Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán!

Fleshlight maszturbátor Girls Mia Malkova LVL UP

Mia Malkova Lvl Up egy vadonatúj gyöngyös csáp spirál kialakítással nyílik, amit az élvezet zsebek kamrái és váltakozó szűk és szuperfeszes üregek követnek. Minden centiméterrel új érzéseket fedezhet fel, miközben egyre mélyebbre merül Miában.

Használati utasítások:
Melegítse fel Fleshlight betétjét meleg vízzel teli mosogatóba/kádba áztatva. (Megjegyzés: Ne forralja fel vagy ne helyezze mikrohullámú sütőbe a betétet.) Rázza le a vizet, és helyezze vissza a betétet a Fleshlight tokba, állítsa be a kupak feszességét az alján, hogy változtasson a betét szívóerején, és fejezze be bőséges mennyiségű síkosító(csak víz alapú, mivel az olaj alapú síkosítók idővel lassan tönkreteszik a betétet) használatával a Fleshlight-on és önmagán. A Fleshlight most használatra kész.

Tisztítási utasítások:
Egyszerűen öblítse le a Fleshlight betétet meleg vízzel, és tárolás előtt hagyjon időt, amíg mindkettő megszárad. Ne használjon szappant a betét tisztításához. A kemény tisztításhoz a készítők egy kis izopropil-alkohol használatát javasolják. A puha érzet megőrzése érdekében szórjon bőséges mennyiségű kukoricakeményítőt a betétre, és rázza le róla a felesleges port. A készítők nem javasolják talkum vagy babapor használatát. Rázza fel a lehető legtöbb vizet, és helyezze a betétet jól szellőző helyre, például ablak közelébe vagy ventilátor mellé. A gyors száradás érdekében csúsztasson át rajta egy vékony, szöszmentes rongyot/törülközőt az egyik végétől a másikig. Amikor visszahelyezi a tokba, hagyja lazán a végsapkákat, hogy a levegő továbbra is keringhessen.

Ez a termék tartósnak készült?
Puha, hajlékony, rezgésmentes Real Feel Super Skin® hüvelyünk szabadalmaztatott, kiváló minőségű anyagból készült, hogy megismételje a behatoló szex érzését.
EAN:
1245212300001
36 296 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 452 Ft
Részletek
:
Márka Fleshlight
Stimuláció :hímvessző
Tulajdonságok: extra biztonságos, serkentő, többfunkciós, valószerű
Szín: testszínű
Felület :sima, valószerű

Adatok
Gyártó:
FLESHLIGHT
Anyag:
Super Skin
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Fleshlight maszturbátor Girls Mia Malkova LVL UP
Fleshlight maszturbátor Girls Mia Malkova LVL UP
36 296 Ft
Webáruház készítés