Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán!

Durex Surprise Mix 40 pack / 40 db óvszer

A Durex Suprise Mix óvszer csomag a Durex legjobb és legnépszerűbb terméke. Engedje át magát azoknak az intenzív érzéseknek és élményeknek, amelyeket ezekkel az óvszerekkel való szeretkezés okoz.

 
10x Durex Feel Thin Extra Lubricated

A Feel Thin Extra Lubricated óvszerek extra síkosítóval vannak ellátva a simább érzés érdekében. Ha nem szereti az olyan szexet, ahol erősebb anyagból készült az óvszer, próbálja ki Feel Thin óvszereinket, és tapasztaljon meg egy teljesen más érzést. Bár fokozott érzékenységet biztosítanak szex közben, ugyanolyan szintű megbízhatóságot biztosítanak, mint bármely más Durex óvszer. Ezen kívül extra síkosítóval vannak ellátva a simább érzés érdekében – Önnek és partnerének.

10x Durex Extra Safe
 
Erősebb és extra síkosítással ellátott óvszer, amely jobb védelmet nyújt. Anatómiailag kialakított óvszer a könnyebb használat és a sokkal jobb élmény érdekében.

10x Durex Pleasuremax
 
Most maximális stimulációt biztosíthat magának és partnerének. A speciálisan kialakított forma egyedileg elhelyezett bordákkal és megemelt pontokkal extra intenzitást biztosít Önnek és partnerének. Ezzel a tökéletes óvszerrel mindenki nyer.
 
10x Durex Arouser
 
Bordázott óvszer - latex és síkosított.
EAN:
5435463767878
16 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 672 Ft
Adatok
Gyártó:
Durex
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Durex Surprise Mix 40 pack / 40 db óvszer
Durex Surprise Mix 40 pack / 40 db óvszer
16 790 Ft
Webáruház készítés