Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán! 

TELESZKÓPOS CSÚSZÓ-FORGÓ MASZTURBÁLÓ 240 FORDULAT/PERC -

Szilárd maszturbátor azoknak a férfiaknak, akik a legmagasabb színvonalú kivitelezést és a szex intenzív simogatását igénylik.
Egy nagy cső, amely képes -egy erős, teleszkópos tapadókorong csavarozására állítható dőlésszöggel, és lehetővé teszi, hogy az egyéni szex kéznélkül és bárhol legyen.

A készüléknek 7 funkciója van a csúszó-forgó mozgás különböző frekvenciájával. A kiegészítő Extra power funkció beindítja a turbó opciót, amely percenként akár 240 mozgást generál. Gyorsan engedélyezheti vagy letilthatja az opciót a kezelőpanelen található dedikált gombbal.

Az intelligens hangfunkció csak akkor érhető el, ha fejhallgató van csatlakoztatva (fejhallgatóval együtt) és lehetővé teszi a diszkrét maszturbációt, rendkívül természetes élménnyel. Egy erőteljes motor és sztimuláló kiemelkedések néhány mozdulat után orgazmushoz vezetnek. A maszturbátor kényelmesen szétszerelhető és könnyen tisztítható. Leírhatatlan örömet akarsz elérni? Játék közben használjon víz bázisú kenőanyagot.
EAN:
87132248469163
58 710 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 348 Ft
Részletek
- Anyag: ABS, TPE
- Tubus szín: Fekete-vörös
- Betét színe: Átlátszó
- Teljes hossz: 35,5 cm
- Hossz tapadókorong nélkül: 27 cm
- Szélesség: 8,6 cm
- Mélység: 11 cm
- Funkciók: 7 funkció a különböző frekvenciáju csúszó-forgó mozgások, Extra power funkció - aktiválja a 240 mozdulat / perc turbó opciót, a női nyögések diszkrét hangját a fejhallgatóban (fejhallgatóval együtt), erős teleszkópos tapadókorong állítható dőlésszöggel, a hímvesszőt simogatások közben sztimuláló kiemelkedések
- Tápegység: Beépített újratölthető akkumulátor (USB-kábellel együtt)
- Vízálló: Nem (nagyon könnyű szétszerelés, a betét eltávolítása után könnyen mosható víz alatt)
Adatok
Gyártó:
Scala
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
TELESZKÓPOS CSÚSZÓ-FORGÓ MASZTURBÁLÓ 240 FORDULAT/PERC -
TELESZKÓPOS CSÚSZÓ-FORGÓ MASZTURBÁLÓ 240 FORDULAT/PERC -
58 710 Ft
Webáruház készítés