Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán! 

Ügyfélszolgálati email cím 0-24h; luciferlove.hu@gmail.com

 

Blog
2023.04.14 12:10

SZEXGÉPEK HASZNÁLATA SZEX ÉS ÖNKIELÉGÍTÉS KÖZBEN

SZEXGÉPEK HASZNÁLATA SZEX ÉS ÖNKIELÉGÍTÉS KÖZBEN
Szexgép infók és vásárlás itt. Szexgép, dugógép, szabad nyelvezetben baszógép nem túl diszkrét játékszer. Nagy méretük miatt nem igazán férnek el az éjjeliszekrény fiókjában, szállításuk sem egyszerű. A szexgépek szerelmese között, többek között az okoz élvezetet, hogy mindenféle kézi erő mellőzésével, a gép elvégzi a dolgát, fáradhatatlanul rezeg és lököd, végeérhetetlen orgazmusban részesítve ezzel a felhasználót.

A szexgépek használata, amely korábban csak pornó nézésekor volt megtalálható, ma már mindenütt jelen van. Ha Ön a felnőtt termékek iparágának rajongója, ez az eszköz nem mehet el mellette.

MI AZ A SZEXGÉP?

A szó legtágabb értelmében ez az eszköz lehetővé teszi a legmegbízhatóbb szexuális kapcsolat szimulálását. Számos fajtában megtalálhatók, és férfiak és nők számára egyaránt elérhetőek. Azonban leggyakrabban az, hogy kinek a rendeltetése az eszköz használata, csak a mellékleten múlik. De a választás során még mindig érdemes tisztázni ezt a részletet, mivel a mechanizmus sajátosságai miatt tisztességes számú termék használható csak nők számára.

Egy ilyen „játék” joggal tekinthető a szexipar létrehozásának koronájának, ezen a területen a maximális természetesség és hatékonyság szempontjából.

Miután kitalálta, hogyan kell használni a szexuális gépet, a legerősebb orgazmusokat kaphatja, és folyamatosan egymás után. Ezenkívül a tartozékok széles választéka lehetővé teszi, hogy teljesen különböző érzéseket kapjon egymástól.

MILYEN SZEXGÉPEK VANNAK?

Mint minden más termék a szexiparban, ez az eszköz is több száz változatban kerül bemutatásra, minden alkalomra. Ami neked a legjobban megfelel, ízlés dolga.

Helyhez kötött - Klasszikus szexgép, amely lehetővé teszi bármilyen kompatibilis tartozék használatát, és nagyszámú sebességgel különbözik, amelyek pontos száma az adott modelltől függ. Hatékony, de sok helyet foglal, mérete 60 cm és méter között van.

Kompakt - Megkülönböztetik őket kis méretüktől, akár 60 cm -től, és könnyű szállításuktól. Bárhová is megy, magával vihet egy ilyen játékot, és senki sem fogja kitalálni, mi van az edzőtáska belsejében. Általában jóval kevesebb rögzítési lehetőséggel rendelkeznek, mint a helyhez kötött modell, és korlátozott sebességgel rendelkeznek.

Kettős - Ezeket „osztottnak” is nevezik. Olyan alakjuk van, amely lehetővé teszi két fúvóka egyidejű használata miatt a kettős behatolás szimulálását. Vannak kicsi (kompakt) és nagyon lenyűgöző méretek.

Felfújható - A legegyedibb termékek, amelyek felfújható bútorok, speciális fülkével a fúvókához. Szék, széklet, matrac és egyebek. Egy ilyen játék önálló játékokhoz és közös szórakoztatáshoz egyaránt használható, ami kétségtelenül nagymértékben diverzifikálja az intimitást.
Mondanom sem kell, hogy a felfújható modellek rendkívül kényelmesek a szállításhoz, és még valaki észre is veszi őket, külön, fúvóka nélkül, nem okoz gyanút?

 

Bdsm - Azoknak, akik szeretik a meleget. Van bilincsük, gallérjuk, bilincsük a mellbimbókhoz és más testrészekhez, és még elektromos áramütésre is képesek, természetesen nem túl erősek.

Hi-tech - Valami a jövőből. Általában kis formájú és ritka jellemzőkkel, például fűtési és rezgési módokkal. Általában távirányítóval vagy egy okostelefonon lévő alkalmazással vezérlik. Rugalmas fémcsővel rendelkezhetnek, amely lehetővé teszi a pozíciók és helyek szabad megváltoztatását anélkül, hogy elvonnák a figyelmet a folyamatról.

Minden gyártó mindig megpróbál valamit hozni, ezért egyszerűen lehetetlen leírni a különböző modellek összes funkcióját.

Elit dugógépek
Nagy valószínűséggel ezt láttad a felnőtt filmekben. Igazi professzionális eszköz, a lehető legnagyobb mértékben "élesítve" a legerősebb élvezet érdekében. Még a kollégái között is kiemelkedik.

Hossza több mint egy méter, a maximális üzemmódok száma, amelyek közül a leggyorsabb csak ilyen modellekben van jelen, és ráadásul számukra készülnek a legreálisabb tartozékok. A high-tech mellett gyakran tartalmaznak egyedi jellemzőket is, amelyek a gyártótól függenek.

Hogyan működik a szexgép
Amint azt sejtette, a cselekvés elve viszonzó mozgásokon alapul, hogy utánozza a klasszikus folyamatot. Ezen túlmenően, az adott típustól függően, a súrlódások mechanikusan és például nyomás alatt lévő levegővel is végrehajthatók.

Hogyan kell használni a szexuális gépet?
A felhasználás attól is függ, hogy melyik fajtája van. A klasszikus változatokban elegendő az autót a hálózathoz csatlakoztatni, vagy feltölteni az akkumulátort, feltenni a tartozékot, kenni kenőanyagot, és kényelmesen ülve nekiállni a dolgoknak.

