Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán! 

Ügyfélszolgálati email cím 0-24h; luciferlove.hu@gmail.com

Telefonszám: 06(21) 252-4064 Hívjon minket (H-P:10:00-12:00h)

Blog
2022.10.09 11:52

HOGYAN MASSZÍROZZUK A PROSZTATÁT? KEZDŐKNEK.

HOGYAN MASSZÍROZZUK A PROSZTATÁT? KEZDŐKNEK.

MI AZ A PROSZTATA?

A prosztata leírásaProsztata - szakmai nevén prosztata mirigy gyakran nevezik az úgynevezett P-folt. Nyilván azért, hogy a férfiak ne érezzék magukat nélkülözésnek, amikor a nőknek – többek között – megvan a G-pontjuk. Ez egy dió nagyságú mirigy, amely a hólyag és a pénisz között helyezkedik el. Elhelyezkedéséből adódóan ezt a helyet análisan ujjal, vagy speciális anális segédeszközökkel lehet stimulálni prosztata stimulációhoz vagy masszázshoz. A prosztata néhány centiméterre található a végbélnyílástól a makk felé. A prosztata masszázs nagyon kellemes, és akár orgazmushoz is vezethet. Ugyanakkor egészségügyi segítség a  prosztata problémák esetén .

PROSZTATA MASSZÁZS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

Mivel a végbélnyíláson keresztül végzett masszázsról van szó, az anális stimuláció minden szabályát be kell tartani.JO H2O ANÁLIS KENŐZSÉL 120 ML

  1. Kenje meg megfelelően .

  2. Ha nincs tapasztalata az anális stimulációval kapcsolatban, először összpontosítson az anális stimuláció kellemes élményére. Kezdje a kisebb anális dugóval , és óvatosan körbejárja a végbélnyílást, hozzászoktatva az enyhe nyomáshoz.

  3. Tiszteld az érzéseidet. Az anális szex nem lehet kellemetlen és semmiképpen sem fájdalmas. Kezdetben gyakoriak a vegyes érzések.

  4. Miután megszokta a végbélnyílást és ellazította az egész testet, speciális anális dugókkal vagy vibrátorokkal masszírozza a prosztatát. Különleges formájuk lehetővé teszi, hogy könnyen elérjék a prosztata területét és hatékonyan stimulálják azt. A tapasztaltabbak használhatnak például  felfújható anális dugót .

  5. A megfelelő hely megtalálásához körkörös, majd ringató mozdulatokkal masszírozza a prosztatát.

  6. Ne feledkezzünk meg a megfelelő fertőtlenítésről az anális segédeszközök használata előtt és után.

BIZTONSÁGI TANÁCSOK

A prosztata masszázs biztonsága

A prosztata masszázsra tervezett anális eszközeinek meghosszabbított alappal kell rendelkezniük, hogy elkerüljék az úgynevezett lenyelést. Ne használjon olyan eszközöket, amelyek nem alkalmasak anális használatra.

  • A prosztata masszírozása során ne spóroljon a síkosító géllel.

  • Lassan és finoman stimuláljon – ne rohanjon.

  • Ügyeljen a higiéniára, használjon fertőtlenítő- és tisztítószereket .

  • Ne kezdje el a prosztata masszázst, ha aranyérben szenved, vérzik a végbélnyílás, vagy ha gyanítja az anális nyálkahártya károsodását . Ha kétségei vannak, forduljon orvosához tájékoztassa az állapotáról.

Szükség esetén az orvosok közvetlenül az orvosi rendelőben végeznek prosztata masszázst pácienseik számára. Valószínűleg egyetértünk abban, hogy a prosztata stimulálása masszázzsal saját maga és otthona kényelmében sokkal kellemesebb lehetőség.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne forduljon orvoshoz. Az orvos tanácsot tud adni Önnek és megcáfol minden kétséget a prosztata masszázzsal kapcsolatban, amely nagyon hatékony egészségügyi tevékenység. Kösd össze a kellemeset a hasznossal, és ne habozz bevonni partneredet!