Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán! 

Ügyfélszolgálati email cím 0-24h; luciferlove.hu@gmail.com

 

avon Ultimate Hardening körömerősítő alapozólakk
avon Ultimate Hardening körömerősítő alapozólakk
1 712 Ft

avon Ultimate Hardening körömerősítő alapozólakk

Ultimate Hardening körömerősítő alapozólakk gyenge, töredező körmökre.

JELLEMZŐI: regenerálás, töredezés elleni táplálás.


Fedezd fel a Lucifer Love legújabb csodáját, az Ultimate Hardening körömépítő alapozólakkot! Ha erős, hosszú és gyönyörű körmeidre vágysz, ez a termék tökéletes választás számodra. Készülj fel arra, hogy a körmeid mindenkit lenyűgöznek!

Az Ultimate Hardening körömépítő alapozólakk kiváló minőségű és innovatív formulával rendelkezik, amely elősegíti a köröm erősítését és megvédését a töréstől. Az egyedülálló összetételének köszönhetően a körmeid egészségesebbek és rugalmasabbak lesznek, valamint védőréteget biztosítanak a mindennapi káros hatásokkal szemben.

Ez a könnyen felvihető alapozólakk gyorsan szárad, így nincs szükség hosszú várakozásra. Alkalmazása egyszerű és kényelmes.
EAN
87132218469888
1 712 Ft
A vásárlás után járó pontok: 68 Ft
Részletek
Kérjük, hogy vegye figyelembe, hogy az összetevők listája időről időre változhat vagy módosulhat. A termék csomagolásán lévő lista a leginkább naprakész verziót tartalmazza. Kérjük használat előtt olvassa el ezt a listát. BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ALCOHOL DENAT., ISOPROPYL ALCOHOL, TRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE, TRIPHENYL PHOSPHATE, N-BUTYL ALCOHOL, BENZOPHENONE-1, DIMETHICONE, SODIUM CHLORIDE, DIAMOND POWDER, ETHYL TOSYLAMIDE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, STEARALKONIUM BENTONITE, DIACETONE ALCOHOL, CITRIC ACID, CI 45370, CI 15850. <1017514-004>
Adatok
Gyártó:
AVON
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!