Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán! 

ÚJ

The Passionate Weekend erotikus készlet

Erotikus segédeszközökből álló 7 darabos készlet, amelyek átlátszatlan csomagolásban vannak. A szett tökéletes módja annak, hogy meglepje partnerét, és feldobja a szexi hétvégét.
A készlet alapvető erotikus segédeszközöket tartalmaz, így kipróbálhatja, mi válik be Önnek, és idővel magasabb minőségű változatokkal kényeztetheti magát. Az egyetlen dolog, ami még hiányozhat az egy stimuláló gél, vagy a partner teljesítményét meghosszabbító gél.

The Passionate Weekend ​csomagolás tartalma
mini vibrátor - felülete bársonyosan puha, de egy csepp kenőanyaggal még kellemesebben siklik. A rezgéseket egyetlen gomb vezérli, amely ki/be is kapcsolja.
vibráló péniszgyűrű - a gyűrű zselés, rugalmas, hogy könnyen ráilleszkedjen a pénisz gyökerére. Használatának köszönhetően merevebb lesz az erekciója, a teljesítménye meghosszabbodik és az ejakuláció késleltetve lesz, amit partnere is értékelni fog. A rezgést egy gomb vezérli, és bekapcsolásonként körülbelül 20 percig rezeg. Ezután a gyűrűt klasszikus, nem rezgő erekciós gyűrűként használhatja. Ha kedveli ezt a fajta erotikus eszközt, kínálatunkban különböző gyűrűket találhat, amelyeket például a telefonján lévő alkalmazással is vezérelhet, ahol létrehozhatja saját kedvenc rezgési ritmusát.
bilincs - klasszikus "rendőrségi" fém bilincs, a szerelmi pillanatok felpezsdítésére
szemmaszk - egy átlátszatlan szaténmaszk, amely egy gumiszalaggal a fej köré szorul.
csiklandozó toll - egy finom, nem feltűnő eszköz, amely azonban bilincsekkel és eltakart szemekkel kombinálva félreérthetetlen izgalmat okozhat
kockák - két kocka, amely megmondja, hogy melyik pozícióban mit kell tennie.
szirmok - vörös rózsaszirmok, amelyek tökéletesen kiegészítik a hangulatot.
EAN:
565555
11 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 440 Ft
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
The Passionate Weekend erotikus készlet
The Passionate Weekend erotikus készlet
11 000 Ft
Webáruház készítés