Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán! 

LL DELAY SPRAY STRONG FORMULA 50ML - KÉSLELTETI A MAGÖMLÉST ÉS HOSSZABBÍTJA A KÖZÖSÜLÉST

Legerősebb a piacon kapható szerek közül. Guaranival és koffeinnel gazdagított. Meghosszabbítja a közösülés időtartamát, ideális a korai magömlés problémái esetén, optimális hatóanyagok kombinációja lehetőséget ad a magömlés jobb kontrollálhatóságához és meghosszabbítja a közösülés időtartamát. A mentha piperita kivonat miatt megszünteti a túlzottan intenzív ingereket, de a DELAY SPRAY mint a piacon kapható készítmények közül az egyetlen egy, nem csökkenti az érezhető örömöt. Éppen ellenkezően történik, mert a guarani és a koffein stimulál és energizál. Ezeken túlmenően a ginkgo-biloba kivonat növeli a véráramlást az intim zónában és fokozza a merevedést. Ez az egyedülálló összetétel lehetővé teszi a korai magömlés elhárítását és nagyobb erővel meglepni a partnernőt.

Mit tud a DELAY SPRAY?
Kontrollálja a közösülés időtartamát
Erősebb erekció
Érzéstelenítési hatás (de gyengülő merevedés hatása nélkül)
Többszörös közösülés (gyorsabb regenerálódás)
A guaraninak és a koffeinnek köszönhetően extra energialökést kapsz - az egyetlen ilyen szer a piacon

Kinek?
A Lovely Lovers DELAY Spray kifejezetten férfiaknak készült, olyanoknak, akik nem elégedettek a közösülés időtartamával. Azonban megkülönböztethetünk két olyan típusú férfit, akik legjobban elégedettek lesznek a termék hatásaitól.
"SPRINTEREK" ha a célt túl gyorsan elérei (kevesebb, mint 5 perc) akkor ilyen esetekben a magömlés késleltető spray használatával kontrollálni fogod tudni a befejezés pillanatát
"MARATONFUTÓK" Ha nincs problémád a korai magömléssel, de szeretnéd, ha a közösülés tovább tartana, mint 30 perc, akkor ez a spray a hatóanyagával biztosan hozzásegít elérni ezt az eredményt.

FIGYELEM: A folyadék nagyon erős, ezért nagyon kevés adag is elegendő. A parnternőnek nem kell tudnia, hogy használod ezt. Használd a spray-t pár perccel a közösülés előtt és ezzel meghökkented a partnered. Pont ezért ez a legjobban vásárolt termék a Lovely Lovers sorozatból.

Ez, a korai magömlést megelőző orvosság, BESTSELLER a piacon!
A LOVELY LOVERS DELAY SPRAY 50ml & GEL 150ml a leggyakrabban kiválasztott termékek a kategóriában a piacon. Ez nem lenne lehetséges, ha nem lenne több száz elégedett felhasználó a piacon. Ezért az LL DELAY elnyerte az "Nr. 1 eladott termék" címet a korai magömlést késleltető termék kategóriában. Kiérdemelte ezt a díjat a legjobb értékesítési mutatóval és a vásárlók hízelgő véleményei miatt. Köszönjük!

Miért segít a DELAY SPRAY meghosszabbítani a közösülést?
Egyedülálló formulája egyesíti az aktív összetevőket többek között a ginkgo-bilobát, mentholt, mentha piperitát és ezzel érzéstelenítő hatása van a péniszre, aminek következtében az ingerek nem túl intenzívek, ami a leggyakoribb oka a korai magömlésnek. Ez azonban nem csökkenti az érzékelhető örömöt, éppen ellenkezőleg, a guarana és a koffein növeli az energiát, javítja az erekciót, stimuláló hatása van és eltávolítja a fáradtságot. A ginkgo-biloba kivonat növeli a véráramlást az intim helyeken és fokozza a merevedést. Ezáltal lehetővé válik a még hosszabb élvezete a közösülésnek és az idő szabályozása. Ezeken kívül felgyorsítja a felfrissülést a közösülés után, sőt, több közösülés is lehetséges.
Lehet használni időszakosan, mert azonnali a hatása. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a DELAY SPRAY rendszeres használata lehetővé teszi, hogy végleg megszabadulj a korai magömlés problémájától és megtanuld irányítani a közösülés időtartamát.

Hogyan működik a GUARANA (Paullinia Cupana)?
A Guarana felel a szervezet energiakibocsátásáért és csökkenti a fáradtság érzését. A Guarana gyümölcs 8% koffeint tartalmazhat, ezen felül B3 vitamint (niacyna). Stimulásó és ébresztő hatása van.
Hogyan működik a KOFFEIN (Caffeine)?
A koffein növeli a jobb fizikai eredményességet rövid távú és nagy intenzivitású tevékenységek esetén, továbbá növeli a kitartást és csökkenti a fáradtság érzetét. Felemeli a vérnyomást a barlangos szövetekben, ezért elérhető a teljes merevedés. Felgyorsítja a mikrokeringést, a sejtmetabolizmust a bőrben.
Hogyan hat a Gingko Biloba?
A Gingko Biloba jobb vérellátást eredményez a testben és így az oxigén és a tápanyagok szállítása gyorsabbá válik. Antioxidáló hatása van, védi a sejteket az öregedéstől.
Hogyan hat a MENTHOL?
A Mentholnak frissítő, nyugtató, antiiritáló és gyulladáscsökkentő hatása van. Megállítja a mikroorganizmus növekedést, hat a bőr receptorokra és friss érzést ad. Enyhe hűtési érzést okoz.
Hogyan működik a PEPPERMINT OLAJ?
A Peppermint olaj nyugtató és enyhe érzéstelenítő.
Hogyan működik a MENTHA PIPERITA LEVÉLKIVONAT?
Hűvös érzést ad a bőr receptoraira hatva. Gátolja a mikroorganizmusok növekedését.

Víz bázisú termék.
A Lovely Lovers DELAY Spray egy folyékony, intim spray, víz bázison készülve, ezért abszolút biztonságos a bőrre és nem okoz allergiát. Ezen kívül nem hagy foltot és alkalmazható óvszerekkel és más erotikus eszközökkel egyaránt.


HASZNÁLATI UTASÍTÁS
HOGYAN KELL HASZNÁLNI: használat előtt felrázandó. Spray-ezzük 2-3 alkalommal a pénisz egész hosszára és maszírozzuk be. Várjunk 2 percig, míg teljesen felszívódik a folyadék a bőrbe. Használhatjuk óvszerrel együtt. Az első használat előtt tegyél egy kis mennyiséget az alkar belső oldalára. Allergiás elváltozások esetén azonnal hagyd abba az alkalmazását.

FIGYELEM: Mivel a folyadék hatóanyag koncentrátuma nagyon magas, a termék nem átlátszó. A készítmény nagyon erős, pár adag elegendő.
EAN:
5901687650050
Raktáron 1 db
8 046 Ft
A vásárlás után járó pontok: 322 Ft
Adatok
Gyártó:
LLDELAY
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
LL DELAY SPRAY STRONG FORMULA 50ML - KÉSLELTETI A MAGÖMLÉST ÉS HOSSZABBÍTJA A KÖZÖSÜLÉST
LL DELAY SPRAY STRONG FORMULA 50ML - KÉSLELTETI A MAGÖMLÉST ÉS HOSSZABBÍTJA A KÖZÖSÜLÉST
8 046 Ft
Webáruház készítés