2023.03.31-ig  Kupon ajánlatunk!  Itt ne hagyja! Luciferlove6 kuponkóddal  -859ft adunk! A kupont 6000ft feletti vásárlás esetén tudja beváltani. 

Készlet kisöprés!!! Mindenre -10% végösszeg kedvezmény! 04.12.-ig

Ügyfélszolgálati email cím; luciferlove.hu@gmail.com

NAGY CSÚSZÓ MASZTURBÁTOR FELMELEGITHETŐ 42 C FOKIG TÖBBFUNKCIÓS ORGAZMUSI GÉP BLUETOOTH
NAGY CSÚSZÓ MASZTURBÁTOR FELMELEGITHETŐ 42 C FOKIG TÖBBFUNKCIÓS ORGAZMUSI GÉP BLUETOOTH
72 000 Ft

NAGY CSÚSZÓ MASZTURBÁTOR FELMELEGITHETŐ 42 C FOKIG TÖBBFUNKCIÓS ORGAZMUSI GÉP BLUETOOTH

Nagy multifunkcionális maszturbátor 42 °C-ra melegítve. Orgazmus gép a legújabb technológia, egy erős motorral, készült a legmagasabb minőségű anyagok és alkatrészek felhasználásával. A maszturbátor csúszó-forgó mozdulatokkal simogatja a hímvesszőt. A teleszkópos mechanizmus néhány percenként körülbelül 162-szer végez fel-le mozgást és 360 fokos forgást pillanatok alatt, ami intenzív orgazmushoz vezet. Az egyes függvények 5 csúszó-forgó mozgásfunkciója és 3 sebességszintje közül választhat, amelyek együttesen 15 simogatást adnak a legnagyobb öröm érdekében. A belső betét tele van sztimuláló kiemelkedésekkel, és a bejárat mesterséges hüvely alakú, lédús szeméremajkakkal és csiklóval készült. Az intelligens AUTO funkció a legerősebb simogatások és hangok beépített programja. Amikor bekapcsolja az automatikus módot, minden alkalommal elindul, amikor a hímvesszőjét a csőbe helyezi, és önmagában kikapcsolja abban a pillanatban, amikor kihúzza. A készülék beépített hangja női nyögés, amelyet a headsethez mellékelt hangszóróban vagy fejhallgatóban fog hallani. A modern Bluetooth funkció lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a játékot a telefonjához, és lejátszhassa kedvenc hangjait, például egy felnőtt filmmel való pihenés közben. Az egyes elemek szétszerelésének lehetőségének köszönhetően a maszturbátor könnyen tisztítható
EAN
87132218469169
72 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 720 Ft
Részletek
- Anyaga: ABS, TPE
- Szín: Fekete, piros elemekkel
- Teljes hossz: 30,5 cm
- Szélesség: 9 cm
- Mélység: 11 cm
- Funkciók: 5 funkció csúszó-forgó mozgás, 3 sebességszint minden funkcióban, AUTO funkció - maszturbátor automatikusan működik, amikor behelyezi a hímvesszőt, fűtési funkció 42 °C-ig, női nyögések erotikus hangjai, Bluetooth - a párosítás lehetősége pl. telefonnal, 162 mozgás percenként, turbóerős motor, a fejhallgató hanghallgatásának képessége (fejhallgatóval együtt)
- Tápegység: Beépített újratölthető akkumulátor (USB-kábelt is tartalmaz)
- Vízálló: Nem (nagyon könnyen szétszerelhető és tisztítható)
Adatok
Gyártó:
Scala
Anyag:
ABS, TPE
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!