2023.02.28-ig  Kupon ajánlatunk! Itt ne hagyja! Luciferlove kuponkóddal  -850ft adunk! A kupont 8000ft feletti vásárlás esetén tudja beváltani. Ország boltja verseny szavazás: https://www.orszagboltja.hu/szavazas/22578

Ügyfélszolgálati email cím; luciferlove.hu@gmail.com

Blog
2022.06.30 08:59

Az óvszer nem csak a terhesség ellen nyújt védelmet, tudtad?

Az óvszer nem csak a terhesség ellen nyújt védelmet, tudtad?

Annak ellenére, hogy sok férfi elutasítja az óvszer használatát, ezek a kicsi és hatékony segítők védelmet nyújtanak a nem kívánt terhességgel szemben, valamint sok szexuális úton terjedő betegség ellen is, aminek köszönhetően félelem nélkül élvezhetik a szexet. Az óvszer azonban magát a szexuális aktust is élvezetesebbé teheti úgy, hogy késlelteti vagy felgyorsítja az orgazmust, sőt a különböző kialakításnak és kiemelkedéseknek köszönhetően stimuláló hatása is van. 

     

A óvszerek megakadályozzák, hogy a sperma a hüvelybe kerüljön. Helyes használat esetén a nem kívánt terhesség kockázata 2%-ra csökken.
A fogamzásgátlókkal ellentétben azonban a szexuális úton terjedő betegségekkel szemben is védelmet nyújt. Nem csak a nőknek biztosít védelmet, hanem a férfiaknak is. Tekintettel arra, hogy a legtöbb szexuális úton terjedő betegségnek nincsenek tünetei, gyakran nem lehet felismerni, hogy valaki fertőzött-e, esetleg Önt nem fertőzték-e meg, amíg nem végezteti el a vizsgálatokat.

Manapság egyre népszerűbb az óvszerekről beszélni. A megfelelő óvszer kiválasztása nemcsak a terhességet akadályozza meg, hanem egyúttal csodálatos szexet is biztosít. A bordázott felületű vagy a melegítő hatású óvszer fenomenális és eddig ismeretlen érzéseket kínál. Ezzel szemben a vékonyabb óvszer még közelebb hozza Önöket egymáshoz. Az orgazmust késleltető vagy felgyorsító óvszerek segítenek elérni a csúcspontot. De ne feledkezzünk meg a legnépszerűbb óvszerekről sem - az ízesített óvszerekről, amelyeknek köszönhetően a partnere biztos szívesen megízlelné Önt.  

Az óvszer hatékonysága nem függ az óvszer vastagságától. Minden óvszert előzetesen tesztelni kellene, mielőtt a piacra kerülnek. Egyes márkák, mint például a Durex, (termékeit, nézd meg a lucifer love szex shop-ban) az összes típusú óvszerét rendszeresen és szigorúan teszteli. A tesztelés során az óvszereket megtöltik vízzel és levegővel, és természetesen elektronikus teszteknek is alávetik őket, ami még a legkisebb hasadásokat és pontatlanságokat is felfedi a gyártás során. Ahhoz, hogy megállják a helyüket a vizsgán, az óvszereknek szigorú teszteken kell átmenniük.
Az egyetlen nehézség az lehet, ha allergiás a latexre. Ebben az esetben nem használhatja őket. Az allergia leggyakoribb tünetei a viszketés és a kellemetlen égető érzés a nemi aktus után.