Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán!

Óvszerek

Az óvszerek védenek a nem kívánt terhességtől, ráadásul mindkét partnert védik a nemi úton terjedő betegségektől. Hogy a használatuk a lehető legszórakoztatóbb legyen, a gyártók versenyeznek az íz, bordázat és stimulációs vagy világító effektek terén. Végülis, ki ne szeretné az ágyban a partnerére szegezni a világító kardját? 

Óvszer: a biztonságos együttlét alapja
A nem kívánt terhesség elkerülése érdekében az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő védekezési forma az óvszer használat. A gumióvszer a nemi úton terjedő betegségekkel szemben is védelmet biztosít, helyes használata majdnem 100%-os biztonságot nyújt szex közben. Az óvszer előnyei között szerepel többek között a könnyű beszerezhetőség és a kedvező ár is, hiszen az egyéb védekezési formákkal szemben sokkal olcsóbbnak bizonyul. A LuciferLove.hu Online Shop kínálatában kapható különböző méretű, vékonyságú, ízesítésű és kiszerelésű óvszerek között mindenki megtalálhatja a számára tökéletes megoldást.

Pontosan mi is az az óvszer?
Az óvszernek rengeteg elnevezése kering a köznyelvben. Mindenki számára ismerős lehet a koton, kondom és a gumi kifejezés is. Az óvszerek manapság latexből vagy poliuretánból készülnek, melyek megbízható védelmet nyújtanak a teherbeeséssel és betegségekkel szemben. A hatékonyság érdekében fontos az előírásoknak megfelelő használata.

Az óvszerek típusai
A kondomnak alapvetően 3 fő típusát lehet elkülöníteni. Az első csoportba a latexből készült óvszereket lehet megemlíteni. A latex az egyik legkedveltebb óvszer alapanyag, hiszen nagyon rugalmas és megbízható védelmet nyújt a nemi úton terjedő fertőzésekkel szemben.

A második legelterjedtebb óvszer típus polyurethane anyagból készül, amely egyfajta műanyag. Általánosságban azok az egyének használják, akik érzékenyek a latexből készült óvszerre. Mivel az polyurethane nem olyan rugalmas, mint a latex, ezért használata nagyobb kockázattal járhat.

A harmadik típusú óvszer napjainkban nem túl elterjedt, hiszen állati bőrből vagy juhbőrből készül. Igaz, védelmet nyújt a nemkívánatos terhességgel szemben, azonban a nemi betegségek ellen nem biztosít kellőképpen hatékony megoldást.

Webáruház készítés