Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán!

Perifit - okos, akkus mélyizom tréner (zöld)

Perifit - okos, akkus mélyizom tréner (zöld)

A Perifit egy Kegel edző társ, amely lehetővé teszi a medencefenék izmainak erősítését, játékos formában.

Már több, mint 1000 orvos ajánlásával!

Javíthatja a medencefenék izmainak és szerveinek vérellátását
Teljesen ingyenes alkalmazás 6 edzési programmal
Okostelefonról irányítható

EAN:
321311121
81 110 Ft
A vásárlás után járó pontok: 3 244 Ft
Részletek
A Perifit egy eszköz a kegel gyakorlatokhoz, és ezzel telefonján lévő alkalmazáson keresztül irányíthat és játszhat játékokat. Ezeket a játékokat az orvosok segítségével tervezték, hogy megfelelően megerősítsék a medencefenék izmait.

Olyan jól működik, hogy a játékot világszerte több mint 1000 orvos javasolja az inkontinencia, a prolapszus és más medencefenék problémák leküzdésére.

A Perifit alkalmazás ingyenes, és a fejlesztők is rendszeresen frissítik az alkalmazást, és új játékokat adnak hozzá, ami gyors és szórakoztatóvá teszi az edzési időt.

Önbizalom belülről kifelé
A Perifit egy csúcskategóriás kegel edzéssegítő, amelynek célja a medencefenék izmainak megerősítése. Egy szórakoztató interaktív alkalmazással bármikor megtekintheti eredményeit, akár használat közben is.

Rendszeres edzéssel megoldhatja a gyengébb medencefenék izmainak olyan kellemetlen következményeit, mint a vizelet szivárgása, a méhnyak prolapszusa és a megereszkedett hüvelyfal.

Csökkentse az inkontinenciát
Gyorsítsa fel a gyógyulást a szülés után
Növelje az örömöt a szex közben
A prolapszus kezelése
Orvosi szilikon
2 medencefenék érzékelő
Bluetooth csatlakozás
LED kijelző
Gyors és tartós eredmények
A Perifit eszközt nőgyógyászok tervezték. Úgy működik, hogy a felhasználó videó játékot játszik, miközben összenyomja a medencefenék izmait, és az alkalmazás azonnali biofeedbacket biztosít.

Így könnyebb minden nap visszatérni a Perifit akalmazásra és folytatni az edzést, ami erősebb és egészségesebb medencefenék izmokat és kevesebb velük kapcsolatos problémát jelent.

Példa játékra: A felhasználó megszorítja az izmokat, és a játékban lévő madár az égre emelkedik. Amikor az izmok ellazulnak, a madár lejjebb ereszkedik.

A szórakoztató játékok és a napi verseny lehetővé teszi, hogy szórakoztató módon erősítse az izmokat, és számos előnnyel jár - megelőzően működik inkontinencia és prolapszus esetén.

A gyógytornászok véleménye
Mivel a női egészségügyi fizioterápia területe még mindig nagyon megbélyegzett, ezt a kérdést a Perifittel is sikerrel lehet kezelni. A Perifit azonban nagyon hasznos eszköz a medencefenék izmainak megerősítésére.

Világszerte több mint egymilliárd nőnek vannak problémái a medencefenék izmaival, ami kontrollálatlan vizeletszivárgáshoz és prolapszushoz vezet. Ezeket az izmokat Kegel gyakorlatokkal erősítjük. A probléma az, hogy az izmokat, amelyeket nem látunk, nagyon nehéz megerősíteni az edzéssel, mert nem tudjuk, hogyan kezdjük.

A Perifit megoldotta ezt a problémát, mivel a medencefenék izomzatának összenyomódása mostantól figyelhető az alkalmazáson belül, és így tudjuk, hogy a gyakorlatokat helyesen hajtjuk-e végre, és erősítjük-e izmainkat.


Használd a Perifit eszközt
Csatlakozz az alkalmazáshoz

Kövesd az előrehaladást

Hogyan használhatja a Perifit-et?
Először töltse le okostelefonjára az ingyenes Perifit alkalmazást, amelyet a GooglePlay-n vagy az App Store-ban talál. Az alkalmazás megnyitásakor először létre kell hoznia a fiókját, vagyis be kell írnia a valódi nevét vagy felhasználónevét az első ablakba, az e-mail címét a második ablakba és a kívánt jelszót a harmadik ablakba, amely lehetővé teszi az alkalmazás elérését. Így minden eredménye egy helyen lesz, és láthatja a haladását.

