Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán! 

Valentin-nap: a szerelem vagy esetleg a kétségbeesés napja?

Valentin-nap: a szerelem vagy esetleg a kétségbeesés napja?

Egy nap, ami ketté osztja a véleményt: Valentin-nap. Február 14-én – mint minden évben- vad vita folyik arról, hogy ez a nap valóban egyesíti-e a szerelmeseket, vagy csak a virágárusok és a csokigyártók dörzsölik a tenyerüket.

“Ha szeretsz valakit, akkor egész évben meg kell mutatnod neki, és amúgyis ez az egész Valentin-nap egy amerikai hülyeség”. Ez a mondat egyedülállók és kapcsolatban lévők gondolataiban is felmerül, de sorolhatnám még a kifogásokat, amiket szegény Valentin-nap ellen felhozunk.


Persze értetődő, hogy a szinglik miért nem várják ezt a napot. Ilyenkor jobban rákoncentrálunk a kéz-a kézben andalgó párokra, a szerelmes idézetekre Facebookon, az interneten áradó szivecskékről, és az utcai kirakatokból ránk köszönő Valentin-napi üdvözlő kártyák látványáról már nem is beszélve.
Ha te is azt tervezed, hogy tele pakolod a fagyasztód a kedvenc fagyiddal, és hogy a kanapédon ücsörögve önsajnálatba, és egy puha takaróba csomagold magad, akkor ez a bejegyzés neked szól!  Amennyiben idén sajnos nem talált el Valentin nyila itt van pár szuper ötlet, ami elvonhatja a figyelmed a piros glitteres szívekről, a túlcsorduló érzelmekről, és a rózsaszín romantikus hangulatról.

Miért ülnél egyedül otthon Valentin-napon?

Tedd idén egyértelművé, hogy a február 14. nemcsak a szerelemről szól!

Anti-valentin-napi party? 

Találkozz egyedülálló barátnőiddel, és dobjatok össze egy szuper Valentin-nap ellenes partyt. Nézzetek meg pélául : A számolás joga című filmet, és bontsatok mellé egy pezsgőt.

Boldog Valentin napját nekem

Lepd meg magad ajándékkal! És mi lenne jobb, mint egy szexi melltartó, egy új erotikus játék vagy egy doboz csokoládé a kedvenceid közül, vagy miért ne lehetne mindhárom egyszerre?! Megérdemled, semmi kétség!

2023.02.04 15:46

 

A Valentin-nap nemcsak a szerelmesekről szól – Randizz a barátaiddal

Magától értetődik, hogy kerüljétek az elegáns dizájner éttermeket. De mégis ki a fene mondta, hogy a szingliknek le kell mondaniuk a romantikus vacsoráról Valentin napján? Hisz enni muszáj! Főzzetek közösen otthon valamit, de szigorúan legyen minden szivecskés. Szivecskés alakú tészta, szivecskés mintájú szalvéta stb. 

De akár beülhettek egy bárba, vagy meglátogathattok egy diszkót is. Ki tudja, akár álmaid párját is megtalálhatod, akivel már a következő Valentin-napot együtt ünnepelhetitek.
Valentin napján nyugodtan felköszönhetsz bárkit, aki a szívedhez közel áll (lehet az a sarki zöldséges is), hisz egy szív alakú marcipánnak mindenki örül.

Mindegy van-e csajod vagy pasid, ünnepeld bátran és lelkesen ezt a napot, ha van akit szeretsz!

Te mit csinálnál szívesen Valentin-napon?

Webáruház készítés