2023.02.28-ig  Kupon ajánlatunk! Itt ne hagyja! Luciferlove kuponkóddal  -850ft adunk! A kupont 8000ft feletti vásárlás esetén tudja beváltani. 

Ügyfélszolgálati email cím; luciferlove.hu@gmail.com

SZOPÓ-VIBRÁLÓ SZILIKON MASZTURBÁLÓ A HÍMVESSZŐ SIMOGATÁSÁRA és TORNÁra
SZOPÓ-VIBRÁLÓ SZILIKON MASZTURBÁLÓ A HÍMVESSZŐ SIMOGATÁSÁRA és TORNÁra
37 900 Ft

SZOPÓ-VIBRÁLÓ SZILIKON MASZTURBÁLÓ A HÍMVESSZŐ SIMOGATÁSÁRA és TORNÁra

Praktikus maszturbátor kényelmes formájú, a legjobb minőségű szilikon és ABS műanyag elemek kombinációjából.
Olyan eszköz, amely az erotikus simogatásokkal együtt fokozatosan gyakorolja a hímvesszőt, ami erős erekció eléréséhez vezet.

A lenyűgöző erekció és a láthatóan nagyobb hímvessző a szívó funkciónak köszönhető, amely hasonló elven működik, mint a vákuumnagyító szivattyúkban.

5 szívófunkció áll rendelkezésére, különböző frekvenciákkal.

A maszturbátornak van egy rezgési funkciója is, 10 különböző programmal . A funkciókat szabadon kombinálhatja, vagy külön-külön használhatja. A maszturbátor belseje tele van sztimuláló kiemelkedésekkel, amelyek úgy vannak elrendezve, hogy masszírozzák a hímvessző legérzékenyebb pontjait. A rezgések, a szopás és a kiemelkedések kombinációja mély torokérzetet és szopást ad a maszturbáció során, ami néhány pillanat alatt intenzív orgazmushoz vezet. A készülék vízálló és könnyen tisztítható.
37 900 Ft
Részletek
- Anyag: Szilikon, ABS
- Szín: Fekete
- Méretek: 14 x 13 x 6 cm
- Belső átmérő: 3,5 cm (befelé tágul)
- Mélység: 7 cm
- Funkciók: 10 rezgési és lüktetési funkció, 5 szívófunkció, a funkció együttes vagy külön-külön történő használatának lehetősége, hímvesszőedzés az erős erekció érdekében, sztimuláló fülek, mély torokhatással rendelkező simogatások, kényelmes forma
- Tápegység: Beépített újratölthető akkumulátor (USB-kábellel együtt)
- Vízálló: Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!