Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán!

RETARD 907 - HOSSZANTARTÓ SZEXHEZ

Az idő előtti ejakuláció a legsűrűbben fellépő szexuális problémák közé sorolható, kortól függetlenül. A legfontosabb megérteni azt, hogy ez nem betegség. A lengyelek szexualitásáról 2002 és 2005-ben, prof. Lew Starowicz által készített riportban kimutatásra került, hogy ez a probléma a népesség 37%-át érinti.

A férfiaktól elvárt, hogy teljes mértékben ki tudják elégíteni partnerüket. Sajnos ez nem mindig sikerül. Nem mindig tudják visszatartani magukat addig, amíg a partnereik is hasonlóképpen kezdenek el érezni. Egyeseknél az idő előtti ejakuláció szokásos jelenség, másoknál csak kivételes helyzetekben jelentkezik, pl. hosszabb szünet után, vagy partnerváltáskor.

A RETARD'907 egy olyan spay, mely gyorsan és hatékonyan tud segíteni. Enyhén érzéstelenítő hatású, azonban nem csökkenti a tapasztalatok intenzitását.

A RETARD megoldást jelenthet mindegyik ágybeli problémádra. Gyors és egyszerű a használata. 1-2 adagnyi spriccolás is elegendő a makkra, 10 perccel az együttlét előtt.
Kiszerelés: 25ml
EAN:
721000989056
8 014 Ft
A vásárlás után járó pontok: 321 Ft
Adatok
Gyártó:
Ruf
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
RETARD 907 - HOSSZANTARTÓ SZEXHEZ
RETARD 907 - HOSSZANTARTÓ SZEXHEZ
8 014 Ft
Webáruház készítés