Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán! 

Késleltetős

óvszert használó férfi

A késleltető óvszer egy speciális típusú fogamzásgátló eszköz, amelyet kifejezetten azért fejlesztettek ki, hogy növelje az aktus hosszát és késleltesse a férfi ejakulációját. Ezáltal lehetővé teszi hosszabb és élvezetesebb intim együttlétet mindkét fél számára.

Ezek az óvszerek általában benzokaint vagy lidokaint tartalmazó speciális síkosító réteggel vannak bevonva, amelyek helyileg érzéstelenítő hatásúak. Ezek az anyagok enyhe zsibbadást okoznak, csökkentve a pénisz érzékenységét, ami segít késleltetni az orgazmust.

A késleltető óvszerek használata egyszerű és biztonságos módja annak, hogy kontrollálják az ejakuláció időzítését anélkül, hogy orvosi beavatkozásra vagy gyógyszeres kezelésre lenne szükség. Ezek az óvszerek ugyanolyan hatékonyan védenek a nem kívánt terhességek és a szexuális úton terjedő betegségek ellen, mint a hagyományos óvszerek.

 

5 termék 1 5
Webáruház készítés