Ügyfélszolgálati email cím; luciferlove.hu@gmail.com

Telefonszám: 06(21) 252-4064 Hívjon minket (H-P:10:00-12:00h)

The Passionate Weekend erotikus készlet
The Passionate Weekend erotikus készlet
11 000 Ft
ÚJ

The Passionate Weekend erotikus készlet

Erotikus segédeszközökből álló 7 darabos készlet, amelyek átlátszatlan csomagolásban vannak. A szett tökéletes módja annak, hogy meglepje partnerét, és feldobja a szexi hétvégét.
A készlet alapvető erotikus segédeszközöket tartalmaz, így kipróbálhatja, mi válik be Önnek, és idővel magasabb minőségű változatokkal kényeztetheti magát. Az egyetlen dolog, ami még hiányozhat az egy stimuláló gél, vagy a partner teljesítményét meghosszabbító gél.

The Passionate Weekend ​csomagolás tartalma
mini vibrátor - felülete bársonyosan puha, de egy csepp kenőanyaggal még kellemesebben siklik. A rezgéseket egyetlen gomb vezérli, amely ki/be is kapcsolja.
vibráló péniszgyűrű - a gyűrű zselés, rugalmas, hogy könnyen ráilleszkedjen a pénisz gyökerére. Használatának köszönhetően merevebb lesz az erekciója, a teljesítménye meghosszabbodik és az ejakuláció késleltetve lesz, amit partnere is értékelni fog. A rezgést egy gomb vezérli, és bekapcsolásonként körülbelül 20 percig rezeg. Ezután a gyűrűt klasszikus, nem rezgő erekciós gyűrűként használhatja. Ha kedveli ezt a fajta erotikus eszközt, kínálatunkban különböző gyűrűket találhat, amelyeket például a telefonján lévő alkalmazással is vezérelhet, ahol létrehozhatja saját kedvenc rezgési ritmusát.
bilincs - klasszikus "rendőrségi" fém bilincs, a szerelmi pillanatok felpezsdítésére
szemmaszk - egy átlátszatlan szaténmaszk, amely egy gumiszalaggal a fej köré szorul.
csiklandozó toll - egy finom, nem feltűnő eszköz, amely azonban bilincsekkel és eltakart szemekkel kombinálva félreérthetetlen izgalmat okozhat
kockák - két kocka, amely megmondja, hogy melyik pozícióban mit kell tennie.
szirmok - vörös rózsaszirmok, amelyek tökéletesen kiegészítik a hangulatot.
EAN
565555
11 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 440 Ft
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!