dolgoznunk érte, és ez néha sok munkát jelenthet. Ez nem mindig olyan könnyű, mint egy kapcsolat elején. Levettük a szemünkről a rózsaszín szemüveget, és reálisabban látjuk a világot, a kapcsolatot és a szexet. Olvassa el tippjeinket, hogyan fűszerezze meg a szexet (nem csak) 2023-ban.

 

Tipy na lepší sex

Részletek
Júl 03
2022.07.03 15:13

Biztos hallottál már a péniszgyűrűről és biztosan a te fantáziádat is megmozgatta a téma, hiszen itt vagy, hogy többet megtudj erről az izgalmas szexeszközről, kiegészítőről.

Szeretnél több infót kapni arról, hogy pontosan mire jó a péniszgyűrű? Jobb helyre nem is tévedhettél volna! Cikkünkben töviről hegyire beavatunk ennek az igen hasznos és egyben magas élvezeti élményt nyújtó segédeszköznek a titkaiba! Tarts velünk, hogy utána bátran és minden aggályodat félretéve próbálhassátok ki partnereddel ezt a kis játékszert! Hidd el, megéri, nézzük hát, mit érdemes tudni róla!

Részletek
Febr 10
2023.02.10 10:14

Valentin-nap, szerelem, gyertyafény, vacsora, virágok, fiú, lány, romantika, csók. Fiú, lány? Nem feltétlenül!

 

Egy meleg barátommal beszélgettem arról, hogyan is zajlik a Valentin-nap az egynemű párok körében, vagy van-e egyáltalán bármi, ami más lenne, mint a heteroszexuálisoknál.

 • Ti mennyire tartjátok a Valentin-napot? Hogy álltok a szerelem ünnepéhez?

Ugyanúgy, mint bárki más. Van, aki szereti, várja, hogy meglephesse valamivel a szerelmét, és van, aki gyűlöli, giccsesnek, soknak, feleslegesnek érzi. Nem hiszem, hogy ebben bármi különbség lenne. Van, aki tartja, van, aki elmegy mellette. Tényleg ugyanúgy zajlik, mint egy férfi-nő kapcsolatban.

  Részletek
  Febr 04
  2023.02.04 15:46

  Egy nap, ami ketté osztja a véleményt: Valentin-nap. Február 14-én – mint minden évben- vad vita folyik arról, hogy ez a nap valóban egyesíti-e a szerelmeseket, vagy csak a virágárusok és a csokigyártók dörzsölik a tenyerüket.

  “Ha szeretsz valakit, akkor egész évben meg kell mutatnod neki, és amúgyis ez az egész Valentin-nap egy amerikai hülyeség”. Ez a mondat egyedülállók és kapcsolatban lévők gondolataiban is felmerül, de sorolhatnám még a kifogásokat, amiket szegény Valentin-nap ellen felhozunk.


  Persze értetődő, hogy a szinglik miért nem várják ezt a napot. Ilyenkor jobban rákoncentrálunk a kéz-a kézben andalgó párokra, a szerelmes idézetekre Facebookon, az interneten áradó szivecskékről, és az utcai kirakatokból ránk köszönő Valentin-napi üdvözlő kártyák látványáról már nem is beszélve.
  Ha te is azt tervezed, hogy tele pakolod a fagyasztód a kedvenc fagyiddal, és hogy a kanapédon ücsörögve önsajnálatba, és egy puha takaróba csomagold magad, akkor ez a bejegyzés neked szól!  Amennyiben idén sajnos nem talált el Valentin nyila itt van pár szuper ötlet, ami elvonhatja a figyelmed a piros glitteres szívekről, a túlcsorduló érzelmekről, és a rózsaszín romantikus hangulatról.

  Miért ülnél egyedül otthon Valentin-napon?

  Tedd idén egyértelművé, hogy a február 14. nemcsak a szerelemről szól!

  Anti-valentin-napi party? 

  Találkozz egyedülálló barátnőiddel, és dobjatok össze egy szuper Valentin-nap ellenes partyt. Nézzetek meg pélául : A számolás joga című filmet, és bontsatok mellé egy pezsgőt.

