Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán! 

Ügyfélszolgálati email cím 0-24h; luciferlove.hu@gmail.com

 

 Bondage ajtómandzsetta, ajtóhoz ki kötöző
Bondage ajtómandzsetta, ajtóhoz ki kötöző
29 300 Ft

Bondage ajtómandzsetta, ajtóhoz ki kötöző

PARANCS. Keményen játszható. A COMMAND Bondage Door mandzsettái emelik a domináns irányítást.
A Bondage ajtómandzsetták lehetővé teszik, hogy bármely ajtó azonnali játékpartivá váljon. A vastag, strapabíró, ipari szilárdságú nylon hevederek végéihez erősített két akril cső a nyitott ajtó tetejére teríthető, így biztosítva, hogy partnere biztonságosan tartsa az ajtó becsukása után.
A nylon hevederek másik végén két mandzsetta található, amelyek minden csuklót biztonságosan körbe ölelnek, és teljesen állítható rozsdamentes acél zárgyűrűkkel rendelkeznek, amelyek minden alkalommal lehetővé teszik az ellenőrzött, egyedi illeszkedést. Ki van a COMMAND-ban? Sir Richard COMMAND kollekciója komoly BDSM ínyenceknek szól, akik a legjobbat követelik.
A COMMAND alkatrészek rozsdamentes acélból és tömör szegecsekből kovácsoltak, lehetővé téve az extrém fétisjátékot és a beteljesült fantáziákat határok nélkül. A professzionális minőségű karabinerek és az ütésálló akril csövek támogatják a kemény játékot és teljes irányítást biztosítanak. A stratégiai V-gyűrűs kialakítás további vezérlést tesz lehetővé, és csökkenti az átlagos O-gyűrűkhöz kapcsolódó csúszást.
A karabinerek segítségével kapcsolja össze az alkatrészeket más COMMAND termékekkel az optimális sokoldalúság és élvezet érdekében.
EAN
87222218469163
29 300 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 172 Ft
Részletek
COMMAND by Sir Richard's
Adatok
Gyártó:
Pipedream
Anyag:
Rozsdamentes acél
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!