Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán! 

15 árulkodó jel, hogy tetszel a férfinak PASI -PASI közt is működik nem csak heteró pasiknál.

Honnan tudod, hogy tetszel neki?

Másképp viselkedik a jelenlétedben. Ha egy fiúnak tetszel és a környezetedbe kerül, akkor a legtöbb esetben megváltozik a viselkedése. Időnként idegesnek, zavartnak tűnhet, de olyan is van akiból a macsó bújik ilyenkor elő. Gondol rád. Ajándékot ad, nem kell nagy dologra  gondolni, a szándéka a fontos, ezzel a kezdeményezéssel azért él hogy te is gondolj rá, és elinduljon valami köztetek.

Ha hozzászólsz, vagy kérdezel tőle valamit, észrevehetsz némi idegességet, tétovázást vagy bizonytalanságot a hangjában, mozgásában, esetleg mindezek mellett az arcán is látod.

Ha másképp viselkedik veled, mint a többi emberrel, kedvesebb, sokat mosolyog rád az egyértelmű jele annak, hogy Te kivételezett személy vagy a számára!

Mit tehetek, ha bejön? Ha úgy érzed te is többet szeretnél tőle, jelezz vissza a számára! Akár arra, amikor ő kezdeményez, vagy ha úgy érzed, készen állsz rá, kezdeményezhetsz te is.

A visszanézés, visszamosolygás, a figyelmesség fogadása, a beszélgetés elindítása mind-mind arról szól, hogy nyitott vagy közelebb kerülni hozzá, és szeretnél vele jobban megismerkedni.

Ezeket a lépéseket nem mindig olyan könnyű megtenni, főleg, ha előbb te fejezed ki a tetszésedet, vagy nem vagy benne biztos , hogy a másik fél is meleg.

Van, amikor pedig csak úgy magától jön: bele sem gondolsz, és a közelében máshogy viselkedsz, ami nem igazán tudatos.

A legfontosabb, hogy azt és úgy csináld, ami neked is kényelmes,és természetes. www.luciferlove.hu

2024.01.13 10:51 www.luciferlove.hu
15 árulkodó jel, hogy tetszel a férfinak
  • Segítőkészség. Ha felkeltetted az érdeklődését, valószínűleg különösen figyelmes lesz irányodban a férfi.
  • Figyelemfelkeltés. Minden lehetséges módon igyekszik felhívni magára a figyelmedet. Minnél többet kérdez, beszélgetni próbál veled.
  • Arcérintés. Vagy érintés.
  • Tollászkodás.
  • Cowboy-póz. 
  • Széttett térdek.
  • Egyenes háttal.
  • Megnevettet.
Webáruház készítés