Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán! 

Ügyfélszolgálati email cím 0-24h; luciferlove.hu@gmail.com

Telefonszám: 06(21) 252-4064 Hívjon minket (H-P:10:00-12:00h)

Blog
2022.07.03 15:13

Mire jó a péniszgyűrű?

Mire jó a péniszgyűrű?

Biztos hallottál már a péniszgyűrűről és biztosan a te fantáziádat is megmozgatta a téma, hiszen itt vagy, hogy többet megtudj erről az izgalmas szexeszközről, kiegészítőről.

Szeretnél több infót kapni arról, hogy pontosan mire jó a péniszgyűrű? Jobb helyre nem is tévedhettél volna! Cikkünkben töviről hegyire beavatunk ennek az igen hasznos és egyben magas élvezeti élményt nyújtó segédeszköznek a titkaiba! Tarts velünk, hogy utána bátran és minden aggályodat félretéve próbálhassátok ki partnereddel ezt a kis játékszert! Hidd el, megéri, nézzük hát, mit érdemes tudni róla!

Minek szoktuk még hívni? 

Talán viccesnek tartod ezt a kérdést, de tényleg arra törekszünk, hogy mindent tudj jó barátunkról, a kakas gyűrűről. Igen, így is hívják, nem csoda, a férfiak „kukorékolási kedve” hamar visszatér, ha felhúzzák ezt a csodafegyvert.

Mire jó a péniszgyűrű?

Kapásból három választ is tudunk neked adni erre a kérdésre. Ezeket látva biztosan eloszlik minden kétséged, hogy megéri-e kipróbálnod, hiszen, ha ezek közül már csak egy olyan választ is találsz, mellyel tudsz azonosulni, nem is kérdés, hogy mit fogsz tenni… vásárolj nálunk!

Na de ne rohanjunk előre, csapjunk a válaszok elébe!

1. Segít a merevedési zavar kezelésében

A péniszgyűrű segít a merevedési zavar kezelésében, fontos azonban tisztáznunk, hogy önmagában a gyűrű használatától nem lesz merevedésed, azonban segít, hogy ha már létrejött a merevedés, az valóban kitartson az aktus végéig! Gondolj bele, nincs petyhüdt farok, csak kő kemény 20-30 perc! A titok abban rejlik, hogy a félig merev péniszre kell felhúzni ezt az eszközt, egészen az aljáig, mellyel a gyűrű nyomást gyakorol a pénisz tövére. Így ez a remek segédeszköz képes arra, hogy az erekció során úgymond csapdába ejtse a felálló péniszben a vért. Ha ott tartjuk a vért, akkor a hímvessző nagyobb és vastagabb lesz, illetve huzamosabb ideig is kakaskodik. Nem rossz, ugye?  Így lehet a péniszgyűrű használata révén teljesebb a szex, hiszen nagyobb eséllyel bírod majd mereven az aktus végéig.

2. Fokozza az élvezetet

Az erekció támogatásán túl a péniszgyűrű másik hatalmas előnye és haszna a szex közbeni élvezet növelése. Nézzük, mit is jelent ez pontosan! Már az igen biztató, hogy a gyűrű használata az aktus során kellemes melegséggel tölti el viselőjét, miközben érzékenyebbé is teszi a hímvesszőt. Az érzékenyebb hímvesszőn minden érintés, minden inger intenzívebbé válik, így a szex olyan különleges, felfokozott élményt okozhat a gyűrű viselőjének, amilyet korábban talán még sosem tapasztalt. A péniszgyűrű használatából a partner is profitál, hiszen számára szemmel is jól látható, ahogyan a pénisz a gyűrű viselésével nagyobbá, vastagabbá válik. Nem beszélve arról, hogy az aktus végéig kitartó, vastagabb erekció számára is intenzívebb élményt okozhat.  Mindezeken túl ráadásul vannak olyan speciális péniszgyűrűk is, melyek különböző extra funkciókkal vannak ellátva, így például vibrálnak, rezegnek. A vibrációs péniszgyűrűk még tovább fokozzák a gyönyört és intenzívebb, erőteljesebb orgazmushoz juttathatják mindkét felet.  Hogy a hölgyek a lehető legjobban kiélvezhessék a vibrációs péniszgyűrűben rejlő lehetőségeket, érdemes a rezgő golyót úgy beállítani, hogy az a pénisz csúcsára nézzen. Így a hölgy partner csiklóját a lehető legjobb szögből tudod izgatni… ha erre is gondot fordítasz, a hatás nem marad el... hidd el, partnered nagyon hálás lesz érte. 

péniszgyűrű orgazmus

3. Enyhíti a szorongást

Tudjuk még fokozni a felsorolást, hiszen gondolj csak bele… Ha becses szerszámod hetykesen meredezik akár 20-30 percen keresztül, nincs okod aggódni. Az olyan gondolatok, hogy - vajon elég kemény és vastag vagy-e, illetve hogy mindez elég hosszú ideig kitart-e - el fognak kerülni. A kakas gyűrű a lehető legjobb táplálója az egódnak, hiszen képes arra, hogy eredményesen javítsa a szexuális teljesítményed és egyben meg is szüntetheti a szorongás okozta szexuális problémákat, így nem csak az erekciós nehézséget, de akár a korai magömlést is.  Nincs is szexibb egy magabiztos férfinál! Ha egy kis extra önbizalomra vágysz, érdemes kipróbálnod, mit tudnak ezek az apró de annál hatékonyabb eszközök!

Mire figyeljek a péniszgyűrű használatakor?

Most, hogy már tudod, mire jó a péniszgyűrű, csupán egy-két alapvető tanácsot fogadj még meg tőlünk a használatához, majd onnantól kezdve csak rajtad áll, mennyire aknázod ki a lehetőségeit.

  1.  20-30 percnél tovább ne maradjon rajtad a gyűrű, mert addig biztonságos és komfortos a használata.
  2. Találd meg a saját farkadra illő méretet!
  3. Kezdésnek érdemes a szilikon anyagút vagy egy teljesen állítható méretűt választani, így, ha mellé lőnél a mérettel, se fog nagy problémát okozni.
  4. Használat előtt érdemes levágni a szeméremszőrzetet, hogy ne zavarjon be az eszköz használatakor, illetve vízalapú kenőanyaggal meg is lehet kenni kicsit, hogy ne súrlódjon, ha véletlenül elmozdulna a gyűrű.
  5. Minden használat után tisztítsd meg! Ügyelj a higiéniára!

Konklúzió

Reméljük, elég infót kaptál ahhoz, hogy bátran ki merd próbálni ezt a segédeszközt, biztosak vagyunk benne, hogy nem fogsz csalódni! Kellemes hancúrozást kívánunk! ;)