Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán!

Pro Traveler Fuck Machine szexgép 2.0 -szexgép

Ha egyszer kipróbálja a Hismith Pro Traveler-t, soha többé nem fog akarni mást. Kényelmes, 55 cm-es méretének köszönhetően ideális társ az utazáshoz. Ez a termék nagyon kompakt, más hasonló gépek a piacon akár a 100 cm-t is meghaladják.

A csomag távirányítót is tartalmaz, amely segítségével vezérelheti az egyenes alakú szilikon dildót. A lökés intenzitása fokozatosan növelhető, és megváltoztatható a távirányító segítségével. A készüléket az alkalmazáson keresztül lehet vezérelni.
Az alkalmazás 3 különböző üzemmóddal, és sebességgel rendelkezik. Lehetséges választani önálló üzemmódot, ami az egyéni játszadozásra alkalmas, és az ujj mozgatásával vezérelhető.

A szexgépet viszont alkalmazáson keresztül egy másik felhasználó is vezérelheti akár a világ másik oldaláról is. Továbbá a Hismith 8 tolóerővel büszkélkedhet a lökés sebességét és intenzitását is belehet rajta állítani.

A csomag tartalmaz egy nagyon erős tapadókorongot is, amellyel a készüléket sima, nem porózus felületre helyezheti, és kényelmesen élvezheti, akár a keze használata nélkül is.

A gombnak köszönhetően a dildó szöge egyszerűen beállítható 0-120 fokig. Az állítható szögek segítségével kényelmesen váltogathassa a különböző pozíciókat, klasszikus misszionáriustól "doggy" pózig. A dildót anális élvezetre is használhatja. Ha még nagyobb élvezetre vágy, kombinálja a anális melegítő géllel, mely tovább tartó hatást nyújt, mint a hagyományos síkosítók. A használata után azonnal érezni fogja a bizsergető meleg érzést.

A piacon kapható más szexgépekhez képest a motor viszonylag csendesebb.

A Hismith szexgép forradalmi nyolcszögletes csatlakozót tartalmaz. Ez lehetővé teszi a gép gyors csatlakoztatását, és leválasztását a Hismith márka más tartozékaihoz. E csatlakozó sokkal stabilabb, mint a többi, amivel eddig találkozhatott a piacon. Szóval már nem kell többé aggódnia amiatt, hogy a dildója véletlenül lecsavarodik a maszturbálás közben.

A Hismith -t bedughatja a konnektorba, és így feltöltheti az erős teljesítményű motorját. A szexgép rögzítve van KlicLok védelmi rendszerrel, mely nemcsak a dildót védi, hanem gondoskodik a maga biztonságáról is.

A csomag tartalma:
1x Pro Traveler, 1x szilikon dildó, 1x távirányító, 1x Click to Quick gyors levegő-adapter és 1x tanúsított tápegység.

Biztonsági tanácsok a karbantartáshoz:
Azt tanácsoljuk, hogy a kezdetben közepes behatolás mélységet válasszon, majd fokozatosan növelje azt.
A használat előtt fertőtlenítse le a készüléket fertőtlenítővel.
A gép ütésmélységét, ne állítsa át használat közben.
Kérjük, használat előtt ellenőrizze, hogy a dildó megfelelően be van-e csavarva.
EAN:
2342343221000
194 670 Ft
A vásárlás után járó pontok: 7 787 Ft
Részletek
PLUSZOK:
3 lökési sebesség x 8 lökési ritmus
Távvezérlés 10 méteres hatótávolsággal
Hálózati kábellel való töltés = erős teljesítményű motor
Csendes működésű motor
Csuklós erős tapadókorong a rögzítésre, a kéz nélküli használathoz
Hordozható szexmasina
Uniszex / nőknek és férfiaknak egyaránt
Speciális vezérlési lehetőségek alkalmazás használatával

Szín: Lila
Hosszúság: 55,0 cm
Használható hosszúság: 16,0 cm
Átmérő: 3,5 cm
Anyag: Zselatinos
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlékony
Vezérlés: Távirányítás
Adatok
Gyártó:
Fuck Machine
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Pro Traveler Fuck Machine szexgép 2.0 -szexgép
Pro Traveler Fuck Machine szexgép 2.0 -szexgép
194 670 Ft
Webáruház készítés