Találkozzon a Perifit eszközzel
Amikor eljut az alkalmazáshoz, látni fogja, hogy különféle rövid hozzájárulásokkal rendelkezik (a Learn ikonnál), amelyekkel megismerkedik az alkalmazásban, nevezetesen:

A Perifit első használata (using Perifit for the first time)
Medencefenék 101 (Pelvic floor 101)
Medencefenék izmok edzése (Pelvic floor muscles training)
Minden nap vigyázzon a medencefenékre (Taking care of your pelvic floor every day)
A Perifit használat módjai
Ezután megvan a Play gomb az alkalmazásban, amely alatt Train írja . Ha megnyomja a gombot, megjelenik az alapértelmezett képzési program opciója.

Tegye meg a tesztet
Ha először használja a Perifit programot, akkor a legjobb, ha megnyomja a rózsaszín gombot, amely azt írja: Take the test (tegye meg a tesztet). Ha kiválasztja a Take the test opciót, akkor egy rövid kérdőívet kap 12 kérdéssel, amelyben nincsenek helyes és helytelen válaszok, de azt a választ választja, amelyben a legjobban találja magát.

A kérdőív kitöltésével a Perifit alkalmazás elkészít és javaslatot tesz Önnek bizonyos képzési programokra, amelyek csak Önre szabottak a válaszai alapján, és Ön választja azt, amellyel kezdeni akar.

Edzési módszer
Választhat Practice mode-ot (Edzési módot) is, amely lehetővé teszi, hogy játékok nélkül használod a Perifit-et. Az edzés módban figyelemmel kísérelheted, mennyire erős és hosszú a medencefenék összehúzódása, és megtanulhatja, hogyan kell helyesen használni a Perifit-et.

Az összehúzódást két pont is mutatja - egy rózsaszín és egy zöld (a rózsaszín érzékeli a Perifit felső részét, a zöld pedig az alsó részt).

Kezdjen el edzeni
Most elkezdheti az edzést. A kezdéshez nyomja meg a rózsaszín Start gombot, de edzés előtt kapcsolja be a Perifit eszközt. Az alkalmazásban érdekes és szórakoztató játékokat játszhatsz, amelyek szórakoztatóvá teszik a Perifit használatát, és az idő gyorsan fog telni. Ugyanakkor megerősíti a medencefenékét, és nagyon rövid idő alatt profivá válik a kegel gyakorlatokban.

A Perifit tulajdonságai
A készülék mérete 11,50 cm, maximális átmérője 4,50 cm, minimális átmérője pedig 2,50 cm. Súlya 140 gramm. Úgy tervezték, hogy alkalmazkodjon az összes testtípushoz, és pontosan megmérje az erejét.

Puha testbarát szilikonból készül, amelyet kényelmes használni. A készüléknek egy zsinórja van, a könnyű eltávolítás érdekében. A készülék tetején és közepén található egy érzékelő, amely pontosan érzékeli a gyakorlatok végrehajtását.

A készülék alján található egy Bluetooth-port, amely továbbítja a szükséges információkat az alkalmazásra.

Programválasztás
Az ingyenes Perifit (angol) alkalmazás végigvezeti Önt az első edzésen. Világos és egyszerű utasításokat kínál minden gyakorlathoz, és rengeteg tippet kínál a tökéletes edzéshez minden alkalommal.
A gyakorlatok mindenki számára megfelelőek és 6 edzésprogramot tartalmaznak. Így a saját tempójában és a kívánt szinten edzhet.
A Perifit alapértelmezett algoritmusokkal értékeli a medencefenék edzésének személyes teljesítményét, öt fő mutatóval: erő, állóképesség, gyakoriság, relaxáció, pontosság. Ez lehetővé teszi a virtuális edző számára, hogy alapértelmezett kegel gyakorlatokat használjon az edzés javítása és a gyorsabb előrelépés érdekében.
Csomagolás
A Perifit Kegel Exerciser gyönyörű csomagolásban és informatív felhasználó kézikönyvvel kapja. A doboz fedelében található egy rövid útmutató, amely segítséget nyújt az azonnali gyakorláshoz.

A Perifit alkalmazás letöltésével kapcsolatos utasításokat tartalmazza.

Töltés
Nincs szüksége töltésre. Nem kell aggódnia az elemek vagy az elveszett töltő miatt: a Perifit beépített eleme akár 10 évig is eltart.

Adatok
Gyártó:
Perfit
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Perifit - okos, akkus mélyizom tréner (zöld)
Perifit - okos, akkus mélyizom tréner (zöld)
81 110 Ft
Webáruház készítés