Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán!

Szilikon bázisú síkosítok

anal síkosítás

A szilikon alapú síkosító egy olyan termék, amely szexuális életünket izgalmassá és élvezetessé teszi. A szilikon alapú síkosító selymesen sima és hosszantartó hatású, amely segít a szexuális aktus során a súrlódás és a kényelmetlenség csökkentésében.

Egy jó minőségű szilikon alapú síkosító nem csak csökkenti a súrlódást, de egyidejűleg ápolja és hidratálja a bőrt, ami különösen fontos az érzékeny intim területek számára. A szilikon alapú síkosítók kiváló minőségű, és egyetlen cseppjük is elég ahhoz, hogy hosszan tartó élményt nyújtsanak.

A szilikon alapú síkosítók magas hőmérsékletű hatásuk miatt kiválóan alkalmasak fürdőkádban, jakuzziban vagy bármely más meleg vízben történő szexuális tevékenységre. Az így létrejövő élmény garantáltan emlékezetes lesz, és egyre több izgalmat ad majd a szexuális életnek.

Ne habozz tovább, szerezd be a szilikon alapú síkosítót, hogy még több szexuális élményben lehess részed. Válassz minőségi termékeket, hogy biztosan megkapd a maximális élvezetet. A Luciferlove.hu-nál széles választékból válogathatsz, és garantáltan megtalálod a számodra megfelelő terméket.

 

12 termék 1 12
Webáruház készítés