2023.02.28-ig  Kupon ajánlatunk! Itt ne hagyja! Luciferlove kuponkóddal  -850ft adunk! A kupont 8000ft feletti vásárlás esetén tudja beváltani. 

Ügyfélszolgálati email cím; luciferlove.hu@gmail.com

We-Vibe Jive Kék
We-Vibe Jive Kék
74 900 Ft

We-Vibe Jive Kék

Tapasztalja meg a végső, diszkrét élvezetet a Jive by We-Vibe™ bluetooth vezérlésű hordható vibrátorral. Élvezze a kihangosított játékot egyedül vagy társával az ingyenes We-Connect™ alkalmazással.

Adjon hozzá egy kis kalandot a rutinjához a diszkrét élvezetekkel.

A Jive by We-Vibe™-et úgy tervezték, hogy a hüvelybe helyezze, és diszkréten viselje ruházata alatt. Kényelmes viselni fekve, ülve, állva vagy sétálva, és a zúgó rezgéseket Ön vagy partnere bárhol szabályozhatja az ingyenes We-Connect™ alkalmazással.

Vigye fel a vibrátorra a pjur® által gyártott We-Vibe™ sikosítót. Óvatosan helyezze be a Jive-t a hüvelybe, tartsa a visszahúzó szárat testen kívül függőleges helyzetben.

Behelyezés után a Jive kényelmesen viselhető különféle tevékenységek során.


DISZKRÉT ÉLVEZET, AMIT ÖN VAGY PARTNERE IRÁNYÍTHAT.


WE-CONNECT™
Élvezze a zúgó rezgéseket, amikor a Jive-t okostelefonjával párosítja. Az ingyenes We-Connect™ alkalmazás lehetővé teszi, hogy Ön vagy partnere irányítsa a Jive-t ugyanabban a szobában vagy nagy távolságból. Válasszon a 10+ rezgési mód közül, vagy hozzon létre egyéni hangulatokat, hogy izgalmasabbá tegye játékát.

Az ingyenes We-Connect™ alkalmazással örömteli lesz, hogy Ön vagy partnere bárhonnan irányíthatja.

ERŐS ZÚGÓ VIBRÁCIÓK
Élvezze a kéz nélküli G-pont stimulációt és az erőteljes zúgó rezgéseket diszkréten a Jive 10+ előre beállított módjával vagy saját egyéni rezgéseivel.

A LEGVÉGSŐ DISZKRÉT ÉLVEZET.

KÉNYELMES TERVEZÉS
Az egyedi formájú és selymesen sima testbiztos szilikonból készült Jive-t úgy tervezték, hogy még hosszabb viselet esetén is kényelmes legyen. A visszahúzó szár rugalmas és hajlik, hogy testének külső részévé formálódjon a végső, diszkrét élvezet érdekében.


Erőteljes zúgó rezgések
Fokozza az élvezetet 10+ üzemmóddal és mély, erőteljes rezgésekkel.


Vízálló
A Jive 100%-ban vízálló, így bárhol könnyen élvezhető és egyszerűen tisztítható.


Alacsony töltöttségi riasztás
Tudja, mikor kell tölteni a vibrátorát, hogy készen álljon, amikor Ön.


Kényelmes kialakítás
Tökéletesen kialakított kontúros forma, selymesen sima testbiztos szilikonból.


Újratölthető
A kényelmes és környezetbarát Jive újratölthető, és akár 2 óra játékidőre is képes egyetlen töltéssel. Nincs szükség drága és pazarló egyszer használatos elemekre.


We-Connect™
Az ingyenes We-Connect™ alkalmazással bárhonnan játszhat és megoszthatja a Jive vezérlését, egyedi hangulatokat hozhat létre és együtt játszhat más We-Vibe® termékekkel.

Játsszon ugyanabban a szobában
A Jive Bluetooth®-kompatibilis és működik az okostelefonnal. Ha ugyanabban a szobában játszik, egyszerűen párosítsa a telefont Jive-al a We-Connect™ alkalmazáson keresztül.
A legjobb eredmény elérése érdekében csatlakozzon akár 30 láb közvetlen látótávolsághoz és körülbelül 20 láb 360 fokos tartományhoz. Ezek ideális körülmények között vannak (a lábak nem keresztezve, a kihúzási szár/antenna kitéve), alig vagy egyáltalán nem megzavarva.

Játsszon bárhonnan
Ön és partnere letöltheti a We-Connect™ alkalmazást okostelefonjára.
A Jive párosítva van a telefonnal, amely a vibrátor Bluetooth hatótávolságán belül marad. Adja hozzá partnerét az alkalmazásból származó meghívóval. Élvezze az örömöt bármekkora távolságból.

Méretek
92 mm x
64,3 mm x 35,75 mm

EAN
4345678987654
74 900 Ft
Részletek
Márka We-Vibe
Stimuláció hüvely
Drótnélküli drótnélküli
Vibráló vibráló
Szín kék
Adatok
Gyártó:
We-Vibe
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!