  Boldog Valentin napját nekem

  Lepd meg magad ajándékkal! És mi lenne jobb, mint egy szexi melltartó, egy új erotikus játék vagy egy doboz csokoládé a kedvenceid közül, vagy miért ne lehetne mindhárom egyszerre?! Megérdemled, semmi kétség!

  Részletek
  Okt 09
  2022.10.09 11:52

  MI AZ A PROSZTATA?

  A prosztata leírásaProsztata - szakmai nevén prosztata mirigy gyakran nevezik az úgynevezett P-folt. Nyilván azért, hogy a férfiak ne érezzék magukat nélkülözésnek, amikor a nőknek – többek között – megvan a G-pontjuk. Ez egy dió nagyságú mirigy, amely a hólyag és a pénisz között helyezkedik el. Elhelyezkedéséből adódóan ezt a helyet análisan ujjal, vagy speciális anális segédeszközökkel lehet stimulálni prosztata stimulációhoz vagy masszázshoz. A prosztata néhány centiméterre található a végbélnyílástól a makk felé. A prosztata masszázs nagyon kellemes, és akár orgazmushoz is vezethet. Ugyanakkor egészségügyi segítség a  prosztata problémák esetén .

  Részletek
  Szept 12
  2022.09.12 17:34

  Fontos a vibrátor mérete?  Színe? Formája? Elemes, vagy inkább akkumulátoros vibrátort válasszak? 

  Talán a Te fejedben is ezek a kérdések kavarognak így, vibrátor vásárlás előtt.

  Ne félj, amíg minket látsz!

  Összegyűjtöttünk néhány dolgot, melyet mindenképp érdemes szem előtt tartanod. Segítünk megtalálni a neked való modellt. Készülj fel a kalandra!

  Ha pedig sikerült választanod, akkor szeretettel várunk szexshopunkban!

  Részletek
  Júl 22
  2022.07.22 16:55

  Sokszor találkozunk a kérdéssel hogy igazából mi a különbség a dildó és a vibrátor között? Akik (még) nem járatosak a szexuális játékszerek világában nem feltétlenül vannak tisztában ezzel. Mindkét eszköz maszturbálásra használható, de míg a vibrátorok rezgő stimulációt is alkalmaznak, addig a dildók rezgés nélkül kényeztetnek.

  Részletek
  Júl 18
  2022.07.18 20:35

  Péniszpumpa férfiaknak! Vagy nőknek is? Igen, az erekciópumpa szívó hatását nők is élvezik! A péniszpumpa vagy erekcó pumpa elsősorban férfiaknak készült szex eszköz, orvosi áru és csak másodsorban áll a nemi örömök szolgálatában, a műszert ugyanis alapvetően erekciós zavarok kezelésére tervezték.

  A pumpálás hatására a henger falán belül vákuum keletkezik, minek következtében a péniszben fokozottabb vérbőség alakul ki, így az eszköz növeli a pénisz méretét és stabilizálja az erekciót.

  Péniszpumpák merevedési zavarokra
  A férfiak a péniszpumpát merevedési zavar kezelésére, erekció fokozásra és akár pénisznövelésre is használhatják. A péniszpumpát arra fejlesztették ki, hogy előidézze az erekciót. Sok különböző fajtája van, de a működés az mindegyik esetében hasonló. Az alap modell egy átlátszó műanyag hengerből áll, amely egy pumpához kapcsolódik. A pumpa az lehet egy egyszerű gumigömb, de akár csatlakozhat hozzá elektromos pumpa is.

  Részletek
  Júl 15
  2022.07.15 16:21

  Titán Gél: A hatalmas férfiasság visszatér!

  Nincs olyan ember a világon, aki nem aggódik vagy nem megszállottja a péniszének mérete miatt.
  Mindannyian megnéztük már a másik ember "csomagját", gyorsan és észrevétlenül, hogy lássuk, nagyobbak-e tőlünk, vagy sem. Okkal vagy anélkül, a péniszünk méretének összehasonlítását mindannyian megtettük már és ha valaki tagadja, az egyszerűen hazudik!

  Titán gél a péniszének növelésére fejlesztették ki.

  Részletek
  Júl 10
  2022.07.10 10:06

  Óvszer, gumi, kondom: 4 mód, ahogy az óvszer élvezetesebbé teszi a szexet.

   

   

  Rontja az élményt és kényelmetlen – ezek a leggyakoribb kifogások az óvszer használatával kapcsolatban. Akkor azonban, ha megfelelő a méret és a típust is jól lövitek be, a kondom lehet az az észvesztő kiegészítő, ami a lehető legbiztonságosabbá teszi az aktust, ráadásul még fel is pörget. Nem hiszed? Akkor ismerkedj meg az óvszer 4 legszexibb előnyével!

  Az óvszer az egyik legbiztonságosabb és legolcsóbb eszköz, ami rendkívül hatékony védelmet nyújt a behatolásos szex során fertőző szexuális úton terjedő betegségekkel szemben. Ezek közé tartozik például a HIV, a gonorrhoea, a chlamydia, a szifilisz és a trichomoniázis is, miközben a mellékhatások, például allergiás reakciók volumene igencsak alacsony, mindössze 1-2%.

   

  Ez az apró gumidarab emellett a nem kívánt terhességekkel szemben is 98-99%-os hatékonyságú védelmet nyújt, szóval igazán sokoldalú kiegészítő. Mégis, sok férfi panaszkodik arra, hogy a kondom használatával nem élvezi úgy a szexet, mint nélküle. Pedig ennek nem feltétlenül kellene így lennie, sőt…

  Részletek
  Júl 05
  2022.07.05 11:52

  Kezdjünk teljesen könnyedén. Ezt a pozíciót mindenkinek ismernie kell, mert ez a leghagyományosabb szerelmeskedő póz mind közül - Nirvána, vagy más néven misszionárius póz.

  Részletek
  Jún 28
  2022.06.28 13:54

  Popsiba szeretnéd? Az anális szex főbb szabályai kezdőknek és haladóknak.

  Részletek
  Júl 04
  2022.07.04 18:08

  A péniszgyűrű az egyik legegyszerűbb szexuális játék, amely nem csak hosszabb és erősebb erekciót hoz, hanem sok örömet is nyújt - különösen a vibráló gyűrű.

  Ha még nem használta őket, olvassa el a cikket, és tudja meg, hogyan lehet őket használni, melyiket válasszon, és hogyan segítenek egyáltalán.

  Részletek
  Jún 30
  2022.06.30 08:59

  Annak ellenére, hogy sok férfi elutasítja az óvszer használatát, ezek a kicsi és hatékony segítők védelmet nyújtanak a nem kívánt terhességgel szemben, valamint sok szexuális úton terjedő betegség ellen is, aminek köszönhetően félelem nélkül élvezhetik a szexet. Az óvszer azonban magát a szexuális aktust is élvezetesebbé teheti úgy, hogy késlelteti vagy felgyorsítja az orgazmust, sőt a különböző kialakításnak és kiemelkedéseknek köszönhetően stimuláló hatása is van. 

       

  Részletek
  Jún 29
  2022.06.29 15:39

  Hány kalóriát égetünk el szex közben?

  Sok ember számára a testmozgás csak erőltetett, és egyáltalán nem élvezik. De van egy másik lehetőség is, valami, amivel elégethet néhány plusz kalóriát. Hogyan lehet élvezetesebbé tenni a plusz kilók leadását?

  Részletek
  Jún 29
  2022.06.29 15:26

   

   

  A nyár a legtöbb ember kedvenc évszaka. Víz, nap, strand, hőség. Rendkívül csábítóan hangzik. A nők számára azonban ez a szezon sok buktatót tartogat. A legnagyobb veszélyt a nemi betegségek vagy a gyulladások jelentik. 

  Részletek
  Jún 30
  2022.06.30 12:12

  Guggoló tigris - szexpóz

  A guggoló tigris egy különösen izgató szexpóz a férfiak számára, mivel tökéletes rálátást biztosít a nő popsijára és a kezeket szabadon hagyja, amelyekkel simogathatja a partnerét, vagy izgathatja vele a csiklót, vagy bármi másra is használhatja, amihez csak kedve tartja. 

  Részletek
  Jún 28
  2022.06.28 18:59

  A nyár beköszöntével a fesztiválszezon javában zajlik, és ezzel felmerül a biztonságos szex kérdése is.

   

  Részletek
  Webáruház készítés