Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán! 

Ügyfélszolgálati email cím 0-24h; luciferlove.hu@gmail.com

Telefonszám: 06(21) 252-4064 Hívjon minket (H-P:10:00-12:00h)

DELAY GEL- PROFI GÉL MELY KÉSLELTETI AZ EJAKULÁCIÓT
DELAY GEL- PROFI GÉL MELY KÉSLELTETI AZ EJAKULÁCIÓT
4 055 Ft

DELAY GEL- PROFI GÉL MELY KÉSLELTETI AZ EJAKULÁCIÓT

Professzionális gél, amely késlelteti az ejakulációt, amelynek köszönhetően hosszabb lesz a szex, mielőtt eléri az orgazmust. A kifejezetten kiválasztott hatóanyagok hosszú ideig érzéstelenítik a hímvesszőt. A gél nagyon könnyen használható és teljesen biztonságos a nemi szervek számára. Miután a gélt a hímvessző teljes hosszában felhordták, enyhe bizsergést érez. Alig néhány perc múlva ettől az időtől kezdve a hatóanyagok felszívódnak a hímvesszőbe, és elkezdhet működni. Felvihet annyi gélt, amennyit csak akar, és ezt a műveletet tetszőleges számú alkalommal megismételheti. Ne felejtse el elvégezni az allergiás tesztet, mielőtt felkenne egy kis mennyiségű gélt a hímvesszőjére. Ha allergiás reakciókat, viszketést vagy égési sérülést tapasztal, hagyja abba a gyógyszert.

KIMUTATÁS:
- Gyártó: COBECO a Boss of Toys részére
- Kapacitás: 30 ml
- Típus: Késleltető ejakulációs gél
- Tárolás: Hűvös és sötét helyen,gyermekek számára nem hozzáférhető és látható helyen tárolandó.
- Összetétel: Aqua, PEG-7 gliceril-ko-koát, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, Laureth-9, akrilátok / C10-30-alkil-akrilát-keresztpolimer, alkohol, alkohol, aminometil-propanol, Avena Sativa-magkivonat, karbomer, glicerin, Humulus Lupulus-kúp extraktum Limonene Piperita olaj, etilhexil-glicerin, fenoxietanol
EAN
1910007890122
4 055 Ft
A vásárlás után járó pontok: 162 Ft
Adatok
Gyártó:
COBECO a Boss of Toys
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!