2023.03.31-ig  Kupon ajánlatunk!  Itt ne hagyja! Luciferlove6 kuponkóddal  -859ft adunk! A kupont 6000ft feletti vásárlás esetén tudja beváltani. 

Ügyfélszolgálati email cím; luciferlove.hu@gmail.com

Shiva, a 3 motoros vibrátor 27 funkcióval
Shiva, a 3 motoros vibrátor 27 funkcióval
35 900 Ft

Shiva, a 3 motoros vibrátor 27 funkcióval

Köszöntsd Shivát, a 3 motoros vibrátort, amely feldobja az eszed. Ahogy már mondtuk, Shiva 3 nagy teljesítményű motorral rendelkezik a 3 erőteljes funkcióhoz. Az egyik az, amit mindannyian ismerünk és szeretünk, a vibrációs funkció, és nem több és nem kevesebb, mint 7 üzemmód, a csendes csiklandozástól az élvezet földrengéséig.
EAN
87133218469163
35 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 359 Ft
Részletek
Annak érdekében, hogy soha ne maradjunk le, a 7 csiklószívó funkción kívül 10 pulzációs funkciót is beépítettünk. Igen, jól olvastad, mindezeket a szórakoztató és élvezetes funkciókat egyetlen játékban.


A Shiva közepén megtalálod a lüktetések zónáját, amely ideális ahhoz, hogy a tökéletes zónában élvezd, így a csiklószívójával együtt tökéletes hármast alkotnak. Ezen túlmenően, mivel IPX6 vízálló, és mivel a mágneses USB Shiva segítségével nagyon egyszerűen tölthető, minden alkalomra tökéletes játék lesz.


Ne felejtse el megtisztítani a játékot minden használat előtt és után meleg vízzel és játéktisztítóval, majd szárítsa meg tiszta, száraz ruhával, hogy meghosszabbítsa az élettartamát. Használja kedvenc vízbázisú síkosítóját egy extra nedves éjszakához .


Jellemzők:
10 push funkció
7 vibrációs funkció
7 csiklószívás funkció
3 erős motor
Puha, testbiztos orvosi szilikon
IPX6 vízálló
Mágneses USB újratölthető
Mérete: 16,8 cm x 8 cm x 4 cm
Adatok
Gyártó:
InToYou
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!