Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán! 

SÍKOSÍTÓ VÁSÁRLÁS KALAUZ: ÍGY VÁLASZD KI A NEKED MEGFELELŐT!

SÍKOSÍTÓ VÁSÁRLÁS KALAUZ: ÍGY VÁLASZD KI A NEKED MEGFELELŐT!

Ha eddig kérdésed merült fel, hogy milyen síkosítót válassz, vagy egyáltalán szükséged van-e rá, úgy most megkapod a gyors segítséget tőlünk.

Ebben a rövid és tömör útmutatóban információkat, tippeket és tanácsokat adunk, hogy a számodra legtökéletesebb síkosítót tudd választani. Mert a megfelelő síkosítóval a jó szex, nagyszerű szex lesz! 

2023.04.22 14:27 www.luciferlove.hu

Mire jó a síkosító? 

Síkosító gondoskodik a „száraz helyzetek” benedvesítéseben, hogy minden kényelmesen, zökkenőmentesen történjen – legyen szó partnereddel egy új póz kipróbálásáról, anális behatolásról vagy a hüvelyszárazság leküzdéséről.

Segítség továbbá a szexuális játékszerek használata során. Főként a férfi maszturbátorok és művaginák sikamlóssá tételében van jelentős szerepe, de a dildók és vibrátorok használata is kényelmesebb vele ha elmarad a természetes nedvesedés.

Hogyan találjuk meg a legjobb síkosítót?

Ma már számtalan különböző síkosító közül lehet választani, ami rendkívül megnehezíti, hogy megtaláljuk a megfelelőt. Az alábbi táblázatban láthatod hogy különítjük el a fő kategóriákat és jellemzőiket-hátrányaikat.

Síkosító típusa

Előnyei

Hátrányai

Javasoljuk

Anál síkosító

Sűrűbb, tartósabb

Nehezebben lemosható

Bármilyen anális behatoláshoz

Ízesített síkosító

Széles ízválaszték

Általában ragadóssáválik, ahogy szárad

Orális szexhez

Szilikonos síkosító

Tartós és vízálló

Drágább, mint a többi síkosító.

Károsíthatja a szilikon játékokat.

Szexhez partnerrel.

Szexhez a zuhany alatt.

Vízbázisú síkosító

Biztonságosan használható mindentípusú szexjátékkal és óvszerrel.

Gyorsabban szárad, mint a többi féle síkosító.

Minden célra.

Szexjátékokhoz.

Hogyan vásároljunk síkosítót?

Most, hogy megismertük ezeket a remek síkosítókat, itt az ideje, hogy néhány komoly szempontot is figyelembe vegyünk. Íme pár egyéb dolog amit érdemes tudnod mielőtt a bevásárlókocsiba teszed a síkosítót.

Kezdjük az összetétellel!

A síkosítót jellemzően a főösszetevői szerint bontjuk le. Két fő típusa van a síkosítónak: vízbázisú, illetve szilikonbázisú. 

A vízbázisú síkosítók általában minden lehetőségre tökéletesek, kvázi univerzálisak. Azonban a szilikonbázisú síkosítókat általában jobban alkalmazhatjuk szexuális együttlétkor. 

Tedd fel a kérdést: Mire kell nekem a síkosító?

Ha sikerült kiválasztanod milyen összetevőjű síkosító legyen, ki kell találnod hogyan is szeretnéd használni. A legtöbb síkosítót adott célra tervezték. 

Az anál síkosítók például sűrűbbek, hosszabb ideig kitartanak mint a többi fajta. Ízesített síkosítókat pedig orális szexhez terveztek, amivel az örömet nyújtó partner is szívesebben élvez. De vannak vibrátorhoz alkalmas síkosítók, hybrid-síkosítók vagy akár izgató/hűsítő hatásúak amelyek stimulálásra vagy nyugtatásra vannak kifejlesztve. 

Profi tipp, ha minden alkalomhoz megfelelőt is tartasz otthon, 1db univerzális helyett. 

Mielőtt csúszóssá válnánk, itt van néhány szórakoztató és hasznos síkosító-tipp.

1. Fokozd a szexuális együttlétet!

A síkosító remek eszköz arra, hogy feltüzeljük a szexet. Az ízesített síkosítók az orális szexet finomabbá, míg a melegítő/hűtő síkosítók az előjátékot mókásabbá teszik.

2. Figyeljünk az ágyneműre

Használjunk festékanyag-mentes síkosítót amikor csak lehet, hogy ne tegyük tönkre ágyneműnket.

3. Tisztítás

A vízbázisú síkosítókat szappannal és vízzel tudjuk lemosni, míg szilikonbázisú társaihoz elegendő egy zsebkendő vagy törlőkendő is.

Webáruház készítés