2023.02.28-ig  Kupon ajánlatunk! Itt ne hagyja! Luciferlove kuponkóddal  -850ft adunk! A kupont 8000ft feletti vásárlás esetén tudja beváltani. 

Ügyfélszolgálati email cím; luciferlove.hu@gmail.com

VIBRÁLÓ MASZTURBÁTOR – 18 FUNKCIO – KETTŐ EGYBEN MŰ HÜVELY ÉS SZÁJ
VIBRÁLÓ MASZTURBÁTOR – 18 FUNKCIO – KETTŐ EGYBEN MŰ HÜVELY ÉS SZÁJ
39 800 Ft

VIBRÁLÓ MASZTURBÁTOR – 18 FUNKCIO – KETTŐ EGYBEN MŰ HÜVELY ÉS SZÁJ

Rezgő 2 az 1-ben maszturbátor 18 rezgési és lüktetési funkcióval, valamint 3 hangerővel rendelkező női nyögések izgalmas hangjával. A belsejében található öröm alagutát sztimuláló csíkok és betétek borították, és emellett a száj oldalán van egy játékos nyelv. Választhat a klasszikus hüvelyi behatolás közül, ahol egy rózsaszín, mesterséges punci várja, hogy kitöltse duzzadt hímvesszőjével. Akkor is megengedheti magának a szóbeli örömöt, ha a szopáshoz szaftos szájjal végződő lyukat választja. A maszturbátor betét kiberbőrből készül. Az érzések ezért a lehető legreálisabbak, a maszturbálás pedig rendkívül természetes és kellemes. Az örömalagút könnyen eltávolítható a csőből, a rezgő tojás pedig eltávolítható. Ennek köszönhetően a játék könnyen tisztítható, és minden használat után vízzel és szappannal könnyedén megmossa a betétet. Ne felejtse el alaposan megszárítani a kibernet patront, mielőtt visszateszi a csőbe.

EAN
423234233
39 800 Ft
Részletek
- Anyaga: Kiberbőr + ABS
- Kitöltési szín: Testszin
- Cső színe: Fekete, ezüst részekkel
- Hossz: 18 cm
- Szélesség: 7,6 cm
- Mélység: 17 cm
- Jellemzők: 18 rezgési és lüktetési funkció, hangfunkció - szexi nyögések 3 hangerő-szinttel, diszkrét zárt cső, kétoldalas örömalagút - mesterséges hüvely és száj
- Tápellátás: Beépített - újratölthető akkumulátorban (USB kábel mellékelve)
- Vízállóság: Nem (az élvezet alagútját biztonságosan víz alatt lehet lemosni, miután kivette a csőből és eltávolította a rezgő tojást)

Adatok
Gyártó:
Scala
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!