Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán! 

Ügyfélszolgálati email cím 0-24h; luciferlove.hu@gmail.com

Telefonszám: 06(21) 252-4064 Hívjon minket (H-P:10:00-12:00h)

Blog
2023.02.24 14:39

Miért használj maszturbátort férfiként?

Miért használj maszturbátort férfiként?

Nem csak a guminők azok amiket a férfiak gyönnyörére gyártottak. Van más is a guminőn kívül! :)

Guminő egy legénybúcsún? Igen, lehet!

Van olyan termék is amit kifejezetten a férfiak kielégítésére fejlesztettek ki. Erről szól a mai blog.

Akár hetero kapcsolatban akár más milyen kapcsolatról van szó és tegyük fel hogy a férfi szexuálisan boldog és kiegyensúlyozott és sok gyöngyör éri akkor valószínű hogy kiegyensújozott , jó lesz a lapcsolatuk. Egymást tükrözzük és egymásra nagy hatással vagyunk.

A férfi maszturbátorokról lesz szó. Álltalában a férfi maszturbátorokról kevés szó esik. A közhiedelemben jelen van hogy egy nő vesz magának, vibrátort, dildót, stb. De a férfiakról kevés szó esik , és csak a férfiaknak güminő van, és csak gumi nőt tudnak venni, és hogy az mennyire gáz..  Ez szokott lenni az alap gondolat. Közben pedig számtalan nagyon jó önkielégítési eszköz létezik  férfiak számára is! 

 

Ezekból szeretnék most pár ízelítőt hozni. Persze mindenkinek ott van a keze, kéznél van, és azzal is lehet csinálni! De a kezed .. persze tud töbféle dolgot csinálni , de álltalábn az aki a kezét használja önkielégítéshez álltalában  egyféle mozdulatothoz szokott. Ugyan azt ismétli újra meg újra.. és ez már egy idő után unalmassá válik, válhat! 

És hát miért nem adhatnád meg magadnak a válltozatosságot, érdemes be vettni férfi maszturbátorokat a játékba!

Mutatok pár dolgot.. :) 

Ha valaki szeret guminővel dugni, az sem baj, miért ne? Ez a dolog is lehet nagyon szexi! Aki ezt szereti csinálni, nyugodtan csinája! De most nem guminők lesznek .. :)

Flaslight prémium termékei:


De hogy miért használj férfi maszturbátort? 

Azaz többek között hogy sokkal igazibb érzés mint ha a kezeddel csinálod! És pl: sok férfi belefut abba , hogy annyira hozzá szokik ahhoz , illetve annyira rászokik arra hogy amit a kezével szokott csinálni. Hogy amikor egy nővel találkozik  , és a nő csinál valami mást , mondjuk a punci nem tudja leutánozni azt amit a kezeddel csinálsz . Akkor azt már nem fogja tudni úgy élvezni. Sokan vannak ég ezzel úgy is hogy nem tudnak elélvezni, egyáltalán nőben! Ha nem csak akkor ha a kezükkel rá segítenek!

És ha ezen a helyzeten szeretnél oldani, szeretnél javítani ? Akkor próbálkozhatsz ilyen férfi maszturbátorokkal, mű puncival. Mert ez nagyon hasonlít az igaz puncira, anuszra. 

Evvel megtanulhatod újra élvezni , vagy megtanuld végre először élvezni azokat az érzeteket amit egy punci ad. Így nem kell a párodon kisérletezni, rajta tanulni, hanem magad feltudod készíteni és nagyobb gyakorlatod lesz abban hogy amit a punci fog neked adni. 

A második ok, hogy miért használj ilyen maszturbátorokat.

Hogy ha ezen gyakorolsz ezálltal a teljesítményed is nőni fog, kitolható, hosszabban bírhatod a kényesztetést, amikor a kezeddel gyakorlod hogy hosszabban maszturbálj és ne legyen annyira korai a magömlés , akkor más érzetben vagy benne mint ha egy nőben lennél benne.De hogy ha egy ilyesmin gyakorolsz , akkor az sokkal közelebb van ahhoz az érzethez amit a punci/ anusz tud nyújtani, és sokkal jobban rá tudsz készülni arra hogy ne sülj el olyan hamar, mint ahogy szoktál, hogy ha evvel problémád van!