A bonyolultabb modellek azonban komolyabb megközelítést igényelnek. Így vagy úgy, a készlet mindig tartalmaz használati utasítást. Bár általában nem túl nehéz megérteni a funkciót anélkül - a távirányító gombjai és különösen az érintőképernyő szinte mindig aláírással és ábrákkal rendelkeznek.

Az ilyen eszközök használatakor be kell tartani a biztonsági óvintézkedéseket, mivel ezek általában megfelelő súlyúak. A működés megkezdése előtt ellenőrizze, hogy a szerkezet biztonságosan rögzítve van -e, és hogy a kábel szigetelt -e, ha feszültséget biztosítanak rajta.

Milyen helyzetekben lehet maszturbálni egy szexgéppel?
Szinte minden eszköz speciális tartókkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a biztonságos rögzítést bárhol. Ezenkívül van egy beállító mechanizmus, amely lehetővé teszi a kívánt szög beállítását. Mindez együttvéve lehetővé teszi, hogy a terméket szinte bármilyen helyzetben, tetszés szerint használhassa.

Mindazonáltal a legnépszerűbb és legkényelmesebb a folyamat folytonosságát és az izmok feszültségének hiányát tekintve a kutyás stílus és a klasszikus misszionáriusi stílus látszatát jelenti, amikor a nők egyszerűen háton fekszenek, lábak szét vannak téve, és a készülék teszi a dolgát. Érdemes megjegyezni, hogy még ilyen egyszerű helyzetekben is az érzések a különböző expozíciós szögek miatt teljesen mások lesznek.

Káros a szexgép használata?
Nem több, mint bármely más szexuális játék. Szükséges azonban helyesen értékelni a helyzetet. Általában az ilyen eszközök nagyon nagy súrlódási intenzitással rendelkeznek, ezért elégtelen kenés vagy túl gyakori használat esetén kicsi a kopás és irritáció kockázata. Ennek elkerülése érdekében mindig legyen kéznél kenőanyag.

Emellett ne feledje, hogy ha nem túl tapasztalt az anális szexben, vagy ritkán gyakorolja, akkor kissé kisebb tippet kell választania, mint a partnere pénisze vagy a játék, amelyet általában használ.

Végül, hogy elkerülje a legkívánatosabb következményeket, ne adja át senkinek a készüléket és a tartozékokat. Használata csak olyan rendszeres partnerrel együtt megengedett, akiben magabiztos, és akivel egyébként nem használ fogamzásgátlást.

Hogyan kell gondozni egy szexgépet?
A gondozás attól függ, hogy milyen mechanizmussal rendelkezik. A legújabb modellek szinte semmilyen karbantartást nem igényelnek, kivéve a rendszeres tisztítást és mosást, vagy a tartozékok szalvétával való törlését

Azok a változatok, amelyek fémből készülnek, és jelentős számú funkcionális alkatrésszel rendelkeznek, szintén rendszeres tisztítást és nagyon ritkán kenést igényelnek. A szolgáltatási feltételeket a gyártó határozza meg, leggyakrabban árréssel, de még ha eljön az ideje, természetesen nem kell kapcsolatba lépnie egy szakemberrel sem, minden művelet obszcén egyszerű és nem tart tovább néhány percnél.

SEX MACHINE NÉHÁNY HASZNOS ÉS ÉRDEKES TÉNY

Az ilyen termékek, modern formájában, több mint két évtizede léteznek, azonban csak néhány évvel ezelőtt kaptak ilyen széles körű népszerűséget, ismeretlenek maradtak, még azután is, hogy felnőtt filmekben kezdtek szerepelni. A kereslet növekedését követően a gyártóknak óriási előrelépést sikerült elérniük a szexjáték -ipar ezen a területen, mivel nagyon rövid időn belül előálltak a legújabb modellekkel.

A szexgépek egyáltalán nem speciális eszközei az önálló maszturbációnak, párokban nem ritkábban, de számos statisztikai tanulmány szerint még gyakrabban használják. Ez a pózok lehetséges változatosságának és a magas funkcionalitásnak köszönhető. Egy ilyen „játék” egyáltalán nem bonyolítja a partnerrel való interakció folyamatát, és bizonyos esetekben, például felfújható szék használatakor, csak megkönnyíti és kényelmesebbé teszi.

Elég ritkán, de nemcsak dupla, hanem hármas szexuális gépeket is találhat, amelyek mind a lányokból álló pároknak, mind azoknak alkalmasak, ahol mindkét ellenkező nemű partner szereti a változatosságot, és nem szoktak korlátozni a kísérletekben.

A férfiak körében a legnépszerűbbek a maszturbátorok, amelyek formájukban hasonlítanak a hüvelyhez és kompakt méretűek. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a férfiak fiziológiája miatt az expozíció szöge nem olyan fontos.

Bútorok formájában nemcsak felfújható termékek lehetnek, hanem teljes értékű fémkocsik is, amelyek ennek ellenére kényelmes ülésekkel vannak felszerelve. Nem könnyű szállítani őket, de megkülönböztetik őket a megnövelt funkcionalitással.

Az ilyen szexuális játékok folyamatos működésének ajánlott ideje maximális teljesítményen körülbelül 50 perc, majd körülbelül 15 percet vesz igénybe, amíg a motor lehűl. Vannak azonban a legerősebbek, az elit fajták, amelyek akár 6 órás folyamatos tevékenységet is elviselnek. Sok nő állítja, hogy a leghatékonyabb szexgépek sokszor több örömet tudnak nyújtani, mint a férfiak.

 

Amire szüksége van, biztosan megtalálható kínálatunkban.