2023.02.28-ig  Kupon ajánlatunk! Itt ne hagyja! Luciferlove kuponkóddal  -850ft adunk! A kupont 8000ft feletti vásárlás esetén tudja beváltani. 

Ügyfélszolgálati email cím; luciferlove.hu@gmail.com

ROMANT ULRICA REZGŐ ANÁLIS GYÖNGYÖK FEKETE TÁVIRÁNYÍTÓHOZ
ROMANT ULRICA REZGŐ ANÁLIS GYÖNGYÖK FEKETE TÁVIRÁNYÍTÓHOZ
19 950 Ft

ROMANT ULRICA REZGŐ ANÁLIS GYÖNGYÖK FEKETE TÁVIRÁNYÍTÓHOZ

ROMANT ULRICA REZGŐ ANÁLIS GYÖNGYÖK TÁVIRÁNYÍTÓHOZ FEKETE
Az anális zsinór alakú anális vibrátor különböző méretű, sima vagy barázdált felületű golyókkal rendelkezik . Az anális stimuláció intenzitása ezért fokozatos és változatos. Sőt, a rezgések még tovább fokozzák az élményt. A labdák kis átmérőjűek, így a termék azoknak is megfelelő, akik először szeretnék kipróbálni ezt a játékformát.

A vibrátor felső fele rugalmas. A szem egyszerű és biztonságos kezelést tesz lehetővé. A rezgések elég erősek, még a perineumot masszírozó ívelt kiemelkedést is megrázzák.

10 rezgésmód közül választhat . Három folyamatos sebesség és hét másik rezgésvariáció. A rezgések vezérlése vagy közvetlenül a terméken található gombbal vagy egy kis vezeték nélküli távirányítóval történik.

Az újratölthető akkumulátor magától értetődő. A csomagban talál egy mágneses USB töltőt. A töltőkábel fém érintkezői a termék alján, a vezérlőgomb mellett található két fém érintkezőhöz csatlakoznak. A távirányító CR 2032 elemmel működik.Ez is benne van a csomagban és cserélhető.
EAN
3544354
19 950 Ft
Részletek
Minimális átmérő:
1,8 cm
Maximális átmérő:
3,3 cm
Teljes hossz:
18,5 cm
Használható hossz:
15 cm
Szex:
Férfi

Erogén zóna:
Anális
Anyag:
Szilikon + ABS
Anyagcsoport:
Szilikon
Műanyag
Tápegység:
Újratölthető akkumulátor (USB)
CR 2032
Ellenőrzés:
A termék testén
Távoli vezeték nélküli
Szín:
Fekete
Adatok
Gyártó:
romant
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!