2023.02.28-ig  Kupon ajánlatunk! Itt ne hagyja! Luciferlove kuponkóddal  -850ft adunk! A kupont 8000ft feletti vásárlás esetén tudja beváltani. Ország boltja verseny szavazás: https://www.orszagboltja.hu/szavazas/22578

Ügyfélszolgálati email cím; luciferlove.hu@gmail.com

Fleshlight - Girls Elsa Jean Treat ánusz
Fleshlight - Girls Elsa Jean Treat ánusz
47 990 Ft

Fleshlight - Girls Elsa Jean Treat ánusz

A finoman domború testéről ismert Elsa Jeannek van egy zsákmánya, amely csak azért könyörög, hogy betegyék neki.
Préselje be Elsa hátsó "ajtaján" , és kezelje a farkát hegyes gerincekkel, homorú élvezeti dudorokkal teli szűk nyílásába a termék egy sima, párnás gyöngyökből álló kamra – garantált álmai anális orgazmusában lesz része.

Használati utasítások:
Melegítse fel Fleshlight betétjét meleg vízzel teli mosogatóba/kádba áztatva.
(Megjegyzés: Ne forralja fel vagy mikrohullámú sütőben ne süsse a betétet.)
Rázza le a vizet, és helyezze vissza a betétet a Fleshlight tokba, állítsa be a kupak feszességét az alján, hogy változtassa a betét szívóerejét, és helyezzen be bőséges mennyiségű síkosító
(csak víz alapú, mivel az olaj alapú síkosítók idővel lassan tönkreteszik a betétet) a Fleshlight-hoz és Önnmagára is rakjon. A Fleshlight most használatra kész.

Tisztítási utasítások:
Egyszerűen öblítse le a Fleshlight betétet meleg vízzel, és hagyjon időt, amíg mindkettő megszárad, mielőtt eltárolná.

Ne használjon szappant a betét tisztításához.
A tisztításhoz a készítők egy kis izopropil-alkohol használatát javasolják.
A puha érzet megőrzése érdekében szórjon bőséges mennyiségű kukoricakeményítőt a betétre, és rázza le róla a felesleges port.
A készítők nem javasolják talkum vagy babapor használatát. Rázza le a lehető legtöbb vizet, és helyezze a betétet jól szellőző helyre, például ablak közelébe vagy ventilátor mellé.
A gyors száradás érdekében törölje át egy vékony, szöszmentes rongyot/törülközőt egyik végétől a másikig. Amikor visszahelyezi a tokba, hagyja lazán a végsapkákat, hogy a levegő továbbra is keringhessen.

Ez a termék tartósra készült?
Puha, hajlékony, rezgésmentes Real Feel Super Skin® hüvelyünk szabadalmaztatott, kiváló minőségű anyagból készült, hogy megismételje a behatoló szex érzését.
Az öntött hüvely vonzó és robusztus tartályban található, amely egy közönséges zseblámpára emlékeztet, így egyszerű és diszkrét tárolást tesz lehetővé.

Könnyen használható és tisztítható, és 100 százalékban biztonságos. Megfelelő használat mellett a Fleshlight egy életre szóló élvezetet nyújt!
47 990 Ft
Részletek
Márka Fleshlight
Kinek férfiaknak
Stimuláció hímvessző
Tulajdonságok serkentő, valószerű
Szín testszínű
Anyag Super Skin
Felület valószerű

 

Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek