2023.02.28-ig  Kupon ajánlatunk! Itt ne hagyja! Luciferlove kuponkóddal  -850ft adunk! A kupont 8000ft feletti vásárlás esetén tudja beváltani. Ország boltja verseny szavazás: https://www.orszagboltja.hu/szavazas/22578

Ügyfélszolgálati email cím; luciferlove.hu@gmail.com

Óvszerek

 

Óvszer: a biztonságos együttlét alapja
A nem kívánt terhesség elkerülése érdekében az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő védekezési forma az óvszer használat. A gumióvszer a nemi úton terjedő betegségekkel szemben is védelmet biztosít, helyes használata majdnem 100%-os biztonságot nyújt szex közben. Az óvszer előnyei között szerepel többek között a könnyű beszerezhetőség és a kedvező ár is, hiszen az egyéb védekezési formákkal szemben sokkal olcsóbbnak bizonyul. A LuciferLove.hu Online Shop kínálatában kapható különböző méretű, vékonyságú, ízesítésű és kiszerelésű óvszerek között mindenki megtalálhatja a számára tökéletes megoldást.

Pontosan mi is az az óvszer?
Az óvszernek rengeteg elnevezése kering a köznyelvben. Mindenki számára ismerős lehet a koton, kondom és a gumi kifejezés is. Az óvszerek manapság latexből vagy poliuretánból készülnek, melyek megbízható védelmet nyújtanak a teherbeeséssel és betegségekkel szemben. A hatékonyság érdekében fontos az előírásoknak megfelelő használata.

Az óvszerek típusai
A kondomnak alapvetően 3 fő típusát lehet elkülöníteni. Az első csoportba a latexből készült óvszereket lehet megemlíteni. A latex az egyik legkedveltebb óvszer alapanyag, hiszen nagyon rugalmas és megbízható védelmet nyújt a nemi úton terjedő fertőzésekkel szemben.

A második legelterjedtebb óvszer típus polyurethane anyagból készül, amely egyfajta műanyag. Általánosságban azok az egyének használják, akik érzékenyek a latexből készült óvszerre. Mivel az polyurethane nem olyan rugalmas, mint a latex, ezért használata nagyobb kockázattal járhat.

A harmadik típusú óvszer napjainkban nem túl elterjedt, hiszen állati bőrből vagy juhbőrből készül. Igaz, védelmet nyújt a nemkívánatos terhességgel szemben, azonban a nemi betegségek ellen nem biztosít kellőképpen hatékony megoldást.


78termék