2023.02.28-ig  Kupon ajánlatunk! Itt ne hagyja! Luciferlove kuponkóddal  -850ft adunk! A kupont 8000ft feletti vásárlás esetén tudja beváltani. 

Ügyfélszolgálati email cím; luciferlove.hu@gmail.com

Bathmate - Hydromax 7 Blue
Bathmate - Hydromax 7 Blue
70 000 Ft

Bathmate - Hydromax 7 Blue

A Bathmate HydroMax7 a pénisz fejlődését és egészségét szolgáló hidrotechnológia csúcsa.

A Hydromax 35%-kal nagyobb szívóerőt generál, mint a Bathmate, köszönhetően az egyedülálló, újonnan tervezett Bellows Pump rendszernek, amely jobb és gyorsabb növekedést biztosít.

A Bellows rendszer most egy új, puha tömítésű teljes támasztékot biztosító komfortgyűrűt tartalmaz, amely csökkenti a nyomást és nagyobb kényelmet biztosít a pénisz tövében és a herék környékén. További bónuszként a könnyebb tisztítás érdekében egyaránt kivehető is.

Az új forgórészes funkció lehetővé teszi a teljes 360 fokos pozitív elforgatást, hogy teljes vizuális kamrát és ferde szögváltási lehetőséget biztosítson az optimális hatékonyság érdekében, ha fürdőben vagy zuhanyozóban használja – vagy ha a csodálatos új Hydromax örömgyűrűrendszert használja.

Az új Super Flow reteszelő szeleprendszer lehetővé teszi az egy kézzel történő feltöltést a zuhany alatt, így sokkal könnyebbé válik a hidroszivattyú használata és elhelyezése.

Az új metrikus és angolszász-skála jobb vizuális látómezőt, valamint a vákuumcső felső és alsó textúráját kínálja a jobb fogás és irányítás érdekében.

A belső csőmembrán mérete megnőtt, és a tekercsek száma csökkentve lett, hogy még lenyűgözőbb körméret-tágulást érhessen el.

Az Ön minőségbiztosítása:
A Hydromax-ot Bathmates saját gyárában gyártják az Egyesült Királyságban, és minden alkatrész a legjobb minőségű anyagokból készül, és a szigorú előírásoknak és tűréseknek megfelelően öntötték. A Hydromax szivattyúk és alkatrészeik szigorú tesztelésen esnek át a Bathmates saját tesztlaboratóriumában, és rutinszerűen 100 000 használati ciklusig tesztelik, ami 3 éves normál használatnak felel meg.

A Hydromaxot és új tervezési jellemzőit világszerte szabadalmak, formatervezési minták és védjegyek garantálják.

A Hydromax valóban a tökéletes hidroszivattyú rendszer!

Súly: 297g
Maximális péniszméret komfortgyűrűvel: 17,7 cm
Maximális péniszszélesség komfortgyűrűvel: 5,3 cm
A pénisz maximális hossza: 25,4 cm
Max. vákuum víz: -0,55 bar
EAN
6789978767893
70 000 Ft
Részletek
Márka Bathmate
Kinek férfiaknak
Stimuláció hímvessző
Tulajdonságok félig áttetsző, jobb erekció, különleges, vákuum, vízálló
Szín kék
Anyag műanyag
Adatok
Gyártó:
Bathmate
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek