Ügyfélszolgálati email cím; luciferlove.hu@gmail.com

CUM ON  AZ EJAKULÁCIÓT NÖVELŐ ÉTREND KIEGÉSZITŐ
CUM ON AZ EJAKULÁCIÓT NÖVELŐ ÉTREND KIEGÉSZITŐ
11 900 Ft

CUM ON AZ EJAKULÁCIÓT NÖVELŐ ÉTREND KIEGÉSZITŐ

Cum On, ez természetes ételkiegészítő férfiak részére, mely a hatékony összetevőknek köszönhetően javitja a szexuális tehetségeket, szabályozza a spermagenézist valamint emeli a libidót. Cum On a szervezetben hiányzó 12 összetevők kiegészitésével hatékonyan befolyásolja a sperma gyártását és minőségét , erősíti az erekciót , helyreállítja a hormon gazdálkodást és a termékenységük rendszerét a szervezetben A nélkülözhetetlen vitaminok és ásványok kompozíciója helyreállítja a férfiak élet erejüket és gyorsítja a regeneráció időt minek köszönhetően lehetővé teszi a sokszoros közösülést. Cum on, magas minőségű egyedi kompozíció mely besegíti férfiak szervezetének támogatásába, manapság aki álandó futásban elfelejti a férfiak milyen óriási szerepet tölt be az ő erotikus zónájában az egészség.
A Cum on komplex kúra hatása megengedi, hogy a férfiak örüljenek magas szexuális aktivitásuknak , imponáló ejakulásuknak és termékenységüknek valamint az elámitó erekciójuknak alig egy pár nap után a kúra elkezdése után.
Az étel kiegészítő hatékonysága be lett bizonyítva széles körű megelégedett használóknál akik dicsekedhetnek hosszú idejű eredménnyel. .

EAN
1310000789012
Rendelhető
11 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 238 Ft
Részletek
Használati előírás :
Egy tablettát naponta nagy mennyiségű vízzel bevenni. Nem ajánlatos a napi adagot túllépni.
A csomagolásban van 30 tabletta.
Adatok
Gyártó:
Cobeco Pharma BV
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!