Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán!

TOP MUSK ERŐS FERÓMON PARFÜM FÉRFIAKNAK -100% SEX - 50ML

A TOP MUSK EGY TERMÉSZETES FERÓMONT ÉS PÉZSMÁT TARTALMAZÓ KIVONAT, ÜGYESEN ÁLCÁZOTT KIFINOMULT PARFÜMBEN.

Csomagolás 50 ml.

Mik azok a feromonok?

A feromonokat minimális mennyiségben, a női és a férfi szervezet egyaránt gyártja. Leggyakrabban jelen vannak verejtékben, nyálkában és különböző váladékokban. 1986-ban, az amerikai tudósok bebizonyították, hogy ezek a test által kibocsátott vegyi anyagok nagy hatással vannak a Partnerválasztásban. A feromonok a tudatalattiban működnek, az emberek fejében. Azért, hogy fokozzák a feromon teljesítményt, készítenek müferomonokat a szaklaborokban. A mai kémiai technológiának köszönhetően tudunk olyan szintetikus, humán feromonokat készíteni, amik pontosan ugyanazt az anyagot tartalmazzák, mint az eredeti.

A megfoghatatlan szagoknak köszönhetően képesek vagyunk jelentősen javítani a kommunikációt az emberek között, minden társadalmi aspektusban - az intim ügyektől kezdve, a munka, játék, a mindennapi házi feladatok végzésén át.

Függetlenül attól, hogy szervezetünk által kibocsátott, vagy szintetikusan előállított feromonok, egyaránt a vonzóság jelképei. A feromonok jeleket küldenek és a környezet vonzóbban néz ránk. A férfiak és a nők leginkább a klubokban, vagy éttermekben használják, hogy felkeltsék az érdeklődést a másik nemmel szemben.
EAN:
77132218469163
8 977 Ft
A vásárlás után járó pontok: 359 Ft
Adatok
Gyártó:
Ruf
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
TOP MUSK ERŐS FERÓMON PARFÜM FÉRFIAKNAK -100% SEX - 50ML
TOP MUSK ERŐS FERÓMON PARFÜM FÉRFIAKNAK -100% SEX - 50ML
8 977 Ft
Webáruház készítés