2023.03.31-ig  Kupon ajánlatunk!  Itt ne hagyja! Luciferlove6 kuponkóddal  -859ft adunk! A kupont 6000ft feletti vásárlás esetén tudja beváltani. 

Ügyfélszolgálati email cím; luciferlove.hu@gmail.com

Lovebotz - Thrust-Bot Handheld Versatile Sex Machine
Lovebotz - Thrust-Bot Handheld Versatile Sex Machine
206 000 Ft

Lovebotz - Thrust-Bot Handheld Versatile Sex Machine

Soha nem érzett még olyat, mint ennek a szexfűrésznek az intenzív tolóereje! Ez az all inclusive csomag mindent tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy egy vénás vibrátor üssön 2000 RPM-ig. A ravaszt húzza szabályozza a sebességet, így játszhat lassú, érzéki csavarozással vagy gyors, dühös csavarással. A biztonsági kapcsoló gondoskodik arról, hogy a dolgok ne kerüljenek ki az irányítás alól! A mellékelt vibrátor vastag és m​o​l​l​i​s texturált a hatalmas elégedettség érdekében, de drámaian hajlik az ideális formájába! Rögzítse a vibrátort a fém adapterrúdra csavarva, ügyelve arra, hogy a rúd megfelelően be legyen szerelve a fűrészbe. Ha van egy másik Vacuum Lock vagy Vacuum Grip vibrátora, amelyet szeretne, akkor azt a vibrátor adapterrel rögzítheti. Akár kreatív is lehet, és ráköthet egy simítótartozékot. Ez a dugattyús fűrész egy nagy teherbírású elektromos kéziszerszám, újratölthető akkumulátorral, így mindig készen áll a lyuk beütésére!

Méretek A műpénisz 7 hüvelyk hosszú, 1,75 hüvelyk átmérőjű. Anyaga A Műpénisz hőre lágyuló TPE elasztomerből készül. A fűrész ABS műanyagból és fémből készül. Szín bézs. Megjegyzés: Tartalmazza a Lovebotz dugattyús fűrészt, az újratölthető akkumulátorcsomagot töltődokkolóval, a fém adapterrudat, a vákuumfogantyú vibrátoradaptert, a hajlítható vibrátort, az imbuszkulcsot és a használati utasítást. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ütőtartót nem tartalmazza.

Súly: 3,40 font
Szélesség: 1,75 hüvelyk
Behelyezhető hossz: 7,00 hüvelyk
Jellemzők: Ftalátmentes, Több vibráció, Több sebességű, Újratölthető
Funkciók: vibrál, lüktet, eszkalál, lök
Anyagok: fém, TPR/TPE

EAN
42342343
206 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 060 Ft
Részletek
Márka Lovebotz
Kinek igényes
Stimuláció anális, hüvely
Vibráló vibráló
Tulajdonságok anális, fel és le, hüvelyi, kiegészítők, különleges, lüktetés, serkentő, szettek, többfunkciós, valószerű, vibráló
Felület valószerű
Hossz 17,8 cm
Átmérő 4,4 cm
Elemek újratölthető
Adatok
Gyártó:
Lovebotz
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!