Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán! 

Ügyfélszolgálati email cím 0-24h; luciferlove.hu@gmail.com

 

FUN FACTORY Cobra Libre II Black
FUN FACTORY Cobra Libre II Black
53 976 Ft

FUN FACTORY Cobra Libre II Black

COBRA LIBRE II - a pénisz masszírozó. Érzékeny, innovatív, nagy teljesítményű. A COBRA LIBRE II szexuális játék a pénisz fejéhez!


Márka: FUN FACTORY
Kinek: férfiaknak
Stimuláció: hímvessző
Vibráló: vibráló
Tulajdonságok: serkentő, vibráló, vízálló
Szín: fekete
Anyag: szilícium
Elemek: újratölthető

 

EAN
4032498001487
53 976 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 159 Ft
Részletek
COBRA LIBRE II - a pénisz masszírozó. Érzékeny, innovatív, nagy teljesítményű.

A COBRA LIBRE II szexuális játék kifejezetten a pénisz fejéhez. Ez a masszírozó körülveszi a hímvessző végét, puha, bársonyos, belseje orvosi minőségű szilikonból készült . A gyengédtől az erősig, a két motor izgalmas rezgéseket szállít a pénisz legérzékenyebb részere. A COBRA LIBRE-t nem kell előre és hátra mozgatni kézzel - így Ön teljes mértékben a lélegzetelállító érzésekre koncentrálhat. A COBRA LIBRE II könnyen tisztítható folyó víz alatt vagy egy kis TOYCLEANER-rel vagy szappannal.

Illeszkedik a pénisz végére, a makkhoz
Extra puha, bársonyos szilikon a belsejében
Két erős motor masszírozza a pénisz fejét
Intuitív vezérlés érintőgombok segítségével
Könnyen használható egy kézzel
Semmilyen felfelé és lefelé mozgatás nem szükséges
2 erőteljes, mégis csendes motor
Izgalmas dizájn
Tölthető
100% vízálló
Könnyen tisztítható folyó víz alatt
Méret: 5,8. és Ø 1.7 hüvelyk
A COBRA LIBRE II frissített változata a Fun Factory klasszikus COBRA LIBRE-jének. Az új vezérlő egységgel, amely most még könnyebben használható, és hála a billentyűzárnak és gyors kikapcsolási funkcióknak sokkal kényelmesebb, mint valaha!

A pénisz behelyezése után a COBRA LIBRE II finoman körülöleli azt lágy szilikon borításával. Különösen a legérzékenyebb résznek, a makknak esik ez jól. Annyira otthonos, olyan jó, hogy a COBRA LIBRE II több mint egy közösülési szimulátor, ez egy szuper érzékeny stimulátor is egyben.A 11 rezgésmintával a COBRA LIBRE II magabiztosan repíti Önt a csúcspontra - és mindig készen áll az érzékeny és igényes kényeztetésre.

A újonnan tervezett kezelőpanel használatával és a nagy teljesítményű motorral a COBRA LIBRE II állítható szelíd hullámok keltésétől eksztatikus sebességgű mozgásig bármilyen fokozatra. A finoman hangolt programokat és változatos intenzitást a legigényesebb férfiak is értékelni fogják. A kézi vezérlőegység most már víz alatt is működik. A termék billentyűzárt is tartalmaz, így tökéletesen alkalmas, hogy bárhová Önnel utazzon! A futurisztikus dizájnon minden férfi tekintete megakad. Ez egy játék praktikus játék, köszönhetően a sportos-ergonomikus formának és egyszerű kezelésnek.

Tizenegy egyedi rezgésminta biztosít változatos örömöket, a rezgés intenzitása érintőgombok segítségével állítható.

A COBRA LIBRE II oda-vissza mozgatása nem szükséges, mert a két nagy teljesítményű motor erősen pulzál, átfedő rezgéseket keltve egyenesen az érzékeny makk alatt.

A COBRA LIBRE II egy elemmel működő vibrátor egy csatolt és beépített töltővel a játék belsejében. Hagyományos CLICK „N” CHARGE rendszerrel töltődik.

Minden Fun Factory játék kidolgozott, alaposan megtervezett és gyártott termék egyenesen Brémából, Németországból.

A Fun Factory a játékok változatos és színes spektrumát kínálja, minden termékük 100% orvosi minőségű szilikonból készül!

Gondosan tisztítsa meg a játékot első használat előtt és minden használat után langyos vízzel és szappannal öblítse le.

Néhány csepp síkosító biztosítja a még kellemesebb érzést a kezdethez. A Fun Factory vizes alapú síkosítót ajánl, mint pl a TOYFLUID.
Adatok
Gyártó:
FUN FACTORY
Anyag:
szilícium
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!