Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán! 

Ügyfélszolgálati email cím 0-24h; luciferlove.hu@gmail.com

 

CSÚSZÓ PROSTATA MASSZIROZÓ ANÁLIS VIBRÁLÓ TÁVIRÁNYITÓVAL – 13 SIMOGATÁSI FUNKCIÓ
CSÚSZÓ PROSTATA MASSZIROZÓ ANÁLIS VIBRÁLÓ TÁVIRÁNYITÓVAL – 13 SIMOGATÁSI FUNKCIÓ
28 900 Ft

CSÚSZÓ PROSTATA MASSZIROZÓ ANÁLIS VIBRÁLÓ TÁVIRÁNYITÓVAL – 13 SIMOGATÁSI FUNKCIÓ

Elegáns prosztata masszírozó, minden részletre a legnagyobb figyelmet fordítva. 10 vibrációs és lüktetési funkcióval, valamint 3 sebességi csúszómozgással ellátott anális vibrátor. A funkciók kombinálhatók vagy külön is használhatók, az Ön igényeitől és preferenciáitól függően. A vezeték nélküli távirányító vezérlése nagyban megkönnyíti a termék használatát. Ezenkívül nagyszerű eszköz lehet az előjáték során - adja át a távirányítót partnerének, és hagyja, hogy ő irányítsa az Ön örömét. A vibrációs motorok ergonómiai elrendezésének köszönhetően a termék tökéletesen sztimulálja a prosztatát - a P pontot és a perineumot - a végbélnyílás és a herék közötti helyet. E két rendkívül érzékeny pont ingerlése gyorsan görcsös boldogsághoz és bénító orgazmushoz vezet, amely sokkal különbözik attól, amelyet a hímvessző simogatásával érnek el. Sőt, a prosztata mirigyének rendszeres simogatása hozzájárul számos férfibetegség, köztük a prosztatarák megelőzéséhez. A masszírozó vízálló, nyugodtan használhatja a fürdőkádban vagy a zuhany alatt (ne feledje, hogy a távirányító nem vízálló).
EAN
3103111312
Rendelhető
28 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 156 Ft
Részletek
- Anyag: Szilikon + ABS
- Szín: Fekete
- Használható hossz: 11 cm
- Max. Átmérő: 3,8 cm
- Külső méretek: 11,3 x 4,4 cm
- Távirányító méretek: 6,2 x 3,6 cm
- Funkciók: 10 rezgés és impulzus funkció, 3 oda-vissza sebesség, vezeték nélküli távirányító, prosztata és perineum sztimuláció
- Tápegység-masszírozó: Beépített újratölthető akkumulátor (USB kábel mellékelve)
- Tápellátás, távirányító: 1x CR2032 (akkumulátorral együtt)
- Vízállóság: Masszírozó - IGEN, Távirányító - NEM
Adatok
Gyártó:
Scala
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!