Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán! 

Ügyfélszolgálati email cím 0-24h; luciferlove.hu@gmail.com

 

Lelo Sona Classic - fekete
Lelo Sona Classic - fekete
53 040 Ft  
41 298 Ft

Lelo Sona Classic - fekete

A SONA a LELO márka egyik csúcsminőségű és egyedi újdonsága, amely hanghullámokat és -impulzusokat használ annak érdekében, hogy önnek nagyszerű és intenzív orgazmusban legyen része.
Nemcsak a csikló kielégítésére összpontosít, hanem az egész hüvelyt izgatja! A SONA a hanghullámok által okozott rezgések elvén működik. Ez ugyanaz az érzés, mint amikor egy nagy hangszóró mellett áll, és érzi a testén áthaladó rezgéseket....

A SONA finom, bársonyos tapintású szilikonból készült, aminek köszönhetően teljesen biztonságos és ártalmatlan a test számára. 8 vibrációs mód közül választhat, amelyek intenzitását külön tudja szabályozni. A SONA a tölthető motornak köszönhetően bármikor készen áll arra, hogy erőteljes teljesítményt nyújtson. Ráadásul ez egy egyszeri befektetés, mert már soha többé nem fog kelleni elemeket vásárolnia. A teljes feltöltés után még a legmagasabb fokozaton is akár 1 órán át használhatja!

A 100%-os vízhatlanságának köszönhetően nyugodtan együtt is fürödhetnek.

A csomag egy nem áttetsző tároló tasakot is tartalmaz, aminek köszönhetően ezt a varázslatos szexuális segédeszközt diszkréten magával viheti akár a kirándulásra is.
HASZNÁLAT ELŐTT:
A LELO SONA-t először alaposan mossa meg meleg szappanos vízzel. Az érzékenyebb hölgyek számára fertőtlenítő tisztítószer használatát is javasoljuk. Ezután töltse fel a LELO SONA-t. A töltés 2 órát vesz igénybe, ezután a készülék készen áll a használatra.
VEZÉRLÉS:
A készüléket a + gomb megnyomásával kapcsolja be, az egyes vibrációs módok közül a közepén elhelyezett különálló gomb segítségével válogathat, az intenzitást pedig a + /- gombok segítségével szabályozhatja.
A SONA kikapcsolásához tartsa lenyomva a - gombot.

SÍKOSÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

Csak vízbázisú síkosítót használjon. A szilikon síkosító a szilikon anyaggal érintkezve károsítja a szilikon anyagú szexuális segédeszközök felületét. Javasoljuk, hogy használat előtt és után a tisztításához szexuális segédeszközökre tervezett fertőtlenítőt használjon.
EAN
7350075026171
22
Kezdete: 2023.02.10   A készlet erejéig!
Megtakarítás 11 742 Ft
41 298 Ft
53 040 Ft  
A vásárlás után járó pontok: 1 156 Ft
Részletek
Szín: Fekete
Hosszúság: 11,5 cm
Használható hosszúság: 11,5 cm
Átmérő: 5,6 cm
Tömeg: 116 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlított
Vibrálás: 8 féle vibráció
Zaj max. 50 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Töltési idő: 2 óra
Adatok
Gyártó:
LELO
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!