Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán!

Fleshlight Guys Manuel Ferrara Dildo

Manuel Ferrara spanyol anyától és francia apától született Gagnyban, egy Párizs melletti francia külvárosban. Három gyermek közül ő a legfiatalabb, és fiatal korától az egyetemig, ahol testnevelést tanult, és elkezdett cselgáncsozni, országosan versenyzett a judo körversenyen. A főiskola alatt a katonasághoz is csatlakozott a tűzoltó osztályhoz.
Manuel Ferrara pornószínész péniszéről formázott és általa aláírt, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású, motor nélküli, herékkel kiegészített dildó.
EAN:
810476010270
30 729 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 229 Ft
Részletek
Ez idő alatt Manuel részt vett egy felnőtt szereplőválogatáson. Kiadós volt, népszerű a nők körében, és elhivatott pornórajongó volt. Barátai úgy gondolták, hogy tökéletes lesz erre a munkára. A szereplőválogatáson Manuelt több tucat másik versenyző közül választották ki, és öt másik reménységgel együtt felkérték, hogy a helyszínen lépjen fel egy jelenetben. Ő volt az egyetlen az öt közül, aki el tudta végezni a feladatot. Ezt követően rendszeresen felhívtak felnőttfilmes állásokra a helyi francia amatőr körbe, miközben folytatta főiskolai kurzusainak befejezését. Az volt a terve, hogy a diploma megszerzése után felhagy a pornófilmekkel, de a diploma megszerzése előtti hónapokban Manuelt Rocco Siffredi fedezte fel, aki akkoriban és továbbra is a legsikeresebb férfi felnőtt filmsztár volt az iparág történetében. Rocco Manuelt az amatőr filmekből a profi filmek közé akarta vinni. Némi vita után Manuel félbehagyta a testneveléssel kapcsolatos terveit, és úgy döntött, hogy teljes munkaidőben pornó karriert folytat.

Ugyanabban a hónapban, amikor elvégezte a főiskolát, Manuel először Prágába repült, hogy Rocco pártfogoltjaként kezdjen dolgozni. Rocco ott javasolta a Ferrara művésznevet, mert Manuel úgy nézett ki, mint egy Stephane Ferrara nevű bokszoló. Manuel Ferrara neve gyorsan emelkedett, és nem sokkal később az amerikai cégek hallottak Manuelről.

2002-ben John Stagliano Los Angelesbe repítette Manuelt, hogy a Fashionistas-on dolgozzon, egy olyan filmen, amely kultikus követőket fejleszt ki. A következő évben Manuel elnyerte a legjobb külföldi férfi előadó díjat az AVN díjátadón, és az évek során, amióta összesen 5 legjobb férfi előadóművész díjat vihetett haza az AVN-től, több tucat másik mellett jelenetéért és rendezői munkájáért. Kamerastílusa befolyásolta az utána következő előadógeneráció teljesítményét, és továbbra is kedvence a női előadók és a pornónézők körében egyaránt.

- Hossz az alaptól a csúcsig: 19,7 cm (labdákkal együtt)
- Behelyezhető hossz: 16,5 cm (labdák nélkül)
- Kerület a tengely tövénél: 16,5 cmMárka: Fleshlight
Stimuláció: anális, hüvely
Tulajdonságok: extra biztonságos, herékkel, luxus, rugalmas, többfunkciós
Szín: testszínű
Anyag: szilícium
Felület: valószerű
Hossz: 19,7 cm
Használható hosszúság: 16,5 cm


Adatok
Gyártó:
FLESHLIGHT
Anyag:
Szilikon
Hossz (cm):
19,7
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Fleshlight Guys Manuel Ferrara Dildo
Fleshlight Guys Manuel Ferrara Dildo
30 729 Ft
Webáruház